Şimdi Ara

PHILIPS HTS3568 ve HTS3377 (3377 Alındı) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
1
Favori
27.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederim. Yardımcı olabildi isem ne ala :)
    ses sistemi seçerken hangisinde en çok ses girişi var iyi değerlendirmek gerekli.
    Cunki bir çok sistemde sadece 1 adet digital giriş varken 3377 de 2 adet var. 3568 yerine benim bunu tercih etme sebebim de budur.
    Aksi durumda ileride hd uydu ve ps3 aynı anda digital olarak sisteme girme şansım olmayacaktı.
    Yoksa ev kullanıcısı için 500W ve uzeri tüm sistemler yeter kanaatimce.
    Maksat ihtiyacı belirleyip stratejik yaklaşmak.
    Philips 3377 de yeterli değil belki birçok kullanıcı için ama ne derler ne kadar ekmek o kadar köfte ;)
    kolaylar gelsin.
  • Birşey değil. Media oynatıcı yerine iyi bir htpc veya yan kasa toplarsan oyun da oynayabilirsin. Şu an ben dark void i oynuyorum çok keyifli oluyor tekrar kolay gelsin. Sevgilerle.
  • ben sistemı cok sevdım gayet hos temız net bı sekılde seslerı alabılıyorum. Bu ses sıstemını sectıgım ıcın kendımı sanslı hıssedıyorum. Su MKV fılmlerı de okusa hıc bı sorunum kalmayacak ama :(
  • MKV için media player şart bende düşünüyorum ama şimdilik fiyatları tuzlu geliyor laptop ile idare ediyorum
  • Nekadar tuzludur ki mkv oynatıcı bı media player bunlar hardısklı falan mı oluyor. Ben uyle bi sey istiyorum. Bide bu sisteme nasıl baglayacagız. Cunku mkv ler genelde 4 gb oluyor ve bu sistem fat32 li oldugundan dolayı dosyayı medyanın ıcıne nasıl atacagız?
  • arkadaslar bilgisi olan yok mu?
  • MKV ler + GB dekalsa iyi 720 veya 1080 oluşuna, AC3 , DTS oluşuna göre boyut çok değişebiliyor, media playerlerin içinde HDD olanı var olmayanı var, içinde HDD olanların bir kısmı torrent desteklediği için direk filmi kendileri internetten indirebiliyor, media oynatıcılarda diski FAT 32 yapma gereği yok NTFS de okuyorlar yoksa zaten ayrı media player almanın anlamı olmazdı. onlar zaten kendileri oynatıp görüntüyü televizyona sesi ise ses sistemine gönderiyor, HDD siz olan WD 200 TL civarı HDD takılabilen dark media 300 civarı 150 civarına da 1 tb HDD alınırsa 450 civarına geliyor o nedenle tuzlu dedim (zaten ses sistemini 500 e almışım) HDMİ ve optic çıkışlı laptopda olunca şu an çok ihtiyaç hissetmiyorum benim için sadece görüntü kirliliğini ortadan kaldırmaya yarayacak o kadar.
  • Arkadaşlar bende ses sistemi almayı düşünüyorum LG HT 503 TH gördüm bugun alacaktım. Vazgeçtim. Ne önerirsiniz. Phlips mi alayım. Ben TV mi gerekirse digitürkü bağlabilecegim. Olmadı ilerde buleray oynatıcı takabilecegım iyi bir ses sistemi istiyorum. 500-750 civarı ne önerirsiniz kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy83

Arkadaşlar bende ses sistemi almayı düşünüyorum LG HT 503 TH gördüm bugun alacaktım. Vazgeçtim. Ne önerirsiniz. Phlips mi alayım. Ben TV mi gerekirse digitürkü bağlabilecegim. Olmadı ilerde buleray oynatıcı takabilecegım iyi bir ses sistemi istiyorum. 500-750 civarı ne önerirsiniz kardeşim.

Walla herkesin zevki farklı olduğundan kesin bişey söylemek zor, philips 3377 1000 W oldukça iyi bas ve temiz sesler veriyor ama bana tizleri az geliyor mesela, görünüş yine kişiden kişiye değişiyor, ama ister LG ister philips senin şu anki ve ilerideki ihtiyaçlarının çoğunu karşılayacak özelliktedir, bluray olayına gelince ileride alınıp bağlanabilir ama bikaç yıl içnde zaten bluray li kompak sistemlerin fiyatıda çok makul seviyelere inecektir, benim kişisel tavsiyem bluray falan şu an düşünmeden uygun fiyatlı bir ses sistemi alıp daha sonra media oynatıcı ekleyip hemen her formatı izlemek şeklinde olacaktır, şu an bile internette 1080 p ve DTS destekli birçok film bulunabiliyor ve sayıları gittikçe artacaktır yani bluray falan gibi bişeye şu an ihtiyaç yok(muhtemelen ileride de olmayacak çünkü o formatları media oynatıcılar veya pc ile oynatabileceğiz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kir-pi -- 15 Şubat 2010; 19:07:18 >

• 1 sorum olacak 3377'de arka hoparlörler kule hoparlör değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trocero

1 sorum olacak 3377'de arka hoparlörler kule hoparlör değil mi?

evet önler küçük arkalar kule
  • quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

quote:

Arkadaşlar bende ses sistemi almayı düşünüyorum LG HT 503 TH gördüm bugun alacaktım. Vazgeçtim. Ne önerirsiniz. Phlips mi alayım. Ben TV mi gerekirse digitürkü bağlabilecegim. Olmadı ilerde buleray oynatıcı takabilecegım iyi bir ses sistemi istiyorum. 500-750 civarı ne önerirsiniz kardeşim.

