Şimdi Ara

PHILIPS HTS3568 ve HTS3377 (3377 Alındı) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
1
Favori
27.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Component hdmi kiyaslamalarimda sd yayın için (normal digital uydu) component daha iyi sonuc veriyor. 720p den itibaren Hdmi bariz üstün.
    Bu nedenle hdmi çıkışlı normal uydu receiver almaktan vazgeçtim.
    Bu da isime geliyor, uydu receiver için bir adet hdmi portu meşgul etmeye gerek kalmayacak.

Harici ses kartı ile ilgili olarak s-link anladığım kadarı ile hem dolby hem de dts sesleri optik üzerinden 5+1 iletiyor.
    Benim 2 sorum var.
    1- ses sisteminin optik girişine ps3 bağladığım için slink ten çıkıp coaxial olarak ses sistemine girme şansım var mı?
    (bu arada deginmeden gecemeyegim ps3 ses sistemi ile harika sonuc veriyor evin )
    2-ya da ps3 kullanan arkadaslar, ps3 un sesini coaxial a girebilir miyim?
    Cunki yanlış bilmiyorsam 3377 için bu ikisi haricinde 5+1 ses girişi mümkün değil.

Cevaplarınız ve yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreadknight -- 26 Ocak 2010; 10:23:50 >
  • Arkadaşlar, ben de Philips 3568 var.. Gayet güzel bir sistem.. sizlere sormak istediğim şu: Dvd film leri izlerken "Dolby Digital" mi yoksa "Party" modunu kullanıyorsunuz?... Sanki party modu biraz daha iyi geldi bana... arasındaki fark nedir acaba.. Filmler genelde dolby digital olduğu için onu mu kullanmamız gerekli?...
  • Dolby digital ya da dts olan filmlerde mutlaka bu ses formatlarını kullan bence.
    Stereoda ise 5 kanal stereoda seçeneği benim en çok keyif aldığım.
    Slm
  • HTS3377 aldım arkadaşlar
    şöyle resimli bir kullanım şeması varmıdır,WD player var bende nasıl bağlıycam cihazı
  • Kitapcığında olması gerekir. Bir optik kablo vasıtası ile WD playerin optik çıkışını, 3377 nin optik girişine tak. Kumandadan Optik in seç. WD ayarlarında optik çıkışı RAW yar PCM seç dene hangisinde verirse o ayarda kullan..

Hayırlı olsun güle güle kullan
  • Teşekkürler Mehmet

optik giriş optik çıkış arası kablo çıkıyor dimi HTS377 nin kutusundan?
  • Malesef çıkmıyor. Ayrı almak gerek Çok uzun bir kablo düşünmüyorsan kısa kablo için yani markasız ucuz bişiler alabilirsin.. Kablo uzarsa o başka... kaliteli lazım..
  • tamamdır :)
  • Optik kabloyu HB den TTAF aldım o fiyata içinden 2 adet 3.5 dönüştürücüde çıkıyor
  • Öncelikle sistemi alan herkese hayırlı olsun

ben sistemi 1 ay önce aldım. kullanmaktayım. herkes gibi bende çok memnunum. ama teknoloji işte bitmiyorki sorular :)

benim merak ettiğim, danışmak istediğim konular var. umarım yardımcı olursunuz arkadaşlar.

1 - ) Elimde 1 TB samsung hdd var. 7200 rpm 32 mb. bunu direk usb den Player e bağladım doğal olarak okumadı. bunu okutmam için hardiski bölüp MAX 160gb okuyor diye yazıyor yukarıdaki msjlarda. 160 GB sini fat32 yapıp diğerini ntsc yaparsam 160 gb yi player okurmu? veya bu başlıkta yeni öğrendiğim DARK MEDİA gibi bir alet alıp 1tb yi komple okurmu ? fiyatları nedir ve nereden bulabilirim. HB de 312 TL.. HDD de sadece DTS müzik ve mp3 atıcam.. yani film koymicam... veya elimde 8 gb flash disk var ama sanırım DTS leri okumuyor diye biliyorum. 8 GB de yeter aslında.

