Şimdi Ara

PHILIPS HTS3568 ve HTS3377 (3377 Alındı) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
1
Favori
27.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iyisiyle kötüsüyle philips 3377 ' yi bugun aldım, media marketten. 629 YTL' ye
  • Arkadaşlara bağlantı şekli olarak bir hdmi splitter, tüm cihazlar hdmi splitter a bağlanacak hdmi splitter dan bir kablo ile 3377 ye, oradan da tv ye çıkılacak. İstenilen kaynak için splitter dan seçim yapılarak görüntü tv ye ve ses sistemine aktarılmış olacaktır.
    Bundan farklı da yapılabilir ancak hem tv de hem ses sisteminde tek hdmi olanlar için farklı alternatif yok gibi.
  • Arkadaşlar merhaba,

Epeydir fırsat bulup girememiştim foruma, yazılanları da yeni okuyabildim, hem biraz bilgi veriyim son durumla ilgili hem de bir sorum olacak,

1080 p MKV filmler için hepsiburadadan Dark Media Media Player aldım bir tane, HTS 3568 e hdmi kablo ve optik kablo ile bağlantıları yaptım ve 1 TB lık diskimde bulunan filmleri keyifle seyretmeye başladım. (Optik kablo çıkışından ses almak için ses sisteminde Aux tuşundan DI seçeneğine gelmek gerekiyor. )

Bir minik rahatsızlık Media Playerda hafif bir fan sesi var (laptoptaki gibi ama onun süreklisi), sessiz sahnelerde başta biraz rahatsız etti ama sonra alıştım, hassas kişilerde rahatsızlık yaratır mı bilmiyorum. Onun dışında şu anda sistemden oldukça memnunum...

Fakat bir problem sorun oluştu son günlerde:

Ses sistemi ile işim bittikten sonra kapama tuşuna basıyorum, tam kapanmıyor, yani soldaki kırmızı ışık yanmıyor ama çalıştığına dair başka bir görüntü de yok, çalışma çalışmama arası bir yerde kalıyor sanki, dibine gelince hafif de bir ses geliyor... elektrik bağlantısını çekip tekrar takınca kapalı konuma geliyor (kırmızı ışık yanıyor) ! Her seferinde böyle olmaya başladı ben de çözümü böyle buluyorum, bir sorun var ama ne olabilir bilmiyorum. Servise götürmek mi lazım emin olamadım sizlere sormak istedim...

Şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy83

Arkadaşlar iyisiyle kötüsüyle philips 3377 ' yi bugun aldım, media marketten. 629 YTL' ye

Ben eskişehir şubesinden dün 569 liraya aldım. Taksit falanmı yaptırdınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassadarbk
    Arkadaslar yeni hts 3377 alarak araniza katildim,

Bir baglanti problemim var sizce alttaki urunler en temiz sekilde birbirlerine nasil baglanmalilar ?

1- HTS 3377
    2- Sony TV (tek HDMI li, HD Ready tv)
    3- WD TV Live
    4- PS3

gD arkadasim bu cevabım aynı zamanda sana.

Şimdi 3377 nin avantajı sizin isinize yarayacak. 2 adet ses kaynağınızın ikisi de digital çıkış veriyor.
    Bana kalırsa. Ps3 için optik ses kablosu alıp dogrudan bağlantı yapabilirsiniz. 3377 de opti in seçerek 5+1 sorunsuz dinlersiniz.
    Wd için ise emin değilim ama eğer coaxial çıkışı var ise onu da direk coaxial kablo ile baglayanilirsiniz ancak yanlış bilmiyorsam onda da ps3 te olduğu gibi sadece optik çıkış var, o nedenle optik ten coaxial e çeviren bir kablo ile bağlamanız gerekecek.

Bu tarz kablolar satılıyor zannedersem bazı elektronikcolerde. Electromarketlerelden almayın çok pahalı, esnaf tarzı yerler daha ucuz olur.

Bunlar dısında kalan uydu vs gibi seskaynaklarınızı da scart, aux ya da öndeki MP3 giris soketinden 1+1 stereo olarak aktarabilirsiniz.
    Ps3 ve 3377 nin de görüntüsünü tv ye direk hdmi dan verirsiniz. Her iki cihaz için de hdmi üzerinden giden sesi iptal edersiniz.

Tek hdmi li tv de bir cihazi component ole baglamaniz gerekecek.

