Şimdi Ara

Philips PFS8109'mu yoksa... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
8
Favori
15.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetz

6. Sayfada benim sehpanın resmi var. Yanlız TV. 48" ordan fikir edinebilirsin.

Onu gördüm fakat bana tam ölçü gerek ki ona göre hareket deyim, ayak ortada olsa sorun olmayacak ama kenarda olunca problem oluyoe. Aslında sehpa var Tv sehpaya asılıyor fakat ben direk sehpanın üzerine koyacağım asmak istemiyorum Ambilighta engel olmasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • seeder kullanıcısına yanıt
    Ambilight için duvar ve sehpa diye iki ayarı var ama bence de sehpada kullan daha şık duruyor. Tamamen zevk tabi.

55" sehpada kullanan biri vardır heralde bekleyelim bakalım ^^

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ambilight için duvar ve sehpa diye iki ayarı var ama bence de sehpada kullan daha şık duruyor. Tamamen zevk tabi.

55" sehpada kullanan biri vardır heralde bekleyelim bakalım ^^

Diğer konuda arkadaş ölçmüş yazdı sağolsun aşağıdaki linkte.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=105029463

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamunaleykum ,beyler bende 48'' PFS8109 almayı dusunuyorum. yorumlardan anladıgım kadarıyla herkes memnun ama bizim oda biraz küçük acaba sıkıntı olurmu ya ?
  • reaList89 R kullanıcısına yanıt
    Olmaz, mis gibi olur hatta :)

• 8109 dan bende memnundum ama nazar değdi.ilk etapta 2 ve sonradan 3.ölü pikselimizde sağlıklı bir şekilde doğdu malesef..
    Şimdi uğraş dur geri vermesiydi bilmem nesiydi.Yoksa hergün yeni ölü piksel sayacaz gibi..
  • Bu televizyonu yaklaşık bir aydır kullanıyorum sizin yorumlarınızdan yola çıkarak aldım iyikide almışım, almayı düşünen arkadaşlar için bir fikir vermiş olayım diye bende yorum yazmak istedim :)

Olumlu yanlarından başlamak istiyorum.

Ambilight teknolojisi tanıtımlardaki gibi herkesinde beğendiği gibi bir harika çok güzel bir hava katıyor etrafa ekran sanki büyüyormuş gibi...

HD kanallar tahmin ettiğim gibi çok harika, SD kabul edilebilir güzel yani..

Herhangi bir cızırtı sesi yok hoparlörlerde çok şükür. Ses sistemi güzel..

Bandlan diye bir oyun yüklü olarak geliyor siyahlar çok güzel...

Türkçe alt yazı olarak SRT formatıyla denedim türkçe karakterler bozuk çıkıyor fakat orda dil seçenğindendi zannedersem tam anımsıyamadım TÜRKİYE yi seçtiğinizde karakterler sorunsuz oluyor.

3D yi deneme fırsatım olmadı görüntü olarak çok güzel tasarım vs. on numara bir tv. Aklıma gelen oldukça eklerim.

Netten film sorunsuz açtım, lg deki gibi yetersiz bellek hatası almadım

Gel gelelim olumsuz yanlarına

TV gelir gelmez hemen ölü piksel banding vs testlerini yaptım bir tane ölü piksel tespit ettim :( ancak pek önemsemedim çünkü hiç belli etmiyor denecek gibi daha önce lg 50 lb670 almıştım onda test yapmamıştım yapsam belki dahada kötü şeyler çıkacaktı herneyse o lg çok sorunlu çıkmıştı iade etmiştim.

Ayrıca bu tvde kenarlarda herhangi bir bulutlanma yok şükür.

Birde genelde HD kanallarda mesela ATV de bir dizi izlerken hareketli sahnelerde İnsanın kafası hareket ettiğinde BÖYLE GÖLGE BIRAKIYOR tam tabir edemedim anlıyan arkadaşlar vardır zannedersem. Ancak birşey farkettim ben Flasha bir film takıp açmak istediğimde O GÖLGELER OLMUYOR, bence o gölgenin nedeni dahili uydusundan kaynaklanıyor :(

HD Kanalların çoğu (kanal d, star, samanyolu vs) ŞİFRELİ nedenini bilen varsa veya çözümü olan varsa yardımcı olalım birbirimize,

Gelelim PLAY STORE a Bunun için kaç defa TV yi kurdum ama sınırlanan Uygulamaları yükleyemedim, Bir arkadaşımız bi program önermiş ancak onu yüklediğimdede Play store u açtığımda Bağlantı yok diyor çözümünü bilen varsa söylesin lütfen...

şimdilik bu kadar aklıma gelen olursa yazarım....

