Şimdi Ara

philips dvp 5960/12 incelemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
240
Cevap
0
Favori
27.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gladyatör filminde DTS ile izleme olanağı var. Onla açtım ses dahi çıkmadı filmden. DTS nin efektleri daha kaliteli DOLBY ye göre. Daha önce test etmiştim. Bu playeri alırkende muhakak vardır diye özellikle bakmamıştım.
  • arkadaşlar bende sony 3lcd projeksiyon tv var.geçenlerdede philips 5960 dvd yi aldım. 5+1 bağlanamayacağını söylemişsiniz.şimdi ben 5+1 hoparlör takamayacakmıyım? birde 5+1 tv ye bağlanırmı ? yardımcı olursanız sevinirim..
  • Merhaba,
    Öncelikle herkese güzel bir bayram, sağlıklı ve mutlu bir 2007 dilerim
    Bugün 5960 aldım, şık alet:) Kullanım kılavuzunda ( çok dandik hazırlanmış) şunlar yazmakta:"Aşamalı tarama görüntü kalitesi yalnızca Y Pb Pr kullanıldığında ve aşamalı taramaTV gerektiğinde elde edilebilir"_Shf 140
    Bu arada; USB harici diskteki divx filmi görüyor ama oynatmıyor... Bu sadece bende mi oluyor acaba..?
    İlginç bir gece geçiriyoruz aletle şimdilik
    ÇOK kısa bir süre sonra yine ben, düzeltme yapıyorum, zira aşağıdakileri yaşadım, delirmemek işten değil..!!!!!!!!!!!!!!!!
    Bakın ne oldu ( yazdıklarım KELİMESİ KELİMESİNE doğrudur..!)
    Bir mp3 dosyası ( U2-One) attım USB harici 30 GB Maxtor disk' e, önceden attığım divx dosyasının ekini .wma olarak değiştirdim ve bir de WMA dosyası (Sting-Fragile) attım... Hikaye burdan sonra korku filmi gibi bir hal aldı:)
    U2 tıklayınca Zeki Müren' den "Ayrılık" adlı şarkı çalmaya başladı, hard diskte de CD trayde de hatta evde bile Zeki Müren' den şarkı yok..! Sting ( WMA ) tıklayınca da bağlama _2 dk süren_ solo vardı..!!!!!!!!!!!! Tahmin edersiniz ki bende bağlama solo da yok... Allahaşkına neler oluyor acaba..?
    Şaka gibi ama inanın değil... Yorumu olan..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAZIL -- 31 Aralık 2006; 1:14:05 >

• Philips sana bayram süprizi yapmış olmasın!
    Divx'i görünce niye okumuyor anlamadım. Diğer sorunu zaten anlamadım.
    Dosyayı gördüyse okuyor bendeki.
    harici diski başka bir formatta mı okuyor acaba? Yeniden fat32'yle formatlasan.
    kolay gelsin.
  • Teşekkürler
    Ben de tekrar formatlamayı deneyeceğim, 80 GB disk FAT32 ile 2' ye bölmeden tek parça formatlanır mı acep..? Zira 2 bölümlük diskin sadece tek bölümünü görmekte Philips... Geçen yazdığım 30 GB kısmı sadece bir bölüm... Neyse, ben burayı bloga çevirmeden çıkayım, herkese MUTLU YILLARRRRRRRRRRRR;)
  • Arkadaslar

Ben de bu DVD playeri almak istiyorum ama merak ettigim su. DVDden decrypt edip harddiske attigimiz DVD ripleri de okuyor mu? Elimde bircok bu sekilde film var. Ona gore almaya karar verecegim.

Cevabiniz icin tesekkurler..
  • Merhaba,
    Bu aleti almak istiyorum.Fakat bir nokta beni düşündürüyor.
    Elimde fazlaca Divx film var.Ayrıca bende digitürkten 720x576 çözünürlüğünde divx kayıt yapıyorum.
    Acaba bu aletin upscale özelliği sadece DVD filmler içinmi geçerli yoksa divx formatlı filmlerdede yarar sağlıyormu?(elbette uygun ekranda).
    Deneyen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
    Teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emre I

Merhaba,
    Bu aleti almak istiyorum.Fakat bir nokta beni düşündürüyor.
    Elimde fazlaca Divx film var.Ayrıca bende digitürkten 720x576 çözünürlüğünde divx kayıt yapıyorum.
    Acaba bu aletin upscale özelliği sadece DVD filmler içinmi geçerli yoksa divx formatlı filmlerdede yarar sağlıyormu?(elbette uygun ekranda).
    Deneyen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
    Teşekkürler..