Walla herkesin zevki farklı olduğundan kesin bişey söylemek zor, philips 3377 1000 W oldukça iyi bas ve temiz sesler veriyor ama bana tizleri az geliyor mesela, görünüş yine kişiden kişiye değişiyor, ama ister LG ister philips senin şu anki ve ilerideki ihtiyaçlarının çoğunu karşılayacak özelliktedir, bluray olayına gelince ileride alınıp bağlanabilir ama bikaç yıl içnde zaten bluray li kompak sistemlerin fiyatıda çok makul seviyelere inecektir, benim kişisel tavsiyem bluray falan şu an düşünmeden uygun fiyatlı bir ses sistemi alıp daha sonra media oynatıcı ekleyip hemen her formatı izlemek şeklinde olacaktır, şu an bile internette 1080 p ve DTS destekli birçok film bulunabiliyor ve sayıları gittikçe artacaktır yani bluray falan gibi bişeye şu an ihtiyaç yok(muhtemelen ileride de olmayacak çünkü o formatları media oynatıcılar veya pc ile oynatabileceğiz)

Dediğin gibi yapmak mantıklı ozaman hangisi daha ideal 3568 mi, 3377 mi kardeşim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

quote:

Dediğin gibi yapmak mantıklı ozaman hangisi daha ideal 3568 mi, 3377 mi kardeşim

Bu birazda senin bağlayacağın medyalar ile ilgili 3568 de 1 dijital giriş (optic), 3377 de 2 dijital giriş (optic ve coax) var, bu nedenle 2 ayrı medyadan digital ses almak istiyorsan 3377 seçeneksiz kalıyor, yok eğer ben optik kabloyu medya değiştirdikçe söker takarım diyorsan 3568 de olur, bence 3568 daha güzel bir sistem ama benim aldığımda aralarında 250 TL fark olduğu için ben 3377 yi tercih etmiştim, diğer giriş çıkışlar benzer yalnız 3568 de component çıkışta olması lazım diye hatırlıyorum, bunun yanında 3568 de sub ve cebter 250 W diğerleri 4x125 W, 3377 de hepsi 167 W, bu nedenle sanırım 3568 in basları daha güçlüdür, bundan başka 3568 de hem önler hem arkalar kule şeklinde, bence her ikisinide aynı ortamda dinleyebileceksen dinle kararını öyle ver (ben ikisini bir türlü aynı ortamda dinleyememiştim bu nedenle aradaki farka deymez diye düşünmüştüm ama sub'un konumlandırması oynatılan film veya müzik bile performansı çok etkiliyor aynı ortamda aynı müzüik veya film ile denemek en güzeli)

• Sağolasın kardeşim ya. Bugün vatan bilgisayara gittim, İzmir'de, 3568 'in fiyatına 790 dedi. Almadım teknosada 749 TL bildiğim kadarıyla. Haftasonu media markete bakacagım, hem denerim hem fiyatı uygunsa ikisinden birini alırım, artık. Bakalım...
  • HTS3377 ürününü bende 2 aydır kullanıyorum, PS3 ve LCD TV ye bağladım.. optik çıkış ve flash bellekten film oynatabilmesi benim için en önemli iki özellikti.. tek şikayetim bazen ses açma-kısma fonksiyonu donabiliyor.. yani kumandadaki diğer fonksiyonlar pekala çalışırken sadece ses fonksiyonu kitleniyor 3-5 sn. kadar..bunu aldıktan 1 ay sonra farkettim.. yetkili servisi aradım getirin bakalım dediler.. eskiden daha çok titizdim de bu konuyu önemsemedim ve götürmedim servise... çok nadir olan birşey çünkü, hatta uzun zamandırda olmuyor(belki versiyon,yazılım vs.den olabilir).. onun dışında hd film izlerken aldığım yüksek ses kalitesi kesinlikle tatmin edici..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pool9ball

HTS3377 ürününü bende 2 aydır kullanıyorum, PS3 ve LCD TV ye bağladım.. optik çıkış ve flash bellekten film oynatabilmesi benim için en önemli iki özellikti.. tek şikayetim bazen ses açma-kısma fonksiyonu donabiliyor.. yani kumandadaki diğer fonksiyonlar pekala çalışırken sadece ses fonksiyonu kitleniyor 3-5 sn. kadar..bunu aldıktan 1 ay sonra farkettim.. yetkili servisi aradım getirin bakalım dediler.. eskiden daha çok titizdim de bu konuyu önemsemedim ve götürmedim servise... çok nadir olan birşey çünkü, hatta uzun zamandırda olmuyor(belki versiyon,yazılım vs.den olabilir).. onun dışında hd film izlerken aldığım yüksek ses kalitesi kesinlikle tatmin edici..

Kumandadan ses gecikme fonksiyonuna girildiğinde ses gecikme olayı ses + - sinden oluyor. Belki bundandır...

• Arkadaşlar 3370' demi 1000 watt ve 3568'den çok bir farkı yok gibi geldi bana. Aklım karıştı bu işten yaw :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy83 -- 17 Şubat 2010; 22:48:57 >
  • Arkadaşlar bu sistem ile tvden istediğimiz programı sisteme kaydedip dvd' ye yazdırabiliyormuyuz?
  • Arkadaslar yeni hts 3377 alarak araniza katildim,

Bir baglanti problemim var sizce alttaki urunler en temiz sekilde birbirlerine nasil baglanmalilar ?

1- HTS 3377
    2- Sony TV (tek HDMI li, HD Ready tv)
    3- WD TV Live
    4- PS3
  • Benim de yukardaki arkadaş gibi bir sorum var.

WD TV Live
    Xbox 360

Bunlar acaba nasıl bağlanacak bu ses sistemine hiç kullanan varmı ikisinden birisini ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.