Şimdi Ara

philips dvp 5960/12 incelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
0
Favori
27.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende dün aldım bu cihazdan teknosadan 229 YTL 12 taksit, yanında 80 YTL'ye satılan philips orjinal (ayrı pakette) HDMİ kablosuda hediye, ancak bir çok teknosa şubesinde stokta bu cihazdan kalmamış, bu arada philips firmasınında gazetelerde ilanı var bu cihaz için 238 ytl ye kablo hediyeli diye, 15 taksit civarında yapıyorlarmış philips bayileri (world Karta)
  • arkadaşlar merhaba,

acaba 5960 modelde de çipset farklılığı varmı 3040 da olduğu gibi. bildiğim kadarıyla 3040 modelinde zoran ve mediatek olmak üzere iki ayrı cipset bulunuyor. 5960 ların hepsi mediatek cipsetli mi? teşekkürler.

---------

kalekale sen hangi teknosa mağazasında bulabildin peki?
  • Bu arada dvd 5960 nın arkasında bölge kodu 2 diye yazmışlar ancak dvd nin prefrence bölümüne girip bölge kodunun 0 olduğunu gördüm .yani kod 1,2.....hepsini okuyor.
  • Ben şimdi hariçi hdd'mi bu cihazın usb girişinden bağlayıp hdd içerisindeki filmleri izleyebiliyormuyum altyazı sorunu olmadan? Hdd nin hızı 7200 rpm olduğuna göre hız da sorun yaratmayacaktır tahminimce. Eğer böyle bir olay varsa eski dvp720 sa yı satıp hemen alırım bu cihazı dvd ye film yazmaktan bıktım artık.
  • ben de usb'den seyretmeyi çok istiyordum
    5960'ı 40gb smartdisk marka taşınabilir diskim ile denedim fakat
    alet görmedi.
    halbuki flash diski görüyordu
  • PHILIPS BU CİHAZIN BİR DE "KARAOKE " ÖZELLİKLİ MİKROFON GİRİŞLİ OLANINI ÇIKARIP TR. SİTESİNDE İLAN ETMİŞTİ. MAALESEF PİYASADA HİÇ GÖREMEDİM ! GÖREN, BİLEN VAR MI ACEP !?
  • Arkadaşlar Philips in bu modelinde diğer modellerinde olduğu gibi en büyük eksiği 5+1 i desteklememesi ve bu çok çok acayip... kaç aydır phlipsin yeni bir model çıkarıp o mükemmel görüntü desteğinin yanında 5+1 desteği vermesini beklerken yine hüsrana uğradım... bence iyi görüntünün yanında iyi ses şart...
  • 5+1 ses desteği digital olarak koaksiyel üzerinden mevcut ancak optik çıkışı yok.bence en büyük dezavantajı bu. benim digital amfimde coaxial giriş yok
  • Analog 5+1 çıkışı da yok malesef. philips dvp 5960 almaya gitmiştim Teknosa'ya, olmadığını görünce Voxline almak zorunda kaldım(Ses sistemimde 5+1 analog ve stereo girişler var sadece, bunun için birkaç yüz YTL'ye anfi almakta pek akıllıca değil). 100 YTL'lik cihazdaki çıkışlar 230 YTL'lik cihazda neden olmaz, anlayabilmiş değilim.
  • cihazı dün antalya teknosa dan aldım 4 teknosanın 3ünde ya teşhir ürünü var ya cihaz var hdmı kablo yok vs. vs neyse tasarımı çok şık cd,dvd ye yazılmış divx,vcd leri sorunsuz okudu dvd ler sorunsuz usb çok kullanışlı bir özellik içindekileri klasör halinde gösteriyor 5.1 analog çıkış yok ancak stereo bağlayınca da tatminkar ses veriyor kaliteli türkçe karakter desteği yok kumanda çok kibar ve kullanışlı hediye kablo altın uçlu
  • Bende aldım. HDMI bağlantısıyla gayet güzel oldu.(1080i) USB ye disk bağlıyıp film seyretme işini daha sonra deneyeceğim..

Hoparlor almamıştım daha iyi oldu, bu durumda coaxial girişi olan bişey alırım ilerde...
  • http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=225647