2- ) birtane Blue-ray player alsam. ses sistemine bağlayabilirmiyim Optic coax...ayrıca bağlarsam blueray kalitesinde ses alabilirmiyim?iki player olmuş olucak ama olsun napalım artık blueray izlemek istiyorum. ortalama iyi bir blue ray ne kadardır.

.

4- ) Laptopun ses çıkışından kablo ile playerin arkasındaki kırmızı beyaz olan yere taktım.
     PHILIPS HTS3568 ve HTS3377 (3377 Alındı)
    Laptopdaki sesleri ses sisteminden alıyorum fakat fonda BOWWWWWW diye bir ses geliyor. sesi açtıkça artıyor ses. sonra laptopun fişini çektim batarya ile çalışırken ses çıkmıyor. ama fiş ile çalışırken ses çıkıyor hoparlörlerden. nasıl çözebilirim.

5- ) Laptoptan ses sistemine daha iyi bir bağlantı yapabilirmiyim yani 5.1 bağlantı... sanırım bunda 5.1 ch kullanamıyorum. 5 hoparlörden ses geliyor fakat 2ch diye biliyorum. HP PAVILLION DV 6000 laptop kullanıyorum HDMI çıkıvar ama sanırım optic yok.

ayrıca iki adet kulaklık çıkışı var. fakat üstlerinde hiç birşey yazmıyor. sadece 1 ve 2 yazıyor.

6- ) bu ses sistemine aktif woofer bağlayabilirmiyim.? 300-400 TL arası aktif woofer bulabilirmiyim? bağlarsam 5.1 ses düzenini bozarmı?
    yardımlarınız için çok teşekkürler. biraz karışık oldu ama

7- ) bu sisteme nasıl kulaklık bağlarım peki :)

Daha LCD almadım bu sisteme gidebilecek 1.500 1.800 tl arası lcd önerileriniz var ise alıcam bir tane almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdwatcH -- 30 Ocak 2010; 6:37:01 >

• Kimse bilmiyormu :S
  • soru uzun olunca... :D
    1- Bende 2.5 inç lik 320 gb hdd var. 1. alanı fat32 yaptım 2. bölüm NTFS, Cihaz sadece Fat32 yi gördü. Mümkünse Dark Media Tank gibi bişiler almak daha mantıklı okuyamadığı bişi yok. Youtube shoutcast internet radyolar vs... Hatta Torrent bile var.. Cihazın optik çıkışından Philipse DTS DD sesleride çözdürebilirsiniz.

2-Dark türü bir media player aldığınızda Blueray okuyucuya gerek kalmaz.. Ama yinde alacağım diyorsanız optik çıkışından sadece DTS vd Dolby digital sesleri çözdürebilirsiniz. DTSHD DolbyDigital+ gibi sesleri çözmez..

4- Bu olay başıma gelmedi ama mümkün olduğunca sesi laptopdan sonuna kadar açın ve sonra sesi Philipsden yükseltin. Laptopun şarz cihazı kaliteli olmayabilir..

5- Laptop modeliniz hakkında bilgim yok. Laptop un Ses ayarlarında optik diye bir seçenek var ise karanlıkta kulaklık çıkışına bir bakım kırmızı bir ışık görünüyormu diye.. Görünüyorsa optiğe çeviren apartlar var yoksa malesef 45 tl gibi bir para harcayıp bendeki gibi usb optik çıkışlı bir harici ses kartı almanız gerekecek (Bendeki gibi S-link marka 7.1.... optik kablosu içinden çıkıyor en azından)

6- Aktif Woofwer bağlamayı düşündüğünüze göre apartmanda yaşamıyorsunuz. Keşke bende... :D Direk olarak aktif woofer bağlayamazsınız. Woofer çıkışına bir düşürücü alet ile (Ucuz bişi) bağlayabilirsiniz. Sesi bozarmı derseniz Bence bozmaz ama denemek lazım.. (Arabamdaki saç diplerimi kaşıyan woofer sistemimi özledim :D )

7- Harika bir soru.. buna bende ihtiyaç duymuştum.. Yine buna direk olarak bir kulaklık girişi yok. Amma (Bu arada bende tesadüf vardı bahsedeceğim cihazlar) Bir adet fm transmitteri (2 kumanda pili ile çalışıyor. Frekans aralığı çok geniş) Philipsin Scart soketine bağladığınızda vede elinizde Radyolu bir MP3 çalarınız (kulaklıklı) var ise bu mümkün.. Ses min de iken scart da ses çıkışı olmuyor. Ses 1-40 aralarında ses var ve ses şiddeti hep aynı. Yani ses ayarı ile sesi değişmiyor.. Sesi mp3 çalarınızın ses kontrol kısmından yapıyorsunuz.. Sesi 1 konuma getirip kulaklıkdan dinleyeceksiniz. Kablosuz olarak hemde. Ama komşular aynı frekansa girerlerse izlediğiniz Flimi veya müziği onlarda duyabilirler...

