Şimdi Ara

philips dvp 5960/12 incelemesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
0
Favori
27.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: robespierre

quote:

Orjinalden alıntı: SKA

ya arkadaslar hepinizin yazilarini okudum ve cinnet gecirmek uzereyim !!
    gecen hafta anadolu yakasindaki butun teknosalari usenmedim tek tek gezdim ve hepsinden de merkez depo da dahil turkiyedeki teknosalarin hicbirinde bu urunden kalmadiini soylediler. urunlerin siparisinin verildiini ne zaman geleceini bilmediklerini soylediler
    bimeksleri aradim onlar da bittiini siparis verildiini ve ne zaman geleceinin belli olmadiini soylediler...
    hepsiburada ve vatanda yok. ne zaman gelecei -hakeza- belli deil..
    umraniye karfur filipse sordum geleceini soylediler (bu noktadan sonra delirmeye basladim..)
    sirkecide bi dukkanda buldum, o da 230a satiyor..
    siz bu cihazi nereden nasil buluyorsunuz da aliyorsunuz sevgili arkadaslar ya??

şu anda izmir'de de hiç bir dükkanda yok...

+1 bende arıyorum

• arkadaşlar ben bu ürünü almak istiyorum ki türkçe karakter sorununun güncellemeyle aşıldığını öğrendim, şu anda tek sorunu altyazı dosyasının filmle aynı isimde olmazsa görüntülenemiyor olması mı acaba ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mir

quote:

quote:

gecen hafta anadolu yakasindaki butun teknosalari usenmedim tek tek gezdim ve hepsinden de merkez depo da dahil turkiyedeki teknosalarin hicbirinde bu urunden kalmadiini soylediler. urunlerin siparisinin verildiini ne zaman geleceini bilmediklerini soylediler
    bimeksleri aradim onlar da bittiini siparis verildiini ve ne zaman geleceinin belli olmadiini soylediler...
    umraniye karfur filipse sordum geleceini soylediler (bu noktadan sonra delirmeye basladim..)

+1 bende arıyorum

Arkadaşım Çankaya'da eski itfaiye binasını geç fuara doğtu yürü Sol tarafta APEKS Philips diye bir yer var. Stoklarında var. Ben bugun sabah aldım.
    Saygılar.

• HEPSİNİ Bİr toplayalım:
    Aslında temel olarak 2 grupta sorun olabiliyor:
    1-) altyazı
    1a font büyüklüğü yeterli mi
    1b avi dosyası ile aynı isimde olmak zorunda mı ve aynı klasörde olmak zorunda mı?
    1c 5+1 divx filmlerde altyazı kaybolması (5600 lerde oluyordu) sorunu var mı? ( altyazı ister frame ister time a göre olsun)
    2-) okuyamadığı divxcodec var mı, takılma yapıyor mu.

ses çıkışları, ebat vs.. bunları zaten sitesinden de öğrenebiliyoruz..

elimdeki 5600 divx5+1 lerin altyqzılarında sorun yaşaması dışında hiç sorunsuz,, Ama benim 600 adetlik film arşivim 5+1 divx cogunluktan oluşuyor!!!
    bendeki 5600 almak isteyen varsa pm atsın.

yukarıdaki 2 MADDE de olumlu ise philips alıcam yardım lütfen.
  • okudugum kadarı ile optik ses çıkışı yok!!
    DTS decoderı da yok!
    bununiçin digital coaxial kablo almam lazm!?
    e yuh
  • bu modelden almayı dusunuyorumda kafama takılan bazı sorular var, kullanan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim; altyazı flan benim icin o kadar onemli degilde sese onem veriyorum. bilgisyarıma baglı olan logitech z5500 var. anlasılan bu modele optik olarak baglıyamıyoruz. peki coax olarak bagladıgımızda farkedilebilecek sekilde bi kayıp olur mu? ne tavsiye edersiniz?? simdiden tesekkurler....
  • Bende 8 gündür bu modeli almak için deli gibi araştırıyorum maalesef yok gelecek diyorlar ne zaman gelecek belli değil
  • quote:

quote:

quote:

quote:

+1 bende arıyorum

Arkadaşım Çankaya'da eski itfaiye binasını geç fuara doğtu yürü Sol tarafta APEKS Philips diye bir yer var. Stoklarında var. Ben bugun sabah aldım.
    Saygılar.

ooo tesekkurler hemen harekete geceyim :) oradan kaca aldin peki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir -- 10 Şubat 2007; 9:26:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bugattix

bu modelden almayı dusunuyorumda kafama takılan bazı sorular var, kullanan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim; altyazı flan benim icin o kadar onemli degilde sese onem veriyorum. bilgisyarıma baglı olan logitech z5500 var. anlasılan bu modele optik olarak baglıyamıyoruz. peki coax olarak bagladıgımızda farkedilebilecek sekilde bi kayıp olur mu? ne tavsiye edersiniz?? simdiden tesekkurler....

