Şimdi Ara

PHILIPS HTS3568 ve HTS3377 (3377 Alındı) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
1
Favori
27.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kuti07

evet ama sonucta ses sistemindeki hangi girise giriyor. mesela ben bu dvd player yerine su anki dvd player i mi kullanmayı tercih edebilirim.

başka player a muhtemelen baglayamazsın
    dvd player ses sistemine baglanmıyor hocam ses sistemi dvd player a baglanıyor bu dvd playera yani sistemin kendi dvd playerına baglamak çok kolay zaten hepsinin ayrı bir rengi var renklere göre takıyorsun sağ sol arka sag filan diyede yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciiiin

philipsin sayfasından urunun baglantısını ınceledim ve arka hoporlorlerın dvdye degılde baska bı sıstemle baglı oldugunu gordum
    http://download.p4c.philips.com/files/h/hts3377w_12/hts3377w_12_qsg_tur.pdf
    burdan bakabilirsiniz HTS3377W modeli olarak geciyor sizlerin kullandıgınızda bu mu acaba

@kuti07
    verdigim linkte dvd arkasına hoplar nasıl balanıyor gosterıyor eger senın su anda kullandıgın dvd'nin arkasında böye girişler varsa baglıyabilirsin tabikide

W demek kablosuz demek o ayrı bi model

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

Arkadaşlar acil yardım rica ediyorum

maalesef Towerların kabloları ev köşeli oldugu için odanın arka taraına yetişmiyor,bunların uzatma kablosu varmıdır piyasada ? illa philips marka mı olaması gerek nasıl halledicem bu olayı

Bende aynı şeyi düşünüyorum açıkçası salonda arka hoporlorlere giden kabloyu nası uzatabiliriz yetersiz gelecek kanısındayım (8-11m civarı bir mesafe soz konusu)

ben ek yaptırdım philips in servisine gidip

• w nin fiyatıda farklıdır kesin . Bende senin taktigini uygularım. Uzatma işlemi yaptırdıktan sonra fark oldumu acaba arka hop. de sesde parazit vb seyler oluyormu.
  • yok tertemiz sesler hiç bi kayıp olmadı W nin fiyatı 200 tl filan daha pahalı olması lazım
  • problem yoksa ekstradan w serisine fazla para vermeye gerek kalmıyor
    tesekkurler
  • bende hts3377 aldım. performansından gayet memnunum. bassları birazcık daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum sadece. ama genel olarak ses kalitesi gayet tatmin edici
  • arkadaşlar bende philips hts3115, 5.1 ses sistemi vardı 3 sene kullandım ancak hd filmlerdeki dts için philipshts3377 5.1 ses sistemi aldım.nmt den optik bağlantı ile dts ses alıyorum.
    ancak bir problemim var hoperlör estetiği ve kabloların boy farkı yüzünden 3377 ye eski 3115 in 2 ön hoperlörünü(front right,front left) takmak istiyorum hoperlör markaları aynı ancak ohm değerleri farklı eski hoperlörler 8 yeniler 4 ohm.
    4 ohm yerine 8 likleri takmak zorundayım

1-dts kalitesinde ve genel ses kalitesinde olumsuz değişiklik olur mu?
    2-anfi hoperlör uyumsuzluğu olur mu?

teşekkürler
  • Arkadaslar ürünü almak isteyenler dartyde cok guzel bır fırsat var
    499TL yannız cok az sayıdaki bayilerde kalmıs ve netten satısları yok
    gidip direk bayıden almak gerkıyor. Elinizi cabuk tutun
  • LG 32LG2000 tv ile Philips 3377w HDMI girisinden bagladim. Şuanda LG TV kumandasından kapatma tuşuna bastığımda TV ve Sinema sistemi aynı anda kapanıyor. Fakat açılışta aynısı olmuyor. Yani TVnin uzaktan kumandasından açma tuşuna bastığımda sinema sistemi açılmıyor. Dolayısıyla sırf açma için 2 kumanda kullanıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
  • iyi günler arkadaşlar evlilik hazırlıkları yapan bi insan modundayım şuan:) phılıps 47 pfl7404 lcd tv aldım ve şimdi ev sinema sistemi almak istiyorum bu yüzden sizlere bikaç sorum olacak. bilgilendirirseniz memnun olurum.

1. ben bu sisteme hdm uydu alıcı, ps3, harıcı hard dıskımı, lcd tv, ve laptop bağlamak ıstıyorum.
    bu dedğim bağlantıları sorunsuz olarak hangı ev sinema sisteminde bulabilirim yaptıgım ıncelemeler sonucunda phılıps hts3568, phılıps hts3377 ve sony dav dz780 (dogru yazdım umarım:) ). arasında kaldım sızce hangısnı almam lazım. açıkcası benım gönlümde 3568 var (uyum olsun ıstıyorum sıstemle tv arasında) ama onunda tek optık cıkısı varmıs (pekde anlamam bu muhabbetlerden o ayrıda) ozetle ben 35868 e yukardakı bağlantıları yapabılrmıyım ona gore alacam bu urunu. sony de uyum sorunu okudum bı kac yerden . kule tıpı ıstıyorum 4 hoparlorude. ozetle ı love you 3568 :) (sony dz780 de sorun yoksa oda olabılır tabı) umarım olumlu cevaplar alırım . ona göre çeyizime alacam :DD birde kardeşler bu hts 3568 i nerde bulabılırım .sadece teknosada buldum oda (tüm türkiyedekı şubelerde) teşhir ürünü..:(((. nette 700-900 arası normalı 500-600 arası bılgıısı olan arkadaşlar yardımcı olursa sevınırım .

limit: 500-650 arası.