Ben dede LCD tv yok.. LED TVler uygun fiyata gelmesini bekliyorum. Bu arada Büyük ekran (sinama için yani) zevkimi LG-HS201 projeksiyonu ile çıkarıyorum. Loş ve karanlık ortamda tam bir sinema keyfi oluyor. 1000 TL civarlarında bir fiyatı var Lamba ömürü ise LCD tv lerden daha uzun...

THE END

• Mehmet çok teşekkür ederim sorularımı TEKER TEKER ayrıntılı bir şekilde cevapladığın için.

Kulaklıktan vazgeçtim çok uğraştırıcak sanırım.

Siz 320 Gb yi bölünce 160 gb yi gördü. bende 500 gb fat32 yapsam görürmü acaba. yoksa max 160 gb mi?. oldu olucak 1 tb yi komple fat32 i yapalım. birde bir hard diskin yarısını fat 32 yarısını ntsc nasıl yapıcam.

aktif wooferi kafaya koydum. lakin nerde satılır kaça alınır iyisi nedir. sıfırı varmıdır. bunların hiç birinin cevabını hala bulamadım internette filan.

bir de blueray player alıcam sanırım çünkü blueray film indirmek ölüm. BR rip de aynı etkiyi verirmi bilmiyorum... verirse hiç almicak direkt DARK MEDİA :)

eğer BR RIP aynı etkiyi veriyorsa özellikle DTS ses veya DD de bana en uygun fiyata performansı iyi bir MEDİA söyleyebilirmisin markası hemen alim.

birde projeksiyon hoşuma gitti şu an inceliyorum. sanırım onu alıcam. DH de bir incelemen var onu okuyorum şu an.

El yapımı projeksiyon hakkında bir şeyler araştırdınmı peki.

son olarak :) DST albümler sadece internette mi var? yani D&R da filan yokmu bu albümler... çünkü bütün çalışanlara sorduğumda hiç biri anlamıyor. :)

mehmet tekrar tekrar teşekkür ederim sorularımı yanıtsız bırakmadığın için. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdwatcH -- 30 Ocak 2010; 23:10:58 >

• mehmet sanırım bu LG yi almaya karar verdim lamba ömrü uzun olduğu için, fiyat ve performans sağlam olduğu için. üstteki sorularım dışında :)

1-) Cihaz perdeye 6 metre uzaklıkta iken, duvarda kaça kaç görüntü alırım.
    4 metre uzaklıkta iken, duvarda kaça kaç görüntü alırım.
    3 metre " " " " " " "
    2 metre " " " " " " "
    Perde olarak neyi tavsiye edersin. ayrıca TV oynatabiliyormuyuz. biliyorsun bütün bunlar HTS3377 için :) projeksiyon cihazını HDMI dan hts3377 ye bağlasak, 1 TB hdd yi de usb den Projeksiyona bağlasak sanırım okur ve içindekileri izleyebilirim. TV nası olucak acaba :) incelemeni okudum resimler harika.

:) bıktın değilmi benden

• USB disk bölme ve biçimle için SwissKnife programını kullandım..
    Kitapcıkda 160gb belirttiği için ben ilk par.. ı 160gb yapmıştım. Uğraşmadım yani şu olurmu bu olurmu diye. İyiki böyle yapmışım 4GB den büyük olan tek dosyalarıda (özellikle HD flimler) ikinci parta atıyorum..

Dark türü bir cihaz alırsan bölmene uğraşmana gerek yok tak kullan o cihazlar herşeyi tanıyor..

Aktif wofeer tam aramadım ama morfare de olabilir. Forumda satan yerleri söylerler..

