Şimdi Ara

PHILIPS PFL-7606 PANEL ARIZASI LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR BEN TEKNOSADAN PHILIPS MARKA PFL-7606 TV ALDIM 55" ALDIKTAN 1 GÜN SONRA YOUTUBE YA GİRİYODUM BİRDEN EKRAN YUKARDAN AŞAGI DOGRU ÇİZGİLER ÇIKMAYA BŞLADI VE KAYBOLDU GÖRÜNTÜ RESİMLERİ KOYUYORUM.
    GÖRÜNTÜ DE SORUN VAR SES VE KANAL DEGİŞİMİ ÇALIŞIYOR. SONRA SERVİSİ ARADIM ERTESİ GÜN GELDİ ADAMLAR AŞAGIDAYDI FİŞİ TAKTIM AYNI GERİ ÇEKTİM ADAMLAR İÇERİ GİRERKEN TV NORMALE DÖNDÜ ŞAŞIRDIM :) SONRA ALDILAR GÖTÜRDÜLER ERTESİ GÜN TV NİZE FORMAT ATTIK SORUN YOK TESLİME GETİRİYORUZ DEDİLER FAKAT BEN İSTEMEDİM ÇÜNKÜ ARIZANIN FORMATLA ALAKASI OLMADIGINI DÜŞÜNÜYORUM BENDE CEPTELEFONU TEKNİK SERVİSİYİM EKRANDAN AZDA OLSA ANLARIM IPHONE DE AYNI TEKNOLOJİYİ KULLANIYOR BAZEN GELİR BAZEN GİDER KAFASINA GÖRE ŞİMDİ 1 AY İÇERİSİNDE DEGİŞTİRME HAKKIM VAR AMA BUNLAR YAZILIMDA DEGİŞİM OLMAZ DİYOLAR BENDE MAHKEMEYE DAVA AÇACAGIM BU KONUDA GÖRÜŞ BİLDİRMEK İSTEYEN ARKADAŞLARIN TAVSİYELERİNİ BEKLİYORUM SAYGILAR....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temalak -- 14 Mayıs 2012; 1:17:44 >

• yokmu yardımcı olan arkadaşlar. servis aradı yazılım attık sorun yok diyor fakat ben cihazı degiştirmek istiyorum daha sonra bu gene tekrar edecek çünkü panelle alakalı oldugunu düşünüyorum. yarın servise gidicem ortalıgı ayaga kaldırıcam olmadı mahkeme yolu gözüktü. Bu philisp ne belaymış yaa
  • philips berbat bir marka oldu çıktı arkadaşım sorun sorun başka bir özelliği yok bende de philips televizyon vardı
    patladı resmen şimdi panasonic modellerine bakıyorum dünya da elektronikte kalite çok düştü oda kötünün iyisi..
  • aynı sorun devam ediyorsa, ekranı hiç kapatma ve servisi çağır öyle bırak ekranı, hatta adamlar ertesi gün geleceklerse bile ekranı kapatma yine aynı şekilde adamlar geldiğinde ekran düzelmesin :)
    ekran açık olsun aynı gün ya da gertesi gün gelsinler bu şeklide yanlarındayken fotolarını çek filan. sonra değiştirebilirsin ama arıza olarak philipslerde çok az sorun çıkar. alan çoğu kişi sorun yaaşmadan kullanıyor tvlerini, en çok sorun samsung, lg ve sonrasında da sony geliyor ama sony nin müşteri memnuniyeti bir başka tabi sorun varsa da çözerler büyük ihtimal. foruma göre gözlemlerime dayanarak en az sorun panasonic ve philipslerde , led tv olarak bulutlanma vs. problemi ile ilgili philips tv lerde yaşanan bir sourna rastlamadım, başka marka alırsan da bunlara dikkat et
  • farklı bir philips servisini cagırmayı deneyin
  • türkiyede neyin servisi var ALLAH aşkına?
    bir ürün alacaksın şansın olacak bozulmayacak
    en nefret ettiğim şey servis işidir ALLAH kimseyi servislere düşürmesin.
    gün içi geleceğiz mır mır mır
  • Aynı sorunu tekrar çıkartırsa talebini yap, servis fişini iyi muhafaza et , geçmiş olsun, ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY LCD TV PANEL ARIZASI (YARDIM)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu hata panel hatası değil. Ya kart ya da panel bağlantı kablo hatası. Elektronikçiyiz yani anlarız...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55pfl7606 phılıps'in amiral gemisi
    arıza yapma olasılığı belki10yıl sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: tvefsanesi

Bu hata panel hatası değil. Ya kart ya da panel bağlantı kablo hatası. Elektronikçiyiz yani anlarız...

kardeşim bunlarda kablo yoktur panele giden filmler vardır hepsi saç teli kadrdır ve panele pres baskılıdır ve bunu bord a baglayan soket vardır. elimde şuan 5800 var aynı sorun var onada eve getirdim telefonu servis gelince örnek olarak göstericem telefonu bi açıyosun ekran var bi açıyosun aynı benim tv gibi çizgi çizgi. servisten tanıdık buldum önceden ana merkeze arıza yoktur raporu verdigi için degişim yapamazmış fakat eve göndericekler istersem arıza tekrarladı deyip gönderdigim zaman degişim yapabilirmiş ama duruma göre bakıcam biraz kasalım bakalım tv yi nolcak. bu arada servis tv nin içini açtıgını kontrollerin yapıldıgını söylüyor şimdi içi açılmış bi tv m var o konu hakkında bi şikayette bulunup degişim olurmu acaba? sonuçta kıllandım bu cihazı degiştiricem. :)

• Kablodan kastedilen LVDS kablodur esasında, sizin de belirttiğiniz gibi aslında bir film tabakası içine gömülü onlarca iletkenden oluşur.

Televizyonunuzun akıbeti ne oldu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.