Ps3 icin Boyle bir kablo var ama ayrıca almak gerekli.
    İyi seyirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreadknight -- 22 Şubat 2010; 23:58:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dreadknight

gD arkadasim bu cevabım aynı zamanda sana.

Şimdi 3377 nin avantajı sizin isinize yarayacak. 2 adet ses kaynağınızın ikisi de digital çıkış veriyor.
    Bana kalırsa. Ps3 için optik ses kablosu alıp dogrudan bağlantı yapabilirsiniz. 3377 de opti in seçerek 5+1 sorunsuz dinlersiniz.
    Wd için ise emin değilim ama eğer coaxial çıkışı var ise onu da direk coaxial kablo ile baglayanilirsiniz ancak yanlış bilmiyorsam onda da ps3 te olduğu gibi sadece optik çıkış var, o nedenle optik ten coaxial e çeviren bir kablo ile bağlamanız gerekecek.

Bu tarz kablolar satılıyor zannedersem bazı elektronikcolerde. Electromarketlerelden almayın çok pahalı, esnaf tarzı yerler daha ucuz olur.

Bunlar dısında kalan uydu vs gibi seskaynaklarınızı da scart, aux ya da öndeki MP3 giris soketinden 1+1 stereo olarak aktarabilirsiniz.
    Ps3 ve 3377 nin de görüntüsünü tv ye direk hdmi dan verirsiniz. Her iki cihaz için de hdmi üzerinden giden sesi iptal edersiniz.

Tek hdmi li tv de bir cihazi component ole baglamaniz gerekecek.

Ps3 icin Boyle bir kablo var ama ayrıca almak gerekli.
    İyi seyirler.

tesekkurler cevap icin, baska bir arkadasin onerisini dinleyerek internetten HDMI Switch ve ek bir HDMI kablo siparisi vermis durumdayim urunlerin gelmesini bekliyorum. HDMI switch de elime gecince baglantilarim su sekilde olucak sanirim ?

WD Live ve PS3 u HDMI switch te toplayacagim, bu switch ten de HTS 3377 ye baglanti yapacagim, TV ye nasil bir baglanti yapacagim konusunda ise emin degilim :)

elimde de simdi 3377 ve WD Live baglantisi icin kullandigim fazladan bir optik kablo bosa cikmis olacak :)

ya da, WD Live ve PS3 u HDMI switch e, bu switch i de TV ye baglayacagim, optik kabloyu da WD Live ile 3377 arasinda kullanacagim ama bu durumda da PS3 icin ayri bir baglanti daha gerekiyor sanirim

kafam karisti biraz :)

• Merhaba tekrar.
    Öncelikle hdmi ile hiçbirşeyi 3377 ye baglayamazsiniz. 3377 nin hdmi bağlantısı yanliz ve yanliz kendi çıkışı içindir ve tek yönlü çalışmaktadır. Ne ses ne de görüntüyü hdmi üzerinden 3377 ye veremezsiniz.
    Sizin durumda en mantiklisi hdmi switch ten Tv'ye TV'de de eğer optik ses çıkışı var ise Tv'den 3377 ye optik ile bağlamak olacaktır.
    Aksi taktirde görüntü switch sayesinde tv ye gider ancak ses için tak çıkar yapmanız gerekir.
    Tv nizi bir kontrol edin eğer optik çıkış var ise sorun cozulecek. Yoksa 3377 nin coaxial
    girişini kullanacak bir çözüm ile tak çıkar derdinden kurtulabilirsiniz.
    Bence de karışık oldu ;) zaten siz bağlantıları bir yapın, kabloları görünce karışıklık neymiş ortaya çıkacak ;)))) ben ne kadar uğraşsam da düzenlemek için, tv nin arkası kablo doldu ????
    Kolay gelsin ;)

• Teşekkürler. WD Live'ı optik ses kablosuyla bağladım sorunsuz şekilde ses alabiliyorum. Xbox360 içinde yeni bir kablo aldım gelmesini bekliyorum.

Son sorum var. Televizyonda kullanamıyorum bunları. AUX - Scart bağlantıları yaptım ama ses alamadım. Acaba 5+1 desteklemeyen kanal izlediğimden olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gD

Teşekkürler. WD Live'ı optik ses kablosuyla bağladım sorunsuz şekilde ses alabiliyorum. Xbox360 içinde yeni bir kablo aldım gelmesini bekliyorum.