Darkmedia playere sanırım harici bir BD okuyucu takılabiliniyor. Direk BD lerini izlersin. BR ile rip aynı etkiyi verirmi dersen bilemicem daha hiç görmedim. (Küçük bir ilde yaşıyorum). Şidilerde nasıl vcd dvd kopyalayıp satan varsa yakında yada şimdi BD 1080 Rip satanlarda olacaktı/vardır. indirmene gerek olmaz.

Ben olsa idim Dark yada popcorn türü bişiler alırdım. Ama dediğim gibi internetten indirdiğim 1080p lik filimlerden başka HD görmedim. Bunlar gayet güzel idi. Forumda İyi bir RIP ile BR flim arasında aman aman fark edecek bişi okumadım..

Projeksiyon fan klup de el yapımı projeksiyon kullanan birisi yorumlarını yazmış.. Cihazı elden çıkarmış. Ben size eğer karanlıkta loş ortamda flim izleyecekseniz ve görüntü genişliğini 2.5 metreden fazla yapmayacaksanız HS201 i önerebilirim. Üstelik bu cihaz usb den sizin 1TB lık harddiskide görür ve divx lerinizi sorunsuz oynatır. LED projeksiyon renk canlılığı ile ön plana çıkıyor bilginize..

Dediğim gibi küçük bir ilde yaşıyorum sizde ne güzel D&R bile varmış :D darusu başımıza... Ben DTS albüm fazla indirmedim...

• Projeksiyonla ilgili soruları ilgili konuda cevaplamaya çalışayım dicem ama o soruların yanıtları zaten var o konuda..
  • tekrar teşekkür ederim yarın projeksiyonu almak istiyorum. 1 tb hdd yi bağlarım ona. bakalım. umarım işe yarar
  • Karar verdim alıyorum projeksiyonu. aldığımda Hts3377 ye nasıl iyi bağlanır bunu bi ara müsait olduğunda açıklayabilirmisin bana? HDMI sanırım.

istanbul bilişim com mu ne var orda PEŞİN 936,98 TL fiyat. en uygunu bu . burdan alıcam sanırım

yada kasmadan teknosa dan 1100 e mi alsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdwatcH -- 31 Ocak 2010; 2:28:48 >
  • Arkadaşlar merhaba,

Ben bir süre önce HTS 3568 almıştım ve mutlu mesut bir şekilde kullanıyorum. Geçenlerde 1 TB lık bir Disk aldım ve içini bir arkadaşımdan Blue Ray filmlerle doldurduk. HTS 3568 bu 1 TB lık diski direkt okuyamadığı için Lenovo SL 510 Thinkpad laptopla HDMI bağlantılı olarak aktarmayı yaptım. Önce Windows Media Player MKV uzantılı dosyayı okuyamadı sonra bazı programlar indirdim, görüntü donarak geliyordu ekrana, en son bsplayer indirdim en güzel sonucu aldım, görüntü güzel gelioyor fakat altyazılarl görüntü aktarımı birbirini tutmuyor, altyazılar biraz hızlı kalıyor görüntüye göre ve yaklaşık her dakikada yaklaşık 4-5 saniye önde kalıyor altyazılar görüntüye göre, çok verimsiz oldu haliyle bu ilk deneme...

Bu konu ile ilgili bir önerisi olan var mı? Bir media player zorunluluğu mu var yoksa ben bir şeyleri yanlış mı yapıyorum sizce?

Şimdiden teşekkürler...

• Burada bahsettiğiniz laptop'ın işlemcisi 2 ghz mi 2.53 ghz mi ?Eğer 2 ghz civarı ise takılma veya gecikme yapması oldukça normal. KM PLAYER VE CORE AVC ikilisi ile 720p mkv leri takılmadan ve gecikme olmadan izleyebilirsiniz fikrimce.

http://forum.aruha.org/anlatim-ve-makaleler/2222-netbook-da-takilmadan-hd-720p-1080p-video-izleme.html
    linkinden km player içindeki ayarları yapabilirsiniz.

Ayrıcahttp://forum.donanimhaber.com/m_16783095/tm.htm

linkindeki bilgi paylaşımını okuyabilirsiniz. Saygılarla

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.