Şimdi Ara

Philips PFS8109'mu yoksa... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
8
Favori
15.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: meyyup

Guncel Yazılımı USB den nasıl yüklerim bendeki sürüm eskiymiş. TV wifiden yapmadi

Wifi'den bende yapamamıştım. Philips internet sitesindeki driveri indiriyosun 400 mb küsür birşeydi .
    Usb yi tv ye takınca otomatik yüklemeye geçiyor .
  • Arkadaslar tv alicam 1.500 gibi maximum butcen var hicbir bilgm yok led mi lcd mi plazmami ve hangi marka olmali oyun falan oynamam sadece tv yani bilen biri bilgilendirirse cok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tv bugün kendi kendine kapanıp açılmaya başladı 1 saattir izliyorum yaklaşık 4-5 kere kapanıp açıldı başına böyle bişey gelen varmı

• bymax9 kullanıcısına yanıt
    Ayarlarda otomatik kanal guncelleme secenegi vardi onu kapatin. Yanlis duymadimsa bu yuzden kapatip acilirmis tv.

Otomatik kanal aramayı kapat Demiş bir arkadaş. Bende henüz hiç öyle bir sorun olmadı. Bu ayar açık mı bilmiyorum. Eve dönünce bakarım

• Bende de 8109 var.Hiçbir tv kanalında en ufak bi titreme yok.Altta kayan yazılarda ise ilk kanalı açınca hafiften oluyor sonra kendini düzeltiyor.
    TVlerin bu sahnelerde asıl zorlayan olay 1080p filmlerdir.Çünkü bu filmler en yüksek bitratediki HD kanaldan bile daha kaliteli ve zorlayıcıdır.
    Sadece bu tip filmlerde çok hafiften hızlı sahnelerde titreme gördüm.o kadar da olur sonuçta tv almak için diğer markalara baktığım da 4-5 binlik tvler hariç hepsi çok aşırı titreme yapıyordu..

Ben tvye redline uydu alıcısından bakıyorum.bu alıcıda ayarları 1080p 50 hz götürüp tvde de görüntü tercihini fotoğraf yapıyorm hiç bir titreme vs yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DİGİMAX55 -- 22 Mart 2015; 16:09:30 >
  • arkadaşlar mrb. tv nin kapanıp açılma sebebini buldum :)) üst komşu matkapla bişeyler yapıyordu dikkat ettim matkabı ilk çalıştırdığı anda benim tv kapanıp açılıyor sonra matkapı durdurup bir müddet sonra tekrar çalıştırdığında benim tv yine gidip geliyordu heralde voltaj değişmesinden kendisini korumaya alıyor yada voltaj bi anda yetersiz kalınca kapanıp açılıyor... :)) tv de sorun filan yok çok şükür

tv seyrederken odadaki diğer prize telefonumu taktım.takarken ufak bir kıvılcım çıktı.tv o anda açılıp kapandı.çok hassas.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler regülatör alın veya akım korumalı piriz bunlar tv nizi olası akım düşme yükselme yıldırımdan korur.birde tv nin fişinin takılı olduğu prize yüksek elektrik çeken ürün takmayın

• Arkadaşlar, yabancı forumların bahsettiği görüntü ayarı vardı. Forumda da bir mesajda yazmıştı bir arkadaş ama bulamadım. Bilen gören var mı aceba denemek istiyorum

• Android olduğu için altyailarla ilgili renk/boyut vs değişiklikleri mümkün mü ?
    Her seferinde ayrı ayar mı gerekli ?

Samsung 6470 modeline göre (-) özellikleri nedir ? karar veremedim gidip gidip geliyorum.
    Satıcılara birşey sormayı bıraktım zaten herkes farklı söylüyor, kullananlar veya test edenler benim için önemli.

Bimeks 3 yıl + garanti için 250 TL istiyor avantajlı açıkcası..
  • ibraxi kullanıcısına yanıt
    6470'e göre belirgin eksi sayılabilecek bir özelliği yok. evet bazen sapıtabiliyor tv ancak standart kullanıcıyı pek rahatsız ettiğini söyleyemeyiz.
  • arkadaşlar tv yi güncelledikten sonra seste böyle bi hışırtı gibi bişey var özellikle kısık seslerde daha çok belli oluyor varmı başına gelen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymax9

arkadaşlar tv yi güncelledikten sonra seste böyle bi hışırtı gibi bişey var özellikle kısık seslerde daha çok belli oluyor varmı başına gelen :)

Sürüm kaç

• Arkadaşlar merhaba, yapılan yorumlara istinaden bugun sipariş vermeyi düşünüyorum internet uzerinden 55-8109 dan

Bir şey sorucam,

Tv+3d gozluk hediyesi yok sanirim market ilanlarinda yazmiyor. Sizde gozluksuz mu aldiniz?

Fiyat olarak da 1400 tl, beklemeye gerek var mi dusmesi icin?

Herkese iyi gunler dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: vinas

Arkadaşlar merhaba, yapılan yorumlara istinaden bugun sipariş vermeyi düşünüyorum internet uzerinden 55-8109 dan

Bir şey sorucam,

Tv+3d gozluk hediyesi yok sanirim market ilanlarinda yazmiyor. Sizde gozluksuz mu aldiniz?

Fiyat olarak da 1400 tl, beklemeye gerek var mi dusmesi icin?

Herkese iyi gunler dilerim.

2 tane gözlük hediyesi var TV'nin de fiyat 3.400 tl Olmasın? :)

@bymax9: güncellemeden sonra kimi modellerde oluyor öyle. ha bunu ben demiyorum, philips support diyor. tv'yi yeniden kurun. düzelmezse bir önceki sürüme dönmeye çalışabilirsiniz. tabii ondan da memnun değilseniz daha önceki bir sürümü de tercih edebilirsiniz.

@vinas: 1.400tl'yi nerede gördünüz acaba? güvenilir bir mekansa bana da 3 tane ayırttırın lütfen.
  • Yanlis yazmisim :) 3400 tl

Gozluk yazmasa da satış sayfasında veriliyor mu? arayıp sorayim en iyisi :)

• Tv de bazen kanal listesi gelmiyor.bunun icin bir yol varmi.tv bazen stabil calismiyor.actiginiz zaman hemen kanal degismiyor.gec algiliyor.tv ye sadece harddiskim bagli hic program indirmedim desem yeri.neden bazen bu kadar yavas.misafirin yaninda kanal listesini acsak cikmayacak.tv de goruntu guzel,dizayn super ama liste gec geliyor bazen gelmiyor.fox ta oynayan pi nin yasami filmini kaydettim.gece lambayi kapatip izledim ambiligt acik tam bir gorsel solen oldu.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.