Bende ses sistemi olarak logitech z5500 kullaniyorum.
    Arastirdim ve dvp5960 almaya karar verdim. Sistemi coax kablo ile baglayacam.ikiside yani coax da optik de dijital baglanti standart ini destekledigi icin bir fark olacagini yada en azindan benim algilayabilecegim bir fark olacagini sanmiyorum.diger forumlardada dvp 5960 ve z5500 kullananlarin tecrubeleride olumlu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir -- 10 Şubat 2007; 9:24:36 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+1 bende arıyorum

Saygılar.

ooo tesekkurler hemen harekete geceyim :) oradan kaca aldin peki ?

Dostum 200 milyon 12 taksit aldım.

• slm arkadaşlar. ABD den aldığım philips dvp 5960 yi çalıştırıyorum,stand by ışığı yanıyor fakat dvd sürücüsü çaışmıyor yani dışarı çıkmıyor.başta adaptörden olduğunu düşünmüştüm ama değilmiş.bu konuyla ilgili bir fikriniz var mı? teşekkür ediyorum şimdiden.
  • Bende izmir apex den aldim.
    Metepe nin yaptigi firmware i yukledim.
    Su an tamamen sorunsuz.
    Elimde 2 sene once aldigim kingston datatraveller usb memory var
    3 tane avi 1 tane mpeg 1 tane mp3 yukledim denemek icin.
    Avi lerden birinde goruntu normalken ses de takilmalar oldu diger 2 avi ve mpeg ve mp3 i ise sorunsuz oynatti.
    Sorun yaratan avi 560x248 piksel ve 25kare/saniye 158kbps di
    sorunsuz calisan avi lerden
    biri 480x272 piksel ve 25 kare/saniye 207kbps
    digeri 384x288 piksel ve 15 kare/saniye 106kbps di
    sanirim divx in kalitesi goruntu ve sesin akiciligini etkiliyor...
  • Waf release dosyaları oynatamıyor (800*432). Takılma sorunu yaşamadım. Şu an Usb Hdd (250gb Fat32 Tek bölüm) bağlı olarak kullanıyorum.Ses sistemi olarak DDTS100 üzerinden koaksiyel kablo ile T7700'e bağlı.800*432 formatındaki görüntü dosyalarınıda oynatsaydı tadından yenmezdi.
  • Benim datatraveller da yavas olabilir tabi arkadastan harici hdd sini istedim onlada bi deneme yapcam sonuclarini yazarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir -- 13 Şubat 2007; 16:00:39 >
  • quote:

Benim datatraveller da yavas olabilir tabi arkadastan harici hdd sini istedim onlada bi deneme yapcam sonuclarini yazarim

Dostum bende de 1gb lık olanı var ve herhangibir sorun çıkarmadı.
  • Bu alet tüm WAF grubu relesae leri oynatıyor mu?
    Ayrıca en çok kaç çözünürlük deneyen oldu acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hggr31

Bu alet tüm WAF grubu relesae leri oynatıyor mu?
    Ayrıca en çok kaç çözünürlük deneyen oldu acaba ?

Malesef desteklemiyor dostum.
  • merhaba arkadaşlar.. bende yarın 5960 sahibi olucam işallah.. tabi bulabilirsem..

size sorum şu olucak.. bu cihaza 5+1 ses sistemi almayı düşünüyorum..

anfi almadan 5+1 ses sistemi bağlamanın hiç bir yolu yokmu?

eğer yoksa bir anfi tavsiyesinde bulunabilirmisiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: justaperfectday

merhaba arkadaşlar.. bende yarın 5960 sahibi olucam işallah.. tabi bulabilirsem..

size sorum şu olucak.. bu cihaza 5+1 ses sistemi almayı düşünüyorum..

anfi almadan 5+1 ses sistemi bağlamanın hiç bir yolu yokmu?

eğer yoksa bir anfi tavsiyesinde bulunabilirmisiniz?

Cihazin arkasinda 2 tane stereo ses cikisi ve 1 adet dijital - coaxial cikis mevcut
    Yani analog 5+1 ses sistemini baglayamazsin.Dijital dekoderi olan bir ses sistemi secmeni tavsiye ederim.
    Ben logitec z5500 sectim
  • Selamlar,
    Bu sabah benim 5960imda calismadi. Fise takinca standby isigi yaniyor. Uzaktan kumandada power tusuna basinca sonuyor (olmasi gerektigi gibi) ama sonra hic bir sey yok. Bir kac denemden sonra bir kez led gostergede PHILIPS yazisi goruntulendi ama simdi o bile olmuyor. Power tusuna tekrar basmakta hic birsey degistirmiyor. Bu konuda bilgisi olan var mi?
    Amazondan almistim, geri alip Philipse gonderebileceklerini soylediler ama parami geri mi verirler yeni urun mu gonderirler daha konusmadim. Hani bilinen bir problemse deneyebilecegim birseyler varsa deneyeyim dedim. CD'de icinde kaldi :(
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.