Cihaza dediğiniz forumdan dil güncellemesini yüklemeye uğraşırken sorun yaşadım. cd'yi taktıktan sonra yüklemeyi bitirmedi. daha sonra da player'ım açılmıyor. güç vs kabloları söküp tekrar denedim.
    Acaba ne yapabilirim?
  • PARTAGAS merhaba,
    bugün izmire gidip bu cihazdan almayı düşünüyorum.s-video,optik çıkış sanırım yok 3040 a göre tercih sebebi HDMI ve usb mi?3040 agöre başka artılarıda varmı?alt yazı boyutu yazılım ile arttırılabiliyorumu?
    bugün öğlen yola çıkacağım,son tavsiyen?VE SON OLARAK PC DEN USB ARA KABLO İLE DİREK 5960 A GİREREK PC NİN HD BDEKİ FİLMLERİ LSORUNSUZ İZLEMEK MÜMKÜNMÜ?
    teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MURAT4108 -- 6 Ekim 2006; 9:41:39 >
  • arkadaslar ben bu dvd yi aldım fakat coax cıkısını onkyo anfiye bagladıgımda gurultu veriyor. boyle bir sorun yasayan varmı
  • Arkdaslar 5960 .mkv (matroska) formatini destekliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husam00 -- 7 Ekim 2006; 21:57:22 >
  • arkadaşlar cihaz mkv formatını desteklemez.piyasada destekleyen bir cihazda bilmiyorum.usb üzerinden hd görüntülere gelince oda olmaz.çünkü usb üzerinden alacağınız görüntüler cihaz tarafından işlenerek televizyona aktarılır.yani öyle gel geç mantığıyla çalışan bir şey değil o yüzdende yüksek çözünürlüklü görüntüleri izleyemezsiniz.sadece sesleri duyulur.
  • yazılım ile altyazı gayet güzel oluyor.baş kısımda verilen linklerden yazılım güncellemeyle ilgili kısma ulaşıp yapabilirsin.ben yaptım gayet güzel oldu.alt yazı hem yeterli büyüklüğe geldi hemde arka plansız beyaz bir hal aldı.bs playerdeki gibi yani.birde konumuda düzeldi biraz aşağıda çıkıyor artık.hatta tam geniş açı filmlerde alt yazının çoğu alttaki siyah bant üzerinde çıkıyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: MURAT4108

PARTAGAS merhaba,
    bugün izmire gidip bu cihazdan almayı düşünüyorum.s-video,optik çıkış sanırım yok 3040 a göre tercih sebebi HDMI ve usb mi?3040 agöre başka artılarıda varmı?alt yazı boyutu yazılım ile arttırılabiliyorumu?
    bugün öğlen yola çıkacağım,son tavsiyen?VE SON OLARAK PC DEN USB ARA KABLO İLE DİREK 5960 A GİREREK PC NİN HD BDEKİ FİLMLERİ LSORUNSUZ İZLEMEK MÜMKÜNMÜ?
    teşekkür ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: ayhanhamza

arkadaslar ben bu dvd yi aldım fakat coax cıkısını onkyo anfiye bagladıgımda gurultu veriyor. boyle bir sorun yasayan varmı

Bu konuda bir yorum yok mu? Ben de bu playeri almayı düşünüyorum. coax ile anfiye bağlayağım ama ayhanhamza'nın sorusu beni teredüte düşürdü.

Bir de coax bağlantıdan ses optik bağlantıya göre nasıl bir dezavantaj getiriyor, kayıp varsa ne kadar kayıp olur. Benim elimde zaten altın uçlu profigold coax kablo var. Optik bağlantı olmamasını dert etmeli miyim? (5+1 hoparlörlerim infinity marka, anfi ise sony'nin high end serisi ama model numarasını ofiste olduğum için söyleyemiyorum)
  • ARKADAŞIM BEN BU CİHAZI ALDIM,
    VSX-D712 7+1 PİONEER ANFİME BAĞLADIM.GÜRÜLTÜ CARILTI YOK...SES 5 AYRI KANALDAN GELİYO,DİGİTAL ANFİLERDE SORUN YOK 5960 IN EKSİĞİNİ ANFİM KAPATIYO.5960 IN BU EKSİĞİNİN DIŞINDA ARTISI ÇOK.USB DEN TAKIP FİLM İZLİYORUM,PC DE AÇAMADIĞIM VİDEO YU AÇTIII...DAHA NE YAPSIN
    quote:

Orjinalden alıntı: tbaysal2000

quote:

Orjinalden alıntı: ayhanhamza

arkadaslar ben bu dvd yi aldım fakat coax cıkısını onkyo anfiye bagladıgımda gurultu veriyor. boyle bir sorun yasayan varmı

Bu konuda bir yorum yok mu? Ben de bu playeri almayı düşünüyorum. coax ile anfiye bağlayağım ama ayhanhamza'nın sorusu beni teredüte düşürdü.

Bir de coax bağlantıdan ses optik bağlantıya göre nasıl bir dezavantaj getiriyor, kayıp varsa ne kadar kayıp olur. Benim elimde zaten altın uçlu profigold coax kablo var. Optik bağlantı olmamasını dert etmeli miyim? (5+1 hoparlörlerim infinity marka, anfi ise sony'nin high end serisi ama model numarasını ofiste olduğum için söyleyemiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MURAT4108 -- 18 Ekim 2006; 0:19:04 >

• Vatan Bilgisayardan 180 Ytl'ye peşin alabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.