Şimdi Ara

PHILIPS HTS3568 ve HTS3377 (3377 Alındı) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
1
Favori
27.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kir-pi

quote:

Orijinalden alıntı: esmekaya

Arkadaşlar siz 3377 ile normal tv izlerken(uydu şile) tüm hoparlörlerden ses alabiliyor musunuz? Yani izlediğiniz program 5.1 olmamasına rağmen...

uzaktan kumandadaki SURR tuşundan 5ch stereo moda geitrirsen alırsın

Uydudan flim izliyorsanız ve de sesi mono değilde, stereo ise 5ch mod yerinde DobyProLogicII modu seçin baya iyi oluyor. Ben stereo flimlerde vs.. DPLII modda kullanıyorum zevkli..
  • Ya bende philips HTS 9800 ev sinema sistemi var.Dreambox 500 ü compozit kablo ile sinema sistemine bağladım.Sadece bazı kanallarda tüm hoparlörlerden ses alıyorum(Örneğin D-smarttaki sinema tv kanalı) Diğer kanallarda(ATV,KANAL-D vs.) sadece ön hoparlörlerden ses alıyorum.Surr tuşunda 6.1 dolby digital,5.1 dolby digital,stereo seçenekleri var.Ben tüm hoparlörlerden ses alamaz mıyım acaba?
  • Arkadaşlar bende HTS3377 aldım.Philips DVP5990 DVD ve BDP3000 Blu-Ray oynatıcı HDMI üzerinden Philips 42PFL8694 TV'ye bağlı.Playerlardaki HDMI ses akış ayarlarını Bit Akışı olarakta ayarladım.TV'deki Coaxial çıkıştan HTS3377'ye bağlantı yaptım.Dolby Digital sesleri sorunsuzca alabiliyorum fakat TV'den yaptığım Coaxial bağlantı ile DTS sesi bir türlü alamadım.TV'deki ayarlara baktım fakat bişey bulamadım.Playerların Coaxial çıkışlarından direk HTS3377'ye bağlantı yaptığımda DTS sesi de sorunsuzca alabiliyorum.TV'den DTS sesi almak için hangi ayarları yapmam lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarsarsan

merhaba,

3377 dün elime geçti. ilk izlenimlerimi aktarmak istedim. almadan epey bir faydalanmıştım buradaki arkadaşlardan.
    paketini açarken işçilik ve tasarımın bu sınıf için gayet yeterli olduğunu görüyorsunuz. sorunsuz bir şekilde kurulumu yapılabiliyor. beklediğim kadar kablo demeti oluşmadı, düzgün sarılmalarından olsa gerek.
    3377'yle birlikte sipariş verdiğim optik kablo elime henüz olaşmadığı için scart bağlantısında televizyona(v10) bağladım.
    subwoofer'ı kitapçığında yazdığı gibi en az 1 m uzağa koydum.
    ses açıkçası beklediğim kadar iyi değil. bilgisayarımda kulandığım 4.1 sound blaster'dan orta seslerde daha iyi ses aldığıma eminim. yüksek seslerde sb patlıyor tabi. öncelikle bas tiz ayarlarını bulamadım, acelem olduğu için çok da fazla ilgilenemedim, bu akşam tekrar bakıcam. baslar o kadar güçlü ki subwoofer kesinlikle rahatsız edecektir sizi. en sonunda woofer'ı iptal etmek zorunda kaldım. aleti kullandığım salon 45 m2 olmasına rağmen bu bası dağıtacak kadar büyük değilmiş. daha küçük bir odada ve apartmanda nasıl kullanılır bilemiyorum. şimdi bir şekilde woofer'ın ayarını yapacak (ya da farklı bir woofer takacak) yöntem arıyorum.
    sesi max 40'a getirdiğinizde seste bozulma yok, bu güzel. ama genelde dedikleri gibi max 20lere çıkarsınız gibi bir durum yok.
    ses kalitesi konusunda belki önyargım olmuş olabilir. onun için bir süre daha kullanıp cihaza ısınıp:) sonrasında tekrar yorumlarımı paylaşmak isterim.

bir sorum olacak, optikle bağladığınızda avantajları/dezavantajları nedir? cevap için şimdiden teşekkürler..

selamlar

sarsarsn arkadasımın dedıgı gıbı bende sesı max.40 a kadar actım evımde ama bana yetmedı sesı.creatve x-fi harıcı ses kartı aldm bıde blgsayrma bglayp oyle denıyecegım bakalm. :)

• ARKADAŞLAR bende HTS 3568 var, PS3 de dolbly dijitale geçiş yaparken algılıyor ama DTS e geçiş yaptığında algılayamıyor ve ses çıkmıyor. Aleti kapatıp açınca algılayıp ses veriyor. Böyle bişey başına gelen var mı? Sanıyorum firmware dan sonra oldu, tam emin değilim. Fikri olan var mı? Saygılarla
  • Esmekayaya cevap ve sorular;