Upscale divxe de aktif merak etme..
  • Arkadaşlar,
    HDMI özelliği olan bir DVD Player alacağım.
    SONY DVP-NS76H/S DVD OYNATICI http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17232&productid=evsonydvpns76h
    TOSHIBA DVD-SD360E DVD OYNATICI http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=154070&productid=evtossd350e
    PHILIPS DVP 5960 DVD-DIV-X OYNATICI http://www.teknobursa.com/ozellik.php?id=22048
    PHILIPS DVP5900/12 DVD OYNATICI http://www.hipernex.com/Pro.aspx?CID=2252&IID=64895
    incelediğim kadarıyla bu cihazların hepsinde HDMI var. Fakat fiyatları 195YTL ile 325YTL arasında değişiyor. Bu kadar farkı hakedecek bir fark var mı, HDMI özelliği olduktan sonra, 195 YTL'lik cihaz ile 325YTL'lik cihazın filmlerdeki görüntü kalitesi fark eder mi?
    Saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: munans

Arkadaşlar,
    HDMI özelliği olan bir DVD Player alacağım.
    SONY DVP-NS76H/S DVD OYNATICI http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17232&productid=evsonydvpns76h
    TOSHIBA DVD-SD360E DVD OYNATICI http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=154070&productid=evtossd350e
    PHILIPS DVP 5960 DVD-DIV-X OYNATICI http://www.teknobursa.com/ozellik.php?id=22048
    PHILIPS DVP5900/12 DVD OYNATICI http://www.hipernex.com/Pro.aspx?CID=2252&IID=64895
    incelediğim kadarıyla bu cihazların hepsinde HDMI var. Fakat fiyatları 195YTL ile 325YTL arasında değişiyor. Bu kadar farkı hakedecek bir fark var mı, HDMI özelliği olduktan sonra, 195 YTL'lik cihaz ile 325YTL'lik cihazın filmlerdeki görüntü kalitesi fark eder mi?
    Saygılar...

bir yorum yapabilen olursa çok memnunolurum arkadaşlar...

• 5960 başlığı burası. Tüm modelleri forumda aratıp baksan daha detaylı bilgi edinirsin..

Birde gönderdiklerinden sadece biri divx oynatıyor. ki çoğu kişi artık dvd den çok divx izliyor.
    5960 tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MUTLUPASA

Birde gönderdiklerinden sadece biri divx oynatıyor. ki çoğu kişi artık dvd den çok divx izliyor.
    5960 tavsiye ederim.

Verdiğim linklerdeki bilgilere bakınca 3'ü Divx oynatabildiğini yazmış ama yanlış yazmışlar herhalde, siz 1 dediğinize göre...
  • Arkadaşlar bugün 5960'ımızı aldık. Fakat önceden haberimiz olmadığından şöyle bir durumla karşı karşıya kaldık.

Arkadaşımın 80 90 DVD'lik bir arşivi var ve hepsi eski Divx playerina göre ayarlı. Kısaca film adları ile altyazı adları tam aynı değil. Çünkü eski cihazda aynı olunca 2 adet altyazı çıkarıyordu,aynı media player ya da bs player gibi...

Neyse biz cihazda altyazıyı seçebilmek istiyoruz. Yani adları aynı olmasa bile okutabilmek istiyoruz. Yoksa haliyle cihazı geri vereceğiz. Yani durum ciddi...

Sorum şu. Bu durumu düzeltmenin bir yolu var mı? Altyazı ile filmin adı aynı olmadan da okutabiliyor muyuz? Firmware ile bunu halledebiliyor muyuz? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Ayrıca diyelimki böyle birşey mümkün değil. Bu şekilde altyazı oynatan 5960 ayarında bir cihaz tavsiye edebilir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: munans

quote:

Orjinalden alıntı: MUTLUPASA

5960 tavsiye ederim.