• Yukaradaki yazımdada bahsettiğim gibi Herkestemi HD kanallar şifreli? bende yarısı açık yarısı kapalı kanald star vs bunlar nasıl çözülür acaba???
  • yasaksevdam10 Y kullanıcısına yanıt
    bahsettiğin kanallar ücretli platformlarda şifresiz; fta olarak şifreli. yani digitürk veya dsmart veya varsa başka paralı platforma üye değilsen izleyemezsin. ücretsiz olarak şifresiz yayın yapanları türksat'ın internet sayfasındaki kanal listesine bakarak öğrenebilirsin.
  • yasaksevdam10 Y kullanıcısına yanıt
    Kurduğun programa girip Google PS bul, veri sil, önbelle temizle. Sonra Bağlantı yok uyarısı almaman gerek

• Arkadaşlar dün 48"ile aranıza katılmış bulunmaktayım.1 günlük deneyimim ile yorum yapmak isterim.SD yayınlar lg ye göre bence vasat HD yayınlar idare eder.3d de derinlik ayarı yok.LİFE OF Pİ yi izledim lg dede izlemiştim fark göremedim pasifle aktif arasında ama lg de derinlik ayarından dolayı dışarı taşmalar daha fazla idi.Gözlükler berbat katlanmıyor saklamada sıkıntı olur.Çok basit duruyorlar,ayrıca 2 adet az geldi.ambilight duvarda iken askı aparatı yüzünden aşağıya yansıtmıyor bu televizyon ayakları TV ünitesi ile kullanılmalı benim fikrim.48" için şunu soyleyim imkanınız varsa 55" alın derim.Gözüme küçük geldi.Android deneyimine giremedim internetim 1 ay sonra geliyor yine yazarım gelince.Hafif bir bulutlanma gördüm ama garanti kapsamında sayılırmı size fotografı paylaştıktan sonra karar vereceğim.gerci 14 gün geri iade fırsatımda var bakacağım artık.
    sizden isteğim ayarlarınızı paylasırsanız alan arkadaslarada yardımcı olmuş olursunuz (kendimde dahilim yeni alanlara)

Not:güncelleme yazılımı 55 için olan var aynıdır sanırım 48" içinle cevap bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAZUYA MISHIMA -- 15 Mayıs 2015; 9:29:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdenyavuz

sd yayın kalitesi normal. Hd yayın kalitesi çok süper .

Bu arada dün gece google crome ile bicaps'dan vikings'in son bölümünü izledim hiç bir sorun çıkmadı . Çoğu film sitelerindeki filmleri açıyor bende .

Gece çekimi olduğu için bulanık olabilir görüntü .

Philips PFS8109'mu yoksa...

Dostum ben de dün gece Chrome ile dizibox ve benzeri sitelerden dizi izlemeye kalktım 720p ve 1080p tam ekran yaptığımda görüntü kayması yaşıyorum. Bunun çözümü nü bilen varmı acaba.? [simage][/simage]
     Philips PFS8109'mu yoksa... Philips PFS8109'mu yoksa...

• açtığın bağlantıdan tam sayfa olmaz onu cok denedim ben ekranı büyütme seçenegğine tıklayınca aktif olmuyor gormuyor onu.. diğer bağlantılardan izle filmi. mail ru , odnak ve raj gibi yerleri dene.tam ekran izlersin dalgalanmada olmaz
  • Diğer kaynakları seç ;)

• Eyvl Aga lar Cansınız. Saolun aydınlattığınız için. Bilmediğimiz başka android hakkında önerdiğiniz uygulama falan varsa açıklayıp yazarsanız çok makbule geçer arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdenyavuz

açtığın bağlantıdan tam sayfa olmaz onu cok denedim ben ekranı büyütme seçenegğine tıklayınca aktif olmuyor gormuyor onu.. diğer bağlantılardan izle filmi. mail ru , odnak ve raj gibi yerleri dene.tam ekran izlersin dalgalanmada olmaz

Ya ustam ben dün gece dediğin gibi yaptım mail.ru sitesinde ne videoları ne izleyeceğim dizileri bi türlü başlatamadım. Play üçgeninde tıklıyorum bekle bekle dur. Play işareti duruyor arkasındaki yanıp sönen noktalar sürekli yüklenmesi bekler gibi yanıp yanıp sönüyor. Tam ekran yapamadığım sitelerde videoda sıkıntı yok başlıyor ama malum tam ekran olmuyor oda. Artı Chrome ı ön belleğini temizledim yine olmadı. Önerdiğin bişey varmıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkndmr55 -- 24 Mayıs 2015; 14:43:14 >
  • O filmin o kaynağında sorun olabilir. Aynı kaynaktan başka film dene bakalım sorun kaynakta mı anlaşılır

• quote:

O filmin o kaynağında sorun olabilir. Aynı kaynaktan başka film dene bakalım sorun kaynakta mı anlaşılır

Denemem mi baba. Hatta oyle 2dk kısa videoları bile denedim açmıyor. Bu akşam resim atarım nasıl olduğunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdenyavuz kullanıcısına yanıt
    hocam ben bu sorunu halen çözemedim ya. bunun için bi uygulama program falan bişey yokmu. çok saçma bi durum bu film sitelerinden tam ekran izlenmemesi. filmin upload olduğu sitede filmi açamıyoruz biz bu tv i niye aldık ozaman. acaba tv de mi bi sıkıntı var. yoksa son gelen güncellemede bi sorunmu var . Napacağım bilmiyorum
  • Hangi siteden izliyorsun?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.