Şimdi Ara

Philips PFS8109'mu yoksa... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
8
Favori
15.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vinas

Yanlis yazmisim :) 3400 tl

Gozluk yazmasa da satış sayfasında veriliyor mu? arayıp sorayim en iyisi :)

3400 cok degilmi hocam ?
    3000 bandında bir fiyata da bulabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• buradan verdim siparişi, 3000tl ye bilindik satıcıların hiç birinde yok. n11 gittigidiyor sanalpazara hiç bulaşmak istemedim. sıkıntı falan olursa geri iade gerektiren bir durum olursa sorun yaşamamak adına.

3300tl ye sipariş verdim, 2-3 güne gelir sanırım.

• Arkadaşlar henüz almadım fakat bu ürün üzerinde cok araştıran biriyim.ve Philips tüketici danışma hattını aradım.Aynen şunu söylediler;
    Bir pixel 3 ana renkten oluşuyor ve 3 ana renginde ölü olması yani siyah renkte olması kaydi ile 3 adet ölü pixel olursa garantiden değişim olabildiğini söylediler.Yani ortada dahi olsa 1 ölü pixel değişmiyorlar.Buda insanı gerçekteen sıkıntıya sokuyor şansya gider beni bulur bunlar yada hiç test yapmıyacan :D
  • Araştırıken şu konuyu buldum ne kadar doğrudur bilemem ama konuda 2010 yılında 3 yıl önce TSE ölü piksel standardını iptal etmiş.
    Yani artık 1 ölü piksel bile olsa garanti ya da iade hakkı kullanılabilecek diyor.
    http://forum.donanimhaber.com/m_77205591/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAZUYA MISHIMA -- 16 Nisan 2015; 16:18:35 >
  • KAZUYA MISHIMA kullanıcısına yanıt
    tek pikseli izlerken kolay kolay fark edemezsiniz. yanyana olmadığı sürece iki hatta üç pikseli de keza. çok takılmayın. ama içinize sinmiyorsa üç pikselden aşağısını philips kabul etmiyor; bunu bilerek almakta fayda var. hemen her firmanın benzer kuralları bulunuyor.

ek: malın ayıplı olduğu konusunda elbette katılıyorum. sonuçta bir arıza var ortada. müşteri olarak bunun standardının olmasını bile anlamsız karşılarım. ancak uğraştırıyorlar haberde anlatıldığı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recruit1 -- 16 Nisan 2015; 16:25:27 >
  • Arkadaşlar merhaba, cihaz yarın stoğa girecekmiş. C.tesi elimde olur diye tahmin ediyorum. Cihaz geldiginde servis kuracak ama benim onlara ozellikle test ettirmem gereken bir şey var mı? Onlar gerekli testi yapiyorlar mi?

• vinas V kullanıcısına yanıt
    onlar pek test yapmaktan hoşlanmazlar. genelde hemen kurup aceleyle kaçmaya çalışırlar. tabi iş çok vs olabilir ancak siz hazırlığınızı önceden yapın; forumda çeşitli konularda yer alan piksel testi, bulutlanma testi, banding testi vs testleri indirin. önce bilgisayarınızda deneyin, sonra usb'ye atın. kuruluma gelince de tv'de oynatırsınız.
  • Tv geldi kendim kurulumu yaptim henuz testleri yapamadim ama gerçekten beklediğimden guzel bir tv evde çok daha büyük geldi gozume. Kanal geçişleri uydu ile gayet hızlı 2sn civarında değişiyor. 4 sn falan değil yani tek korkum buydu.

Duvara monte etmeyi düşünüyorum. Ambilight farkediyor mu duvara yakın yada biraz uzak mi tutmak lazim tv yi? Normal aparatlardan alsam 5 cm falan olacak duvarla mesafesi sıkıntı olur mu sizce?

mümkünse duvara monte etmeden kullanın. 5cm değil de 20cm civarında olursa duvar mesafesi, ambilight derinliğini daha bir güzel yakalarsınız.
  • Bilgi için teşekkürler. Evde küçük çocuk var surekli tv ye saldırı halinde mecbur asmam gerekiyor. Aparatida simdi aldim haraketsiz olanlardan. Arkasina bir ağaç monte edip mesafeyi açmayı düşünüyorum.

Ambilight ayarlarında "duvar ve sehpa" seçeneği mevcut. Bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum

• Bu iyi haber :) çok tesekkurler bilgiler için..

Hocam 55" olanı mi aldınız acaba? Nereden ve ne kadara aldınız? Bugün yarın ben de almayi planlıyorum da.

• Southwester kullanıcısına yanıt
    55" aldım hızlı aldan 3299tl. salı günü sipariş ettim c.tesi elime geçti. stokda var gözüküyordu ama yokmuş, siteyi güncellemediklerinden ötürü gecikti gelmesi.
  • ahmetz A kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam iyi haber.
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar merhaba 2 sorum olacak,

Tv kanal ayarlaması yapmak için pc de kullanılan bir editör olduğunu duydum. android olmayan philipslerde kullanmış bir arkadaşım. bu cihaz içinde var mı bir editör?

bir de digiturk play uygulaması var cihaz da ama kullanıcı adı şifre giremedim bir türlü. digiturk play kullananlar nasıl yapıyorsunuz?
    bildiğim kadarıyla editör yok. eskiler çalışır mı? burası da muamma. ancak önce cihaza kanal kurulumunu yapıp; akabinde usb'ye yedekleyip pc'de düzenlemeyi deneyebilirsiniz. düzenlemeniz gereken dosya xml uzantılı olanmış. olursa en hızlısı pc'de düzenlemek olur sanırsam.
  • recruit1 R kullanıcısına yanıt
    ilk fırsatta deneyip buradan da durumu paylaşırım.
    bilgi için teşekkürler.
  • Arkadaşlar 55" kullanan biri bana ayaklarda dahil bir uçtan bir uca ölçebilir mi? Kendi sitesinde 127 cm yazıyor ama pek güvenemedim TV standı alacağımda.
  • seeder kullanıcısına yanıt
    6. Sayfada benim sehpanın resmi var. Yanlız TV. 48" ordan fikir edinebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.