Verdiğim linklerdeki bilgilere bakınca 3'ü Divx oynatabildiğini yazmış ama yanlış yazmışlar herhalde, siz 1 dediğinize göre...

Pardon dikkat etmemişim..
    Lakin 5960 da DTS olmaması biraz problem. Mesela DTS kaydedilmiş müzik dosyalarını bununla dinleyemeyeceğim gibi...(ses sistemini daha almadım test edebilen deneyebilir)
  • quote:

Orjinalden alıntı: lcdremote

Sorum şu. Bu durumu düzeltmenin bir yolu var mı? Altyazı ile filmin adı aynı olmadan da okutabiliyor muyuz? Firmware ile bunu halledebiliyor muyuz? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Firmware update ile olmuyor malesef.. (yapabilen arkadaş varsa bilgilendirebilir)
  • merhabalar,
    yeni aldığım 5960dvd oynatıcıda,divx film denemek istiyorum.
    Deneme sonucuna güvenebileceğim divx formatlı bir film tavsiye edebilirmisiniz?
    Hangi film,firma,marka veya benzeri kriterlere göre filim seçmeliyim ki,sonuçlara güvenebileyim?
    Alacağım neticeleri,burada paylaşacağım.
    Tecrübeli arkadaşların yorum ve tavsiyelerini bekliyorum.
    şimdiden teşekkürler....
  • philips in üzerinde DTS olup olmaması önemli değil ha dersinizki voxline daki gibi ses çıkışları analog olarak 5.1 yani reciver olmaksızın her hoparlöre ses çıkışı var o zaman o çıkışlar üzerinden DTS olmaması hata olurdu.... yani sesi kendisi üretip hoparlore yayacaksa bir zaaf olur ama bu makine DTS olsun dolby logic 5.1 olsun ses verisini zaten coaxiel çıkış SPDIF üzerinden reciever'a gönderiyor DTS vs. formatlardaki ses verisinide reciever açıyor yani DTS'i destekliyor bu arada lütfen HDMI kablo olsun SDIF coaxiel kabloda olsun lütfen uçuk fiayatlı kabloları tercih etmeyin inanın 10.000$- 50.000$ lık ses sistemleriniz olmadıkça alacağınız verim binde bir falan olacaktır sonra birileri çıkar toplamda 5 6 milyarlık plazma, lcd satıp yanına dvd player koyup yüz milyona kablo satar yazık günah sistem analog olsa yani component kablo olsa lafım yok sinyal analog müdahele edilmeksizin en iyi şekilde aktarılamlı sinyal o yüzden bunlar altın kaplama olur ve kablolar enetrferensa (etraftakı diğer video audio kablo ve elektrik kablolarından etkilenemek için) kalıncana olur dijitalde ise altın kaplama olayı nerdeyse hikaye....

• Ortada bir garip durum var ama çözebilecekmiyiz bakalım..

Öncelikle ben bu playera ddw880 sony almayı düşünüyorum (http://www.shopping.com.tr/Saga.aspx?aID=8&pID=170600&gID=10049)

Brus77 de aynı sistem var. DTS ses alamadığını söylerken maxi909 recevier varsa DTS olabileceğini söylüyor. Hangisi doğru ?
  • merhabalar...
    arkadaşlar,Sony ve Canon Dijital fotoğraf makinasıyla çekilen .avi
    uzantılı videoları USB'den oynatamadım.Halbuki,jpegleri,mpegleri
    oynatıyor. .avi'leri oynatmaya gelince,ekranda''video codec desteği yok''
    diye mesaj çıkıyor. .avi'leri convert mi etmem gerekiyor?
    Direkt olarak okutmanın bir yolu yokmu?
    Cevap verecek arkadaşlara,şimdiden teşekkürler...
    saygılar,sevgiler...
  • evet arkadaşlar,
    Dosyaları Video,Xvid(MPEG4),Audio Mp3-128 kbps ve,
    Video DivX(MPEG4),Audio Mp3-192 kbps formatlarına
    convert(encode)edip-SD karta attım,USB'den gayet güzel oynattı.
    selamlar...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.