Party modu var mı? Eğer yoksa bunun yerine başka mod olmalı bir kontrol et istersen
    HTS 9800 hep merak ettiğim bir sistem olmuştur. Bende HTS 3568 var. Nasıl bir sistem memnunmusun ses temiz geliyormu? Bide bass'ı tizleri boğuyormu?
    Merak ettiğim için sordum.Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gumboro -- 19 Nisan 2010; 11:43:12 >
  • bende bugün philips 3377 aldım.ses gerçekten yeterli apartmanda 10 15 in üstünde dinleme şansım yok zaten.film izlerken gürültülü sahnelerde koltuğumun titrediğini hissediyorum sinema hissi veriyor daha ne olsun

optik çıkışla tv den sesi aktarıyorum.
    flash diskim yok harici sabit diski usb den görmüyor.

bu kalitede fiyata en iyisi bu bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunsea -- 23 Nisan 2010; 20:07:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunsea

bende bugün philips 3377 aldım.ses gerçekten yeterli apartmanda 10 15 in üstünde dinleme şansım yok zaten.film izlerken gürültülü sahnelerde koltuğumun titrediğini hissediyorum sinema hissi veriyor daha ne olsun

optik çıkışla tv den sesi aktarıyorum.
    flash diskim yok harici sabit diski usb den görmüyor.

bu kalitede fiyata en iyisi bu bence..

ben de geçen hafta 3568 aldım. İlkin benim harici harddiski de, flaş belleği de görmedi. araştırınca fat32 ile biçimlenmiş olması gerektiğini gördüm. Flaşın boyutu küçük olduğu için hemen halloldu. Ama 500 gblık haricide problem yaşadım, çünkü windows 32 gbdan fazla boyutu fat32 olarak biçimleyemiyormuş. Onu da fat32formatter diye program bulup 500gblık hariciyi tamamen fat32 yaparak hallettim.
    Şu anda hariciden divx,avi,mp3,vob ne varsa izliyip dinleyebiliyorum.
    Yalnızca haricideki vob(dvd) dosyalarında dil ve altyazı seçme işlemini gerçekleştiremiyorum. Onu nasıl halledeceğim bulamadım....
    Bilen arkadaş anltabilir mi?

• tv nin usb girişinden bağlıyorum harici diski tv deki media player sayesinde çalışıyor.

alt yazı problemi bende de var.sabit diskteki filmlerin altyazılarını görümüypor bilen bir arkadaş yardımcı olursa memnun oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gumboro

ARKADAŞLAR bende HTS 3568 var, PS3 de dolbly dijitale geçiş yaparken algılıyor ama DTS e geçiş yaptığında algılayamıyor ve ses çıkmıyor. Aleti kapatıp açınca algılayıp ses veriyor. Böyle bişey başına gelen var mı? Sanıyorum firmware dan sonra oldu, tam emin değilim. Fikri olan var mı? Saygılarla

Merhaba, sesi algılamadıgı bende de oluyor. Hatta PS3'te oyun gecislerinde de oluyor. Boyle durumlarda ses kaynagı secenegini degistirerek (source) tekrar esas kullandıgınıza (orn) optik in gelirseniz duzelecektir.

Altyazılar ile problem yasayan arkadaslar,
    2 hususa dikkat edin
    - ses dosyası ile video dosyası tamamen aynı isimde olmalı!!!
    - dosya ismi turkce karakter olmasın

TV'den ses aktarırken bircok TV 5+1 desteklemedigi icin dts veya dolby alamazsınız. TV desteklemiyor olabilir arkadaslar.

Aygıttan tum hoparlorlerden ses almanın temel yolu 5 kanal stereo modunu secmektir. eger dolby ise zaten otomatikman dolby ye gececektir, normalde de 5 kanal stereo kullanmanızı tavsiye ederim, dolby prologic II ye gore daha kulaga hos gelen bir ses duzeni yaratıyor...

herkese cok selam...

