Şimdi Ara

phılıps pfl 7762de 16:9 sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3-4 ay önce 7762 aldım ve memnunum.sadece sormak istediğim ve cözemediğim bir sorum var:
    ekran formatı 16:9 oldugunuda menulerden GENIS EKRAN formatını secip izliyoruz,ekranda goruntuler yayının kaynagından dolayı genişliyor,goruntu kaybı yasanıyor.simdi herkesin buna normal dediğini duyar gibiyim.
    fakat arkadasımda LG lcd var fakat onun ekranında goruntu daha derli toplu cıkyor.bu kayıplar yasanmıyor.örnek veriyim :
    Digiturk seyrediyoruz her ikimizde,mesela moviemax kanalında bir film baslıyor 7762de sol taraftakı yayın logosu sol kosede kalıyor,goruntuler genişliyor,yuzler genısliyor,nesneler genişliyor.aynı filmde LG de yayın logosu ekranın solundan daha ortalara kayıyor ve goruntuler daha derli toplu gozukyor ve bariz farkediliyor ki nesneler orijinal boyutşlarında yanı genişleme yok...

2 secenek var :

1- ya digiturk kutusu benım eski model onun yenı model
    2- yada lcdler arasında 16:9 formatını okuma ve goruntuleme farkı var
    3- yada ben philipste bunu ayarlayamadım. ( ekran formatlarında GENIS EKRAN' en mantıklı goruntuyu veriyor.

Ayrıca 4:3 e aldıgımda yine goruntu kaybı oluyor,kenarlardan biraz kesilmiş geliyor yayın.mesela filmlerin oynayanlar ve yayuın ekibi yazıları gecerken orijinalinden birkac harfe kesik atıyor lcd.bu sadece tv yaınında oluyor.blu ray,ps3 veya dvd de olmuyor?????

yardımınızı rica ediyorum...herseyınden memnun oldugum bu lcdde lg'deki özelliğin olmamasına tahammul edemiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.