Şimdi Ara

PHILIPS HTS3568 ve HTS3377 (3377 Alındı) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
1
Favori
27.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Anlattıklarınız normal değil.. bence philipsin sitesine girip yazılı tekrar atın V30 yazılı şu an güncel olan.
    Link:
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?scy=TR&slg=TUR&sct=HOME_THEATER_SU&cat=HOME_THEATRE_SYSTEMS_CA&session=20100226085331_95.65.159.183&grp=SOUND_AND_VISION_GR&ctn=HTS3377/12&mid=Link_Software&hlt=Link_Software

Sorun devam ediyorsa servise gitmesi gerekli..

Teşekkür ederim bilgiler için,

Bendeki sistem HTS 3568, verdiğiniz linkten siteyi kurcaladım ama güncel bir versiyon bulamadım benim sistemle ilgili, ama siteden müşteri temsilciliği ile irtibat kurup onların ne yapmam gerektiği ile ilgili beni yönlendirmesini isteyeceğim...

• 3377 i bugun optimum mediamarkt dan aldim kampanyali 599 lira dedi ama netten arastirdigim fiyatlar sanirim daha ucuz :)

bisi sorucam

ps3 ve digiplus i ayni anda nasi bagliyabilirim??

optik kabloyu ps3 e takiorum ses gelio
    sora cikartiorm digi e takiorm oda tak cikar oluo baska yontemi varmi ??
  • Evet başka yöntem optik çoğaltıcı piyasada ikili ve üçlü var şu anda internetten tarayıp bulabilirsin, Ankarada isen konya sokakta var alabilirsin.
  • ben de bugün 599'a mediamarkt'tan aldım. ilk denememde beni tatmin edemedi, stereo çalışını beğenmedim. 85 model technics amfi ve 20 senelik 180w kenwood hoparlörüme alıştığımdan olsa gerek. zaten xbox ve dark media player'imi bağlamak için almıştım. dts için iyi iş görüyor.

daha fazla denemeden yazmamın sebebi şu: eğer birden fazla optik çıkışlı cihaz bağlayacaksanız aman dönüştürücüye filan para vermeyin. ttaf ebay'den alıp satıyor switch'leri dönüştürücüleri.

http://shop.ebay.co.uk/i.html?_trkparms=65%253A12%257C66%253A2%257C39%253A1%257C72%253A2471&_nkw=optical+switch&_fcid=204&_localstpos=&_stpos=&_trksid=p4999.c0.m14&gbr=1&_sop=15&_sc=1

burada 17 liraya posta dahil optik çoğaltıcı satılıyor. zaten dünyada neredeyse heryerde bu tek model satılıyor ve de iş görüyor. ebay'den alın paranız cebinizde kalsın, hem dönüştürücüyle olan kayıpları da engellersiniz optik switch kullanarak.

benim sistemin şöyle olacak:
    xbox 360 - optik
    dark media mania - coaxial
    pc - aux (stereo)

böylece kumanda vasıtasıyla oturduğum yerden değiştirebileceğim. yukarıda bahsettiğim switch'i kullanmak için mekanik olarak elle değiştirmek gerektiğini not düşeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aHMET-

ben de bugün 599'a mediamarkt'tan aldım. ilk denememde beni tatmin edemedi, stereo çalışını beğenmedim. 85 model technics amfi ve 20 senelik 180w kenwood hoparlörüme alıştığımdan olsa gerek. zaten xbox ve dark media player'imi bağlamak için almıştım. dts için iyi iş görüyor.

daha fazla denemeden yazmamın sebebi şu: eğer birden fazla optik çıkışlı cihaz bağlayacaksanız aman dönüştürücüye filan para vermeyin. ttaf ebay'den alıp satıyor switch'leri dönüştürücüleri.

http://shop.ebay.co.uk/i.html?_trkparms=65%253A12%257C66%253A2%257C39%253A1%257C72%253A2471&_nkw=optical+switch&_fcid=204&_localstpos=&_stpos=&_trksid=p4999.c0.m14&gbr=1&_sop=15&_sc=1

burada 17 liraya posta dahil optik çoğaltıcı satılıyor. zaten dünyada neredeyse heryerde bu tek model satılıyor ve de iş görüyor. ebay'den alın paranız cebinizde kalsın, hem dönüştürücüyle olan kayıpları da engellersiniz optik switch kullanarak.

benim sistemin şöyle olacak:
    xbox 360 - optik
    dark media mania - coaxial
    pc - aux (stereo)

böylece kumanda vasıtasıyla oturduğum yerden değiştirebileceğim. yukarıda bahsettiğim switch'i kullanmak için mekanik olarak elle değiştirmek gerektiğini not düşeyim.

Bu sistemler zaten stereo için uygun değil, filmler ve oyunlarda iyi iş görüyor yalnız, sizin anfi ve hoparlörlerinizin yanına bile yaklaşmasını beklememek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: dreadknight

quote:

Orijinalden alıntı: tassadarbk

quote:

Orijinalden alıntı: dreadknight

Merhaba tekrar.
    Öncelikle hdmi ile hiçbirşeyi 3377 ye baglayamazsiniz. 3377 nin hdmi bağlantısı yanliz ve yanliz kendi çıkışı içindir ve tek yönlü çalışmaktadır. Ne ses ne de görüntüyü hdmi üzerinden 3377 ye veremezsiniz.
    Sizin durumda en mantiklisi hdmi switch ten Tv'ye TV'de de eğer optik ses çıkışı var ise Tv'den 3377 ye optik ile bağlamak olacaktır.
    Aksi taktirde görüntü switch sayesinde tv ye gider ancak ses için tak çıkar yapmanız gerekir.
    Tv nizi bir kontrol edin eğer optik çıkış var ise sorun cozulecek. Yoksa 3377 nin coaxial
    girişini kullanacak bir çözüm ile tak çıkar derdinden kurtulabilirsiniz.
    Bence de karışık oldu ;) zaten siz bağlantıları bir yapın, kabloları görünce karışıklık neymiş ortaya çıkacak ;)))) ben ne kadar uğraşsam da düzenlemek için, tv nin arkası kablo doldu ????
    Kolay gelsin ;)

iyice karisti evet :)

neyse bugun yarin HDMI Switch gelince biseyler oturur en azindan.

benim anlamadigim hem PS3 hem de WD Live i hem goruntu hem ses olarak nasil hem TV ye hem de HST 3377 e baglarim onu anlayamadim bi turlu.

HDMI Switch ile PS3 ve WD Live i TV ye bagladim diyelim, TV yi de optik ile WD ye bagladim diyelim, PS3 u nasil baglayabilirim ki ses sistemine ? Bir adet de optik Swicth mi edinmem gerekicek

iyice karistirdim ben :D

Normal şartlarda 3377'ye 5+1 ses girmek istiyorsan ve 2 adet 5+1 ses kaynagın var ise (ps3 ve wd live) o zaman ihtimaller şu şekilde.
    1- 2sinden birini optik ile gireceksin, diğerini coaxial ile gireceksin
    2- dedigin gibi optik switch gibi birşey var ise (ben bilmiyorum) ikisini birden switche oradan da ses sistemine gireceksin.
    3- zaten hdmi switch sayasinde ikisini de TV ye bagladın, TV destejkliyor ise TV'den optik ile cıkıp ses sistemine gireceksin.

TV'nin kitapcıgına bir bak ona gore karar ver

benzer durumda olan arkadaslara da yardimi olabilir,

yukaridaki sistemi kurdum bir adet HDMI Switch, bir adet Optik Switch ile mukemmel oldu :)

HDMI Switch te WD Live ve PS3 bagli, switch te TV ye bagli
    Optik Switch te WD Live ve PS3 bagli, switch te HTS 3377 ye bagli

tak cikar yapmadan sorunsuz her tur HDMI goruntu ve Optik ses aliyorum su anda.

tesekkurler onerileri olan arkadaslara :)

• Arkadaşlar 3377 yi yarın büyük ihtimal alıcam.Yanlız kafamda soru işaretleri var.3377 ye beni çeken unsurlar 1. çift digital girişinin olması.Yanlız dün teknosada bir dinleti yapayım dedim saat 21:50 olmuş kapanıyordu anlayamadım fazla.oradaki arkadaş flash taktık flaşı açamadık cevap vermedi.Cd koydu ortam çok sessizdi mağazada kimse kalmamıştı son ses verdi içimden bumu son ses dedim.Ama sadece 5 dk bakabildim.görevli zaten bişiyden anlamıyordu elinde kumanda bile yoktu.Ses modlarını deneyemedik.Şimdi ses bana yetermi düşünmeye başladım.Ben bu 1000 watt olaynı 500 watt olayını anlamıyorum.Bu cihazlar bence 100 watt ancadır.Teknosada 503 th ta vardı 500 watt son ses verdiler belki dvd fimde yetecektir ama dış kaynaktaki bir sesi verdiğimizde düşüş olacağı için seste 500 watt az gelecektir.Lg 503 th şında 500 watt dediği en fazla 50-60 wattır bence.Neden mi arkadaşlar.Dükkanımda Philips A2 610 pc hoparlör kullanıyorumç30 watt sub 5*5 watt uydular toplam 55 watt inanın daha son ses müzik dinleyemedim.Ses o kadar yüksekki anlatamam.55 watt buysa dün 1000 wattlık 3377 ve 500 watlık 503 th teknosayı yıkması lazımdı.

Ama araştırmalarım sonucunda 3377 ye karar vermek üzereyim. 3568 de var ama 850 tl fazla geldi bana 3377 620 tl 503 th 500 tl .3377 alayım diyorum.Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: smallhunter

Arkadaşlar 3377 yi yarın büyük ihtimal alıcam.Yanlız kafamda soru işaretleri var.3377 ye beni çeken unsurlar 1. çift digital girişinin olması.Yanlız dün teknosada bir dinleti yapayım dedim saat 21:50 olmuş kapanıyordu anlayamadım fazla.oradaki arkadaş flash taktık flaşı açamadık cevap vermedi.Cd koydu ortam çok sessizdi mağazada kimse kalmamıştı son ses verdi içimden bumu son ses dedim.Ama sadece 5 dk bakabildim.görevli zaten bişiyden anlamıyordu elinde kumanda bile yoktu.Ses modlarını deneyemedik.Şimdi ses bana yetermi düşünmeye başladım.Ben bu 1000 watt olaynı 500 watt olayını anlamıyorum.Bu cihazlar bence 100 watt ancadır.Teknosada 503 th ta vardı 500 watt son ses verdiler belki dvd fimde yetecektir ama dış kaynaktaki bir sesi verdiğimizde düşüş olacağı için seste 500 watt az gelecektir.Lg 503 th şında 500 watt dediği en fazla 50-60 wattır bence.Neden mi arkadaşlar.Dükkanımda Philips A2 610 pc hoparlör kullanıyorumç30 watt sub 5*5 watt uydular toplam 55 watt inanın daha son ses müzik dinleyemedim.Ses o kadar yüksekki anlatamam.55 watt buysa dün 1000 wattlık 3377 ve 500 watlık 503 th teknosayı yıkması lazımdı.

Ama araştırmalarım sonucunda 3377 ye karar vermek üzereyim. 3568 de var ama 850 tl fazla geldi bana 3377 620 tl 503 th 500 tl .3377 alayım diyorum.Teşekkür ederim.

bende 3377 var

gerci henuz yeni 1-2 aydir kullaniyorum ama ses seviyesini 2 basamakli rakamlara getiremedim hic daha :)

ev ortaminda bangir bangir olacak sekilde kullanmak icin mustakil evde ya komsusuz dairede olmak lazim bence

bence onemli olan duzgun ses almak, Filmlerimi müziklerimi duzgun ses ile dinleyebilmek, bu sebebpten de benim icin (belki simdilik) fazlasiyla yeten bir urun

Kaldi ki, PS3, WD Live gibi yan donanimlarla da sorunsuz olarak kullaniyorum

• merhaba arkadaşlar

türkiyenin en büyük teknoloji firmasının mağaza müdürüyüm ve bu bahsettiğimiz ürünlerin denemelerini daha önce sayısızca yaptım. fiyat performans ortalaması göz önüne alındığında pende philips 3377 diyorum. alan herkese hayırlı olsun..

bu arada hangisini alırsanız alın yeterli gelebilir önemli olan sizin ihtiyacınız olan.. o yüzden 3377 diyorum
  • bugün izmit darty de hem 3568'i hem de 3377'yi yan yana dinledim açıkçası 3568 derinlik ve etki açısından daha iyi. sizi içine alıyor, ama 3377 öyle gelmedi. usbden divx vs oynatmamasından endişe ediyorum. elimde biri 2.5", diğeri 3.5" olmak 500 gblik wd harddisk var. filmleri oradan oynatıp kolaya kaçmak istiyorum. sağlıklı olur mu ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperbz

bugün izmit darty de hem 3568'i hem de 3377'yi yan yana dinledim açıkçası 3568 derinlik ve etki açısından daha iyi. sizi içine alıyor, ama 3377 öyle gelmedi. usbden divx vs oynatmamasından endişe ediyorum. elimde biri 2.5", diğeri 3.5" olmak 500 gblik wd harddisk var. filmleri oradan oynatıp kolaya kaçmak istiyorum. sağlıklı olur mu ki?

yanıt yok...
  • Kitapçığında 160 GB kadar Fat32 desteği den bahsediyor. Denemedim ama sanırım sağlıklı olmaz gibime geliyor. Bu Hdd lerin ilk partlarını 160 GB ayırıf Fat32 ile formatlarsanız problem olmaz. Bende 2.5 inc lik 320 GB HDD yi 160 a 160 GB ve ilk partıda Fat 32 olarak formatladım. İlk part için sorun yok. 2. partı zaten görmüyor.. Bence mümkünse 3568 alıp (Beğendiğiniz için) yanınada Bir adet media tank güzel gider.. Şu BD lewr popülerliğe doğru gittiği için (Alınabilinir yani) bu dvd playerlerden uzaklaşmak gerekir. Tabi uzeklıştıkcada talep düştüğünden fiyatıda düşüyor..
  • Ben de birkaç hususta görüş bildireyim tekrar.
    Bir kere bu sistem profesyonel değil.
    Fiyat/performans oranı yüksek kaliteli bir EV sinema sistemi.
    Dolby ve dts ses kaynakları ile çok iyi eslesen, her turlu ev kullanıcısının rahat bir sekilde kullanabileceği SIK bir ürün.
    Sesini ben sadece aux-in yaptığımda 10 üzerine getirebiliyorum. Diğer durumlarda 8 de dahi kulaklarınızı zorlayacaktir ( evde)
    ps3 ve/veya media tank ile birarada harika sonuc veriyor.
    Çok iyi bir ses kisiden kisiye değişir ancak bence sehir hayati için fazlası ile yeterli.
    Alıp da pişman olan yoktur zannedersem.

Harici hdd fat32 formatlanirsa altyazi film ile aynı isimle olur ise şayet HD ve/veya mkv olmayan her türlü dosyayı aciyor. Dolby, dts ve ac3 sesleri sorunsuz okuyor.

Ben Ozetle teknoojik ürünlere hassas ve meraklı birisi olarak Gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.

Cok selamlar.

• Nasipse yarın alıyorum arkadaşlar.Evimde netim yok deneyimlerimi Cumartesi günü yazarım bir aksilik olmassa.
    Ayrıca bu tip sistemden pro bir ses beklemekte yanlış olur.Desteklediği özellikler yönüyle en basit giriş seviyesi anfi ve hoparlör setine taş çıkartır bence....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smallhunter -- 17 Mart 2010; 23:17:28 >
  • arkadaşlar bendeki flimler 8gb civarı dts flimler sonuç olarak ben bu sistemi alırsam bu flimleri okumayacakmı tşk.
  • mkv formatları okuyamaz onun için ya media player almanız gerekiyor ya da bilgisayar kasasının lcd ye bağlamak gerkiyor. Ses kartına dijital bağlantıda sistem gelen sesi görüyor ve ön panelde DTS, DOLBY DİGİTAL, DOLBY DİGİTAL+PROLOGİC II DİYE YAZIYOR VE SESİ GERÇEKTEN İYİ. SELAMLAR.
  • Bir fikrimi daha yazayım bence 3568 ve 3377 arasında ses olarak bir fark duyamadım. Ses konusundaki fark psikolojik gibi geldi bana, siz ne dersiniz?
  • Philips HTS335W kullanıyorum yaklaşık 2 senedir.

PS3 satın aldım ve Digiturk Plus abonesiyim dolayısıyla 3377 veya 3568 satın almak istiyorum.
    İkinci el olarak benim sistemimle takaslamak isteyen veya satmak isteyen kişiler olursa PM ile haber verirlerse sevinirim.

Teşekkürler.
  • merhaba,

3377 dün elime geçti. ilk izlenimlerimi aktarmak istedim. almadan epey bir faydalanmıştım buradaki arkadaşlardan.
    paketini açarken işçilik ve tasarımın bu sınıf için gayet yeterli olduğunu görüyorsunuz. sorunsuz bir şekilde kurulumu yapılabiliyor. beklediğim kadar kablo demeti oluşmadı, düzgün sarılmalarından olsa gerek.
    3377'yle birlikte sipariş verdiğim optik kablo elime henüz olaşmadığı için scart bağlantısında televizyona(v10) bağladım.
    subwoofer'ı kitapçığında yazdığı gibi en az 1 m uzağa koydum.
    ses açıkçası beklediğim kadar iyi değil. bilgisayarımda kulandığım 4.1 sound blaster'dan orta seslerde daha iyi ses aldığıma eminim. yüksek seslerde sb patlıyor tabi. öncelikle bas tiz ayarlarını bulamadım, acelem olduğu için çok da fazla ilgilenemedim, bu akşam tekrar bakıcam. baslar o kadar güçlü ki subwoofer kesinlikle rahatsız edecektir sizi. en sonunda woofer'ı iptal etmek zorunda kaldım. aleti kullandığım salon 45 m2 olmasına rağmen bu bası dağıtacak kadar büyük değilmiş. daha küçük bir odada ve apartmanda nasıl kullanılır bilemiyorum. şimdi bir şekilde woofer'ın ayarını yapacak (ya da farklı bir woofer takacak) yöntem arıyorum.
    sesi max 40'a getirdiğinizde seste bozulma yok, bu güzel. ama genelde dedikleri gibi max 20lere çıkarsınız gibi bir durum yok.
    ses kalitesi konusunda belki önyargım olmuş olabilir. onun için bir süre daha kullanıp cihaza ısınıp:) sonrasında tekrar yorumlarımı paylaşmak isterim.

bir sorum olacak, optikle bağladığınızda avantajları/dezavantajları nedir? cevap için şimdiden teşekkürler..

selamlar

• Dostum sesi nerde 40'a getirdin acaba Ben apartmanda 15'in üstüne çıkamıyorum. Gerçekten de bana fazlasıyla yetiyor. PS3 - XBOX360 - WD LIVE üçlüsüyle çok rahat kullanabiliyorum. Hepsi optik kablo ile bağlı.
    @ dreadknight ' ın dediği için evde kullananlar için hem fiyat hem de performans açısından uygun ürün.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.