Şimdi Ara

Philips PFS8109'mu yoksa... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
8
Favori
15.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetz

Mağazada görüntü ayarlarını bozuyor olabilirler başka markalar için kotaları felan olabilir. HD yayınlarını beğenmedim diyen bir seni gördüm.

Bende Sony 55w905 var görüntüsüne çok alıştım ikinci tv almak istedim kötü değildir mutlaka ama kendi tivim ve o an hemen arkasında bulunan lg ye göre kıyaslayınca tatmin olmadım o kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oceanx35

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetz

Mağazada görüntü ayarlarını bozuyor olabilirler başka markalar için kotaları felan olabilir. HD yayınlarını beğenmedim diyen bir seni gördüm.

Bende Sony 55w905 var görüntüsüne çok alıştım ikinci tv almak istedim kötü değildir mutlaka ama kendi tivim ve o an hemen arkasında bulunan lg ye göre kıyaslayınca tatmin olmadım o kadar

Dediğim gibi bir şey vardır. Bende de lg var bariz lgden daha iyi. Ayrıca dediğim gibi hd kanallar için bu yorumu yapan ilksin sanırım. Herkes almadan önce aylarca araştırıyor ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oceanx35 kullanıcısına yanıt
    8109 serisi 48 inç aldım kullanıyorum.menüler hızlı amblight gayet güzel özellikle karanlık ortamlarda süper.görüntü de güzel tasarım güzel.hareketli görüntülerde çok akıcı değil tam incelemedim.araştırıyorum.siyah kalitesi çok iyi.çok çok iyi bir tv değil.l ancak parasını hakeden bir tv.dahili uydu alıcı kanal değişme hızı çok iyi.tv.yi incelemeye devam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüntü ve diğer özellikler ne kadar iyi olsa bile hareketli sahnelerde akıcı olmaması büyük bir sorun.
  • Arkadaşlar belki biliyorsdunuzdur ama yine söyleyeyim dedim perfect natural motion özelliğini kapattınız eğer açık olursa tv hareketli sahnelerde çok kötü oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: EVO64

Arkadaşlar belki biliyorsdunuzdur ama yine söyleyeyim dedim perfect natural motion özelliğini kapattınız eğer açık olursa tv hareketli sahnelerde çok kötü oluyor.

Kapalı olursa bozulur.. Ben maksimumda kullanıyorum en ufak sorun yok

• bundan önceki tv'im olan 7008k konusuna da bakabilirsin o tvde de bu tvde de mantıken düzeltmesi gerekirken daha da bozuyor en azından bende öyle.
  • Arkadaşlar bendeki TV 2 günlük alttta akan yazıları okuyamiyorum flu, titreyerek ve bulanık akıyor neden oluyor acaba kendi uydusuyla kullanıyorum.

• meyyup M kullanıcısına yanıt
    aynı durum bende de mevcut.Çözmeye çalıştım ayarlardan ama olmadı. Spor kanallarında çogunlukla ekranda hareketli bi sahne olduğunda altyazı flu oluyo anlık geçiyