Şimdi Ara

PHILIPS PFL7606 mı LG LW5500 mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki ürün hakkında karşılaştırma yapılmamış nette.

3dtv arastiranlarin en cok merak ettigi karsilastirmalardan biriside bu.

Lütfen yorumlarınızı iletebilirmisiniz

Ekran buyuklugu onemli degil cunku buna gore ozellikleri degismiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantik -- 5 Eylül 2011; 16:10:50 >

• Yokmu cevap yazscak...ozellikle philips kullanicilari..artilari eksileri nelerdir..
  • bende merak ediyorum ama teknoloji aynı gibi
  • philips te dahili hd uydu alıcısı varmı?
  • 7606 da LW5500 de olan local dimming ve 2D -> 3D çeviri özelliği yok. Ayrıca USB den 3D video - film oynatmıyormuş, buna göre codec sorunu ya var demektir. Buna karşılık Ambilight özelliği var sadece LW5500 den üstün.

Yani Ambilight özelliğine kapılmazsan LW5500 hem özellik olarak daha geniş, hem de benim gözlemlediğim kadarıyla daha stabil bir panel.
  • arkadaşlar bu local dimming çok mu önemli. ?? Açıklaması nedir?
  • Valla türkçesi bölgesel karartma diye biliyorum.Bu özellik olan TV lerde siyah beyaz dengesi çok daha iyi oluyormuş.Fakat benim Philips 7696 da siyah ve beyaz dengesi idda ediyorum sizin övdüğünüz LG serilerinden aşağı değil,belki de daha iyi.
    bide artı olarak 2d>3d çevirimi söyleniyor lg nin üstünlüğü.bence çokta kullanışlı bi özellik değil,çünkü gerçek 3d tadı vermiyor.
    lg usb den 3d oynatıyor ama DTS ses ler alınamıyor.bu nedenle bir oynatıcı gerektiği için bunu da philips e göre üstünlük olarak görmüyorum.
    3d performansta da lg önde değil bence.
    Eğer iki tv arası fiyat farkı aşırı yoksa ki yok ben her zaman philips derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 40c650 Nereden almalı?
    14 yıl önce açıldı
    LG 49SJ800V kullanan var mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3d' de gozluk takiliyken resimlerin izleyiciye dogru cikma algisinin siddeti tv' den tv' ye degisen birseymi yoksa filmemi bagli oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atlantik

3d' de gozluk takiliyken resimlerin izleyiciye dogru cikma algisinin siddeti tv' den tv' ye degisen birseymi yoksa filmemi bagli oluyor.

benim gözlemlediğim filme bağlı,izlediğim IMAX DEEP SEA de dışa çıkma algısı çok iyiyken,TRON da o kadar iyi değildi.
  • İyi de USB ye her taktığın film DTS değil ki? Ayrıca DTS sesleri almanın tek yolu media player değil ki. Şahsen ben bilgisayardan DTS -> AC3 çevrimi ile kullanıyorum, USB ye takıp oynatıyorum. Sonra PLEX ile DTS ler direk çözünüp TV den oynatılabiliyor. Zaten 3D film ripleyenler de DTS sorununun farkında çoğu TV deki bu yüzden AC3 ile ripleyen bir kesim de var büyük olmasa da.

2D -> 3D çevirisi gerçek 3D gibi tabii ki olmaz ama özellikle oyunlarda gayet doyurucu. Normal Full HD 2D filmlerde de 2D izlemektense 3D çeviri ile izlemek ayrı bir keyif katıyor. SG gözlük olsa çekilmez biraz derinlik verecek diye baş ağrısı, mide bulantısı vs yaşamak ama FPR teknolojisi ile hiç de fena değil.

Local dimming Full LED dizilimde asıl işine yarıyor aslında ama Edge LED lerde de fena değil, Samsung micro dimming, Sony Dynamic Edge olarak koyuyor bazı TVlerine bu özelliklerini.

Demem o ki Ambilight olsun diyorsanız ve ona yakışacak bir oturma odanız varsa - loş ışıklı güzel bir ambiyans - ve zifiri karanlıkta film izlemiyorsanız Philips 7xxx alınabilir ama aksi taktirde ben Philips'e kayma nedeni göremiyorum açıkçası.

• philipsin hangi pfl modelinde, lg nin hangi lw modelimde dahili hd uydu alici var
  • Sonuçta USB den ekstra bi işlem yaparak ses alabiliyorsun bazı filmelerde,yani uğraşıyorsun.Kullanış kolaylığı olarak TV+player kombinasyonu en pratik çözüm yinede.
    Elinde bluray disc var diyelim korumalı.nasıl izlececeksin player olmadan....
    Tabiki artı philipse göre USB oynatımı ve 2D>3D çevirimi ama dediğim gibi çokta büyük fark yaratacak özellikler değil bence.Sana katıldığım tek artısı kullanıcı sayısı çokluğu ve çıkan sorunların paylaşımı ve çözümü.
    SD,HD ve 3D performans da tercih sebebi olacak kadar fark olduğu sanmıyorum Eğer fiyat uygunsa sadece LG tercih edebilirim,onun harici philips...

Bildiğim kadarıyla Philips de K ile Lg de S ile biten serilerde dahili uydu var ama bence hiç bulaşma bu serilere,kafana göre extra uydu alman daha mantıklı bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_71 -- 10 Eylül 2011; 15:31:09 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.