Şimdi Ara

PHILIPS HTS3568 ve HTS3377 (3377 Alındı) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
1
Favori
27.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gD

Dostum sesi nerde 40'a getirdin acaba Ben apartmanda 15'in üstüne çıkamıyorum. Gerçekten de bana fazlasıyla yetiyor. PS3 - XBOX360 - WD LIVE üçlüsüyle çok rahat kullanabiliyorum. Hepsi optik kablo ile bağlı.
    @ dreadknight ' ın dediği için evde kullananlar için hem fiyat hem de performans açısından uygun ürün.

walla bende merak ettim nasıl 40'a getirdi diye ben mediamarkta bile 40 a getiremedim 30 civarında sesi arttırmayı kesmiştim çünkü herkes bana bakmaya başlamıştı

• Evet arkadaşlar, şu saat itibariyle İzmir Metro'dan HTS3377'yi alıp Samsung TV'ye kurmuş bulunmaktayım.

Samsung tv ile ANYNET uyumsuzluk korkumun da boşa olduğunu anladım, uyumsuzluk göstermedi. Saat biraz geç olduğundan sesini test edemiyorum fakat Benny Benassi yi açtım ve 2-3 dk sonra kapatabildim, sese kendimi kaptırıp kısamadım artık (komşu alttan vurmaya başladı). Yarın artık denemeye vakit bulabilirsem yorumları yazıcam.

Ürünü, kesinlikle buradaki yorumları okuduktan sonra almaya karar verdim ve şimdilik de pişman değilim ;)

Fakat daha önceden bu ürünü kullanan arkadaşlara bi sorum olucak, TV izlerken ses sadece sağ taraftaki hoperlorlerde ve orta hoperlörde var, sol ön ve sol arkada yok. sanırım bunu çözemedim. HDMI bağlantısı ve Scart bağlı tv'ye fakat yine aynı. beceremiyorum sanırım. bir yardım lütfen :)
  • hts3377 almayı düşünüyorum ben de.ne kadara aldınız acaba? En uygun fiyat sanırım metroda var.

Saygılar
  • ben de bu işlerden pek anlamadığım için yardım rica ediyorum.

aşağıdaki tüm medyalarda tek bir yerden ses almak istiyorum, acaba bu HTS3377 ile mümkün müdür?

TV - SONY LCD KDL40V3000
    PC - CREATIVE AUDIGY2 ZS SES KARTI (sanırım bunda optik çıkış yokmuş)
    UYDU - ATLANTA HD BOX
    DVD PLAYER
    PS3
    WII
    XBOX

uzman arkadaşların cevaplarını bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
  • Merhaba,

Bu aleti alırsak eğer , PC'yi media center gibi kullanmamız mümkün müdür? Yani görüntü ve ses pc'den gelecek, sadece hoparlörler kullanılacak? Bu seti almamın asıl nedeni optik girişe xbox360 bağlayabilmek ama üzerindeki oynatıcıyla uğraşmadan bilgisayardan direkt görüntü ve ses alabiliriz sanırım?
  • Gaziemir Metro'dan 540 TL 9 taksite aldım. World'e 12 taksit de yapıyorlar. en uygun fiyat gibi geldi bana.

quote:

Orijinalden alıntı: dr.pupa

hts3377 almayı düşünüyorum ben de.ne kadara aldınız acaba? En uygun fiyat sanırım metroda var.

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

Merhaba,

Bu aleti alırsak eğer , PC'yi media center gibi kullanmamız mümkün müdür? Yani görüntü ve ses pc'den gelecek, sadece hoparlörler kullanılacak? Bu seti almamın asıl nedeni optik girişe xbox360 bağlayabilmek ama üzerindeki oynatıcıyla uğraşmadan bilgisayardan direkt görüntü ve ses alabiliriz sanırım?

biz zaten şu an laptop ile kullanıyoruz aleti laptop HDMİ ile TV ye optik ilede ses sistemine bağlı herhangi bir sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitchhike

Evet arkadaşlar, şu saat itibariyle İzmir Metro'dan HTS3377'yi alıp Samsung TV'ye kurmuş bulunmaktayım.