• slm bağlantıları nasıl yapacağım hakkında yardımcı olabilir misiniz? ona göre gidip kablo alacağım
    philips hts3377
    philips 42pfl8404
    next2000fta usb
    laptop ekran kartı ati hd 4650(lcd ye hdmı ile bağlıyorum)

scart ile tv den ses alınabildiğini yazmış arkadaşlar ama ben kutudan çıkan skart ile bunu yapamadım. uyduyu lcdye bağladığım altın uçlu scart ile denesem olurmu yada en iyi bağlantıları sizce nasıl yapabilirim? teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drwhoo -- 27 Nisan 2010; 21:55:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drwhoo

slm bağlantıları nasıl yapacağım hakkında yardımcı olabilir misiniz? ona göre gidip kablo alacağım
    philips hts3377
    philips 42pfl8404
    next2000fta usb
    laptop ekran kartı ati hd 4650(lcd ye hdmı ile bağlıyorum)

scart ile tv den ses alınabildiğini yazmış arkadaşlar ama ben kutudan çıkan skart ile bunu yapamadım. uyduyu lcdye bağladığım altın uçlu scart ile denesem olurmu yada en iyi bağlantıları sizce nasıl yapabilirim? teşekkürler...

elinizdeki diğer aletlerin ne tür giriş çıkışları var, mesela bizdeki bağlantı şeması şu şekilde seoul fta scart ile tvye ikinci scart ile ses sistemine bağlı, laptop hdmi ile tv ye yine laptop optic ile ses sistemine bağlı bu şekilde kullanıyoruz sorun yok
  • Slm
    Ben 1,5 Sene önce HB den HTS3568 aldım bu sene harici hard disk aldım 1 TB lık bir sürü film yüklettim kardeşime HD geldi benim cihaz bunu tanımadı diger kardeşim dediki senin bu cihaz FAT32 y, tanıyor NTFSC yi tanımıyor bunun için bir cihaz daha al eveelgün HD USB MEDIA EGREAT EG-R1 HDTV diye bir cihaz aldım optik ses çıkışı için kablo aldım HTS3568 i sadece anfi olarak kullanmak istedim optik çıkışa taktık ses bir anlık geldi gitti sanki makina donmuştu çok yavaşlamıştı 3568 sonra o üçrenkli kablodan sesi cverelim dedik 3568 e yine 5-10 sn ses geldi yine gitti servise sordum telefonla bişey yapamayız dedi bu veya buna bvenzer sorunu yaşayan varmı varsa nasıl çözdü nolur allah rızası için yardımcı olun
  • Slm,

HTS3568 kullaniyorum. Bugun LG nin 320 gb lik HDD ni aldim. Forumda belirtildigi gibi Partition Magic ile ikiye boldum. Ilk kismi fat32 ikinciyi NTFS yaptim.

Yalniz genede gormuyo HTS3568, harddiski.

Bu konuda yardimci olursaniz gercekten cok memnun olurum. Sabahtan beri bununla ugrasiyorum.
  • Arkadaşlar acil yardım rica ediyorum

maalesef Towerların kabloları ev köşeli oldugu için odanın arka taraına yetişmiyor,bunların uzatma kablosu varmıdır piyasada ? illa philips marka mı olaması gerek nasıl halledicem bu olayı
  • Herkese Selam,

5 sayfayıda okudum o kadar cok bağlantı kombinasyonu var ki. Ama göremedim. DVD player in kendisi ses sitemine nasıl baglanacak.

su sebeple soruyorum. optic e ps3 u baglıycam.tv den aux a giriş yapıcam. dvd playerdan nasıl sesi aktarabilirim.
  • ses sisteminin dvd playerın dan mı bahsediyorsun :) E o zaten baglı değilmi
  • evet ama sonucta ses sistemindeki hangi girise giriyor. mesela ben bu dvd player yerine su anki dvd player i mi kullanmayı tercih edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

Arkadaşlar acil yardım rica ediyorum

maalesef Towerların kabloları ev köşeli oldugu için odanın arka taraına yetişmiyor,bunların uzatma kablosu varmıdır piyasada ? illa philips marka mı olaması gerek nasıl halledicem bu olayı

Bende aynı şeyi düşünüyorum açıkçası salonda arka hoporlorlere giden kabloyu nası uzatabiliriz yetersiz gelecek kanısındayım (8-11m civarı bir mesafe soz konusu)

birde arkadaslar bu ürünü yeni almıs veya incelemis olanlar fiyat konusunda hangi yerler avantajlı
    bir arkadasımız metrodan taksitli cok uygun fiyata almıs ama benim metroya girme sansım yok baska bıldıgınız yerler varsa bu konuda paylasımlarınızı beklıyorum

• philipsin sayfasından urunun baglantısını ınceledim ve arka hoporlorlerın dvdye degılde baska bı sıstemle baglı oldugunu gordum
    http://download.p4c.philips.com/files/h/hts3377w_12/hts3377w_12_qsg_tur.pdf
    burdan bakabilirsiniz HTS3377W modeli olarak geciyor sizlerin kullandıgınızda bu mu acaba

@kuti07
    verdigim linkte dvd arkasına hoplar nasıl balanıyor gosterıyor eger senın su anda kullandıgın dvd'nin arkasında böye girişler varsa baglıyabilirsin tabikide
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.