Son sorum var. Televizyonda kullanamıyorum bunları. AUX - Scart bağlantıları yaptım ama ses alamadım. Acaba 5+1 desteklemeyen kanal izlediğimden olabilir mi ?

televizyon ile bağlantıyı tam olarak nasıl yaptınız ? biz TV sesi için uydudan scart ile bağladık sorunsuz çalışıyor tabı gerçek 5.1 yok 5ch stereo konumunda sanal 5.1 ses alınıyor yalnız
  • TV ile 3377 arasında scart - aux bağlantılarını denedim ama yapamadım.
  • quote:

TV ile 3377 arasında scart - aux bağlantılarını denedim ama yapamadım.

TV'nin ses çıkışı muhtemelen yan tarafta olan (marka modele gore değişiyor) kulaklık jak ı ile olabilir. Ayrıca audio-out başka bir jak var ise kullanabilirsiniz. Eğer oradan çıkış alıp ses sistemine girerseniz, TV her durumda sesi oradan vermek isteyecektir.

Aksi taktirde TV nizde bulunan aux veya scart girişleri tek yönlü ses girmek içindir, TV bu bağlantılardan ses göndermez sadece alır.

Bana kalırsa arkadaki olası bir aux audio out (kırmızı-beyaz ikili çıkış) dan 3377'ye aux-in olarak girersen daha iyi sonuç alırsın hem de kablo görmezsin. en kötü ihtimal ile kulaklık çıkışından ön taraftaki mp3 in girişine bildiğimiz heriki ucu erkek kulaklık kablosu ile de ses aktarabilir 5+1 stereo dinleyebilirsin...
    TV'nin kitapçığında ses çıkışı neresi ise görünüyor olması gerekli....

Uydu kullanıyorsan, kırmızı-beyaz ikili ses kablosu ile bağlantı sistemi, tüm uydular için de geçerlidir

Kolay gelsin...

• quote:

Merhaba tekrar.
    Öncelikle hdmi ile hiçbirşeyi 3377 ye baglayamazsiniz. 3377 nin hdmi bağlantısı yanliz ve yanliz kendi çıkışı içindir ve tek yönlü çalışmaktadır. Ne ses ne de görüntüyü hdmi üzerinden 3377 ye veremezsiniz.
    Sizin durumda en mantiklisi hdmi switch ten Tv'ye TV'de de eğer optik ses çıkışı var ise Tv'den 3377 ye optik ile bağlamak olacaktır.
    Aksi taktirde görüntü switch sayesinde tv ye gider ancak ses için tak çıkar yapmanız gerekir.
    Tv nizi bir kontrol edin eğer optik çıkış var ise sorun cozulecek. Yoksa 3377 nin coaxial
    Bence de karışık oldu ;) zaten siz bağlantıları bir yapın, kabloları görünce karışıklık neymiş ortaya çıkacak ;)))) ben ne kadar uğraşsam da düzenlemek için, tv nin arkası kablo doldu ????
    Kolay gelsin ;)

iyice karisti evet :)

neyse bugun yarin HDMI Switch gelince biseyler oturur en azindan.

benim anlamadigim hem PS3 hem de WD Live i hem goruntu hem ses olarak nasil hem TV ye hem de HST 3377 e baglarim onu anlayamadim bi turlu.

HDMI Switch ile PS3 ve WD Live i TV ye bagladim diyelim, TV yi de optik ile WD ye bagladim diyelim, PS3 u nasil baglayabilirim ki ses sistemine ? Bir adet de optik Swicth mi edinmem gerekicek

iyice karistirdim ben :D

• quote:

quote:

Merhaba tekrar.
    Kolay gelsin ;)

benim anlamadigim hem PS3 hem de WD Live i hem goruntu hem ses olarak nasil hem TV ye hem de HST 3377 e baglarim onu anlayamadim bi turlu.