Samsung tv ile ANYNET uyumsuzluk korkumun da boşa olduğunu anladım, uyumsuzluk göstermedi. Saat biraz geç olduğundan sesini test edemiyorum fakat Benny Benassi yi açtım ve 2-3 dk sonra kapatabildim, sese kendimi kaptırıp kısamadım artık (komşu alttan vurmaya başladı). Yarın artık denemeye vakit bulabilirsem yorumları yazıcam.

Ürünü, kesinlikle buradaki yorumları okuduktan sonra almaya karar verdim ve şimdilik de pişman değilim ;)

Fakat daha önceden bu ürünü kullanan arkadaşlara bi sorum olucak, TV izlerken ses sadece sağ taraftaki hoperlorlerde ve orta hoperlörde var, sol ön ve sol arkada yok. sanırım bunu çözemedim. HDMI bağlantısı ve Scart bağlı tv'ye fakat yine aynı. beceremiyorum sanırım. bir yardım lütfen :)

Öncelikle bağlantıların doğru olup olmadığını kontro edin mesela bizde servis arka hop. yerlerni ters bağlamıştı sizdekinde de bir karışılık olabilir, birde ses sisteminin tüm bağlantılarını adım adım yazabilirseniz daha fazla yardımcı olabilirim, mesela uydu kullanıyormuyuz, bu ses sistemine hangi yolla bağlı, yoksa direk TV den mi ses almaya çalışıyoruz?

• Anladığım kadarı ile TV den ses scart aracılığı ile geliyor.. Buna göre scart kablosunda problem var. Scart kablosunda Sol ses hattı problem var. Scart kabloyu değiştiriniz yada yucalarına iyice oturmuşmu bir bakınız.. . Scart to scart kablosu kullanın. Tos to scart kullanmadığınızı farz ediyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: anglophil

ben de bu işlerden pek anlamadığım için yardım rica ediyorum.

aşağıdaki tüm medyalarda tek bir yerden ses almak istiyorum, acaba bu HTS3377 ile mümkün müdür?

TV - SONY LCD KDL40V3000
    PC - CREATIVE AUDIGY2 ZS SES KARTI (sanırım bunda optik çıkış yokmuş)
    UYDU - ATLANTA HD BOX
    DVD PLAYER
    PS3
    WII
    XBOX

uzman arkadaşların cevaplarını bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

alette optic, coax, mp3 link (3,5 stereo) scart, aux girişleri mevcut bu şartlarda uygun alet uygun kanakdan bağlanması durumunda zaten 5 ayrı alet aynı anda bağlanbilir, ayrıca scart veya optic çoklayıcılar kullanarak daha fazla aleti bağlamak mümkün(sök tak yapmamak için)
  • sanırım bağlantılarımda bir problem vardı. dün Optik kablo aldım ve sinema sisteminden direk Receiver'a bağladım. şuan tüm hoperlörlerden ses geliyor. gayet iyi fakat henüz 5.1 uymulu film izlemediğim için o apayrı olan zevki tadamadım :) sadece 5 hoperlöre normal bir şekilde ses dağılıyor.

Önerdiğiniz 5.1 'e uygun film varsa hemen test etmek istiyorum. :)

YArdımlarınız için teşekkrler...
  • Merhaba,

1-WD TV
    2-PS3
    3-Gerekirse laptopu

bağlayabileceğim, müzik dinlemek için de kullanabileceğim, playersiz (WD TV olduğundan dolayı gerek yok) amfi ve 5+1 ses sistemi önerileriniz var mıdır ?

Bütçem en fazla 1.000.- TL'dir. Bu bütçe içerisinde tüm bu cihazları bağlayıp kaliteli ses ile keyfime bakmak istiyorum.