• Valla kardeş bende 2 aydır ev sinema sistemlerini inceliyorum. Benimde niyetim vardı philips 3568e ama stoklarında olan firmaların faiş fiyatları yüzünden hemde uygun fiyatı olan firmalarında stoklarında olmaması yüzünden (ki teknosada 549TL idi ama dediğin gibi sadece teşir ürünleri kalmıştı :( ) bir türlü alamadım. Şu an stok+fiyat ilişkisinde en uygun dartyde oda 699TL diyor. Ama vatan bügün kampanyaya girmiş. Mutlaka bakmanı öneririm. Stokta kalmışsa PHILIPS HTS3540 yada HTS5540 alacam oda olmadı LG 904TA alıp gelecem. Gına geldi artık. Dediğim gibi vatana bi bak sen. Bu arada Allah tamamına erdirsin bol şans
  • arkadaşlar benim bir sorum olacak, göremedim ama forumda yazılıp da gözümden kaçmış olabilir kusura bakmayın;
    bu HTS 3568 modelindeki hoparlörlerin kablo uzunlukları nedir tam olarak bilen var mı? hiç bir yerde bulamadım. ayrıca kabloları kendim uzatma imkanım olabilir mi?
  • Merhaba, HTS3377 şu anda İzmir Çiğli Kipa'da 569 TL (12 Taksit) olarak satılıyor. Fiyat olarak uygun olduğunu düşünüyorum. Ancak bir sorum olacak: bizim ev de (apartman dairesi) ses yalıtımı çok zayıf. Bu yüzden bu alette bas'ı (subwoofer) iyice kısma/kapatma gibi bir seçenek var mı ? Yoksa geceleri bunu kullanma şansım kalmayacak.
  • Merhaba
    subwoofer'i komple kapatma şansında var(fisini takmazsın dvd arkasına) , menüden kısma şansında var tabi
    Ben bundan 6-7 ay once dartyden 499 tl ye aldım taksıtle hemde urun sıfırdı acılmamıs kutusunda.
    Muhtemelen senin alıcagın urun teşhirde kalan bir üründür ve okadar para o urun ıcın cok gibime geldi
    Sana tavsiyem uretimden kalkan bu modelin teşhir ürünü yerine daha yeni bir modelini alabilirsin
  • quote:

Merhaba
    subwoofer'i komple kapatma şansında var(fisini takmazsın dvd arkasına) , menüden kısma şansında var tabi
    Ben bundan 6-7 ay once dartyden 499 tl ye aldım taksıtle hemde urun sıfırdı acılmamıs kutusunda.
    Muhtemelen senin alıcagın urun teşhirde kalan bir üründür ve okadar para o urun ıcın cok gibime geldi
    Sana tavsiyem uretimden kalkan bu modelin teşhir ürünü yerine daha yeni bir modelini alabilirsin

cevabınız için teşekkür ederim. Bu üründen kutulu 5-6 tane vardı. Teşhir değil de bugüne kadar satılamamış ürünler galiba. Aslında televizyonum panasonic ama panasonic de bu ürüne eşdeğer (fiyat/performans) bir ürün göremedim. Panasonic veya diğer markalardan tavsiyelerinizi de beklerim.

Son olarak şunu sormak istiyorum: Bu tip 5.1 cihazlarda arka hoparlörleri bağlamasak (eşim kalabalık istemiyor :) ) kumanda üzerinden bir ayar ile cihazı stereo olarak kullanabilir miyiz ? Böylece arka hoparlörleri sadece film seyredeceğim zaman bağlarım diye düşünüyorum.

• Teşhir degilse alınabilir tabiki o fiyata .
    İstediginiz gibi kullanabilirsiniz tabiki kumanda üzerinden 2ch stero , 5ch stero ve DD-DTS olarak ayarlanabiliyor
    Ben bu sistemi alırken en cok 2 digital girisi oldugu icin tercih etmistim acıkcası(ps3 ve popcorn aynı anda ses sistemine baklamak istiyordum) su anda 4 tane cihaz baglı duruyor ve kumandadan isedigim zaman gecis yapabiliyorum
    Film seyretmek, oyun oynamak ve uydudan tv izlerken kullanmak icin almıstım bu konularda memnun kaldım acıkcası
  • bizim bu 3377 lerin pass-through özelliği varmı? varsa nasıl aktif edebiliyoruz? kullanma kılavuzunda bununla ilgili bişey göremedim
  • 3377 yi aldım 3 gün önce. Ancak forumu tam okumamışım. Bas tiz veya ekolayzır ayarları yok. 2-3 tane hazır ayar var ama çok yetersiz bence. Bence tizler biraz zayıf. Bence konuşmada çok önemli sese netlik veriyor tizler. Bunda biraz zayıf kalıyor. Optik bağlantı yaptığım için araya bir şey koyup arttıramıyorum da. Neyse alışacağız bakalım.
  • selam arkadaşlar bende philips hts3568 ses sistemi varda dvd si bozulmuş dvd olan arkadaşlar satmayı düşünüyorlarsa beni ararlarsa almayı düşünüyorum. 05446644259
  • Selamünaleyküm kirpi ustam ben philips 3377 sinema sistemi aldım fakat dvd den ses alıyorum ama TV den bir türlü alamadım ne yapmam gerekiyor Allah rızası için biri söylesin hdmı girişi var scart var uydu olarakda tivibu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.