HDMI Switch ile PS3 ve WD Live i TV ye bagladim diyelim, TV yi de optik ile WD ye bagladim diyelim, PS3 u nasil baglayabilirim ki ses sistemine ? Bir adet de optik Swicth mi edinmem gerekicek

Normal şartlarda 3377'ye 5+1 ses girmek istiyorsan ve 2 adet 5+1 ses kaynagın var ise (ps3 ve wd live) o zaman ihtimaller şu şekilde.
    1- 2sinden birini optik ile gireceksin, diğerini coaxial ile gireceksin
    2- dedigin gibi optik switch gibi birşey var ise (ben bilmiyorum) ikisini birden switche oradan da ses sistemine gireceksin.
    3- zaten hdmi switch sayasinde ikisini de TV ye bagladın, TV destejkliyor ise TV'den optik ile cıkıp ses sistemine gireceksin.

TV'nin kitapcıgına bir bak ona gore karar ver

• quote:

quote:

quote:

Merhaba tekrar.
    Kolay gelsin ;)

Normal şartlarda 3377'ye 5+1 ses girmek istiyorsan ve 2 adet 5+1 ses kaynagın var ise (ps3 ve wd live) o zaman ihtimaller şu şekilde.
    1- 2sinden birini optik ile gireceksin, diğerini coaxial ile gireceksin
    2- dedigin gibi optik switch gibi birşey var ise (ben bilmiyorum) ikisini birden switche oradan da ses sistemine gireceksin.
    3- zaten hdmi switch sayasinde ikisini de TV ye bagladın, TV destejkliyor ise TV'den optik ile cıkıp ses sistemine gireceksin.

TV'nin kitapcıgına bir bak ona gore karar ver

kitapciga baktim maalesef optik baglanti secenegi yok

tak cikar yapmamak icin optik switch alacagim ve bu switch de optikleri toplayip HTS 3377 ye baglanicak, ya da dediginiz gibi birinden birini coaxial ile girecegim.

optik switch icin de amazon da soyle bir urun var, sanirim benim ihtiyacimi karsilar ?
    http://www.amazon.de/gp/product/B000QRI2EI/ref=s9_simh_gw_p23_i1?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=026NJV69D3TCC7QZX6DX&pf_rd_t=101&pf_rd_p=463375193&pf_rd_i=301128

• Aynen bu optik switch isinizi gorecektir gibi gorunuyor.
    fiyatı da gayet makul, guzel bir cozum olacak...
  • tesekkurler

tüm baglantilari yapinca son bir durum paylasimi yaparim tekrar...
  • @ dreadknight

Sağol yardımın için. Sorunsuz şekilde televizyondan ses alabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fugi

....Fakat bir problem sorun oluştu son günlerde:

Ses sistemi ile işim bittikten sonra kapama tuşuna basıyorum, tam kapanmıyor, yani soldaki kırmızı ışık yanmıyor ama çalıştığına dair başka bir görüntü de yok, çalışma çalışmama arası bir yerde kalıyor sanki, dibine gelince hafif de bir ses geliyor... elektrik bağlantısını çekip tekrar takınca kapalı konuma geliyor (kırmızı ışık yanıyor) ! Her seferinde böyle olmaya başladı ben de çözümü böyle buluyorum, bir sorun var ama ne olabilir bilmiyorum. Servise götürmek mi lazım emin olamadım sizlere sormak istedim...

Şimdiden teşekkürler...

Arkadaşlar tekrar merhaba,

Ben sorunumu çözemedim, benim ses sistemi şu anda kapanmıyor, elektrik bağlantısını kesince kapanıyor (kırmızı ışık yanıyor). Ve ondan sonra açınca direk ses gelmiyor sistemden, optionsa girip çıkınca ses gelmeye başlıyor. Kendi içinde bir çözüm buldum bu şekilde ama bir anormallik var.

Sizce ne yapmam lazım, servise mi götüreyim, yoksa sizce basit başka bir şey mi var gözden kaçırdığım.

Teşekkürler...

• Anlattıklarınız normal değil.. bence philipsin sitesine girip yazılı tekrar atın V30 yazılı şu an güncel olan.
    Link:
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?scy=TR&slg=TUR&sct=HOME_THEATER_SU&cat=HOME_THEATRE_SYSTEMS_CA&session=20100226085331_95.65.159.183&grp=SOUND_AND_VISION_GR&ctn=HTS3377/12&mid=Link_Software&hlt=Link_Software

Sorun devam ediyorsa servise gitmesi gerekli..

• quote:

@ dreadknight

Sağol yardımın için. Sorunsuz şekilde televizyondan ses alabiliyorum.

Rica ederim.
    Yardımcı olabildi isem ne ala.
    Çok selamlar.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.