Teşekkürler ve saygılar...
  • peki 3373 ile 3568 arasında nasıl farklar var? fiyat olarak bi fark yok gibi. 50-60 lira oynuyor. ikisinin de 4 tane kule hoparlorü var. ses nasıl acaba?
  • bende 3377 almayı düsünüyorum.... Bende 16 GB lık divx ler var acaba onlarda bi sıkıntı olurmu _???
  • kir-pi yarbayım

>>>>optik kablo>>>> HTS3377
    uydu receiver
    (ATLANTA HD BOX)

>>>>HDMI kablo>>>> LCD TV (SONY KDL40V3000)

>>>> optik kablo >>>> HTS3377
    PC
    >>>>HDMI kablo>>>>> LCD TV

>>>>optik kablo >>>>> HTS3377
    PS3

Wii >>>component kablo >>>>> LCD TV

3 switchli optik aparat kullanıldığından daha fazla optik giriş kalmadı = )

LCD TV >>>optik kablo>>>OptikToCoax Aparat >>>> coax kablo >>> HTS3377

acaba böyle bir sistem kurmam uygun mudur? Daha fazla verim alabilmek için başka önerin var mı?
    bu kadar çok kablo bağlantısıyla sorun yaşar mıyım???

• quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

quote:

Merhaba,

biz zaten şu an laptop ile kullanıyoruz aleti laptop HDMİ ile TV ye optik ilede ses sistemine bağlı herhangi bir sorun yok

Laptopun optic çıkışımı mevcut yoksa spdif to optic dönüştürücümü kullanıyorsunuz.Oraasını tam anlayamadım.Aslında hd filmleri izlemek için ayrıca 250 tl wd ye vermeye gerek yok sanırsam notebooku hdm ile pc ye ve noteboku optic kablo ile ses sistemine

• quote:

Orijinalden alıntı: anglophil

kir-pi yarbayım

>>>>optik kablo>>>> HTS3377
    uydu receiver
    (ATLANTA HD BOX)

>>>>HDMI kablo>>>> LCD TV (SONY KDL40V3000)

>>>> optik kablo >>>> HTS3377
    PC

>>>>optik kablo >>>>> HTS3377
    PS3

Wii >>>component kablo >>>>> LCD TV

3 switchli optik aparat kullanıldığından daha fazla optik giriş kalmadı = )

LCD TV >>>optik kablo>>>OptikToCoax Aparat >>>> coax kablo >>> HTS3377

acaba böyle bir sistem kurmam uygun mudur? Daha fazla verim alabilmek için başka önerin var mı?
    bu kadar çok kablo bağlantısıyla sorun yaşar mıyım???

Aslında siz bir tane HDMİ in girişi olan bi ses sistemi alsanız sanki daha uygun olacak gibi duruyor daha sorunsuz olur sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: fatokato

quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

quote:

Merhaba,

Laptopun optic çıkışımı mevcut yoksa spdif to optic dönüştürücümü kullanıyorsunuz.Oraasını tam anlayamadım.Aslında hd filmleri izlemek için ayrıca 250 tl wd ye vermeye gerek yok sanırsam notebooku hdm ile pc ye ve noteboku optic kablo ile ses sistemine

Laptop ta optik çıkış var o şekilde kullanıyoruz, optik kablo olarakda 9 liraya aldığım TTAF kablo kullanıyorum

• Arkadaşlar siz 3377 ile normal tv izlerken(uydu şile) tüm hoparlörlerden ses alabiliyor musunuz? Yani izlediğiniz program 5.1 olmamasına rağmen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmekaya

Arkadaşlar siz 3377 ile normal tv izlerken(uydu şile) tüm hoparlörlerden ses alabiliyor musunuz? Yani izlediğiniz program 5.1 olmamasına rağmen...

uzaktan kumandadaki SURR tuşundan 5ch stereo moda geitrirsen alırsın
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.