Şimdi Ara

Philips oled 804 vs lg c9 oled tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: alpercetinn Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Philips oled 804 vs lg c9 oled tv arasında kararsız kaldım hangisini neden tercih etmeliyim sizce

• 804 gayet güzel bir ürün, şahsen beğendim ama C9 fark atar.
    Ses ve görüntü üstünlüğü C9'da. Ayrıca C9'da HDMI 2.1 var Philips'te yok. İşletim sistemi olarak C9 çok daha iyi performansa sahip. Philips görüntü işlemede bazı yazılım hatalarına sahip, titreme var, otomatik parlaklık olayı da çok agresif, ayrıca kendine göre bazı görüntü keskinleştirme algoritması kullanmış ama hatalı sonuçlar veriyor. Philips'in Ambilight olayı güzel, mesela karanlık odada TV izlerken gözünüzün sürekli kasılmasını önlüyor ama bunu diğer TV cihazlarını izlerken küçük bir aydınlatma desteği veya harici bir Ambilight tarzı çözümle halledebilirsiniz. Oyun için de C9 üstün film bakımından da.

Kısacası özellikler bakımından C9 fark atar. Özellikler sizi ilgilendirmeyen şeyler ise, Android size uyarsa, oyun düşkünlüğünüz yoksa, bir de 804 için sağlam bir fiyat indirimi alırsanız bu ürünü seçebilirsiniz, tavsiye edilecek tarzda bir ürün. Aksi taktirde C9 derim, zaten dünyada yılın televizyonu seçildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• OMB O kullanıcısına yanıt
    öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim
    2.5 senelik 55c6v kullanıcısıydım tv den çok menundum ancak tv yi mi arkadaşıma verdim uzun zamandan beri her hangi bir tv araştırması yapmamıştım piyasadan oldukça uzaktım bugün açıkçası c9 almaya gittim vatan bilgisayar çalışanı arkdaş
    promotör değil kendi vatan personeli arkadaş birde 804 inceleyin deyince aynı görüntüyü 804 vs c9 denedik 804 görüntü işlemesi daha net geldi c9 da anlamsız bir fululu gösterdi phlips çok güvenemediğim için araştırma gereği duydum
  • Kıyaslamam bile C9 ezer geçer.

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    philips 804 dü deneyimleme fırsatınız oldumu yoksa sizde benim gibi ön yargılımı bakıyorsunuz
  • beyler oled sahibi olmak nasıl bişey lan :/
  • Redmi K20 Pro kullanıcısına yanıt
    tavsiye ederim ledlerden çok uzak bir seyir keyfi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG CX 55 Oled
    3 yıl önce açıldı
    65 inç oled veya qled tv
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • philips mi lg mi ??
  • Lg c9 u bırak b9 bile philips804 daha iyidir,anlatan kişi prim alıyordur extra bence başka acıklaması olamaz.

• popturceyn P kullanıcısına yanıt
    aynı görüntüleri karşılaştırdım 804 ezici bir görüntü ve netlik var c9 un yanında ancak bir problem olması durumunda servis sıkıntısı yüzünden c9 seçicem gibi görünüyor
  • buğün tv alacam acilen kullanan araştıran arkdaşlardan yardım bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpercetinn -- 19 Ocak 2020; 9:12:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpercetinn

aynı görüntüleri karşılaştırdım 804 ezici bir görüntü ve netlik var c9 un yanında ancak bir problem olması durumunda servis sıkıntısı yüzünden c9 seçicem gibi görünüyor
    Bir ton görüntü ayarı tv lerin ne ezicisinden bahsediyorsun? Nerede hangi şartlarda kıyaslama yaptın?

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    aynı görüntüleri aynı ayarlar ile netlik ve görüntüdeki detay kıyaslamasını yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMB

804 gayet güzel bir ürün, şahsen beğendim ama C9 fark atar.
    Ses ve görüntü üstünlüğü C9'da. Ayrıca C9'da HDMI 2.1 var Philips'te yok. İşletim sistemi olarak C9 çok daha iyi performansa sahip. Philips görüntü işlemede bazı yazılım hatalarına sahip, titreme var, otomatik parlaklık olayı da çok agresif, ayrıca kendine göre bazı görüntü keskinleştirme algoritması kullanmış ama hatalı sonuçlar veriyor. Philips'in Ambilight olayı güzel, mesela karanlık odada TV izlerken gözünüzün sürekli kasılmasını önlüyor ama bunu diğer TV cihazlarını izlerken küçük bir aydınlatma desteği veya harici bir Ambilight tarzı çözümle halledebilirsiniz. Oyun için de C9 üstün film bakımından da.

Kısacası özellikler bakımından C9 fark atar. Özellikler sizi ilgilendirmeyen şeyler ise, Android size uyarsa, oyun düşkünlüğünüz yoksa, bir de 804 için sağlam bir fiyat indirimi alırsanız bu ürünü seçebilirsiniz, tavsiye edilecek tarzda bir ürün. Aksi taktirde C9 derim, zaten dünyada yılın televizyonu seçildi.

• Şef selam sonuç nedir ? Hangi tvyi aldın ? 804 aldıysan memnun musun ?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpercetinn

aynı görüntüleri aynı ayarlar ile netlik ve görüntüdeki detay kıyaslamasını yaptım
    Video at izle philips görüntü işleme çok çok üstündür diyecektim ki yapmışsınız zaten :) Phil samsung ve lg den görüntü işlemede bir iki gömlek üstündür hele oled de en iyi işlerden birini çıkarır sony ve pany ile beraber hep yazarım zamanında sony oled a1 le başabaş yarışmıştı.

Not: Servisten neden çekindiniz bilmiyorum ama lg de neyse hakların philipstte de aynıdır ayrıca premium bir model olduğu için extra memnuniyete dayalı davranılırsınız bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 8 Ağustos 2020; 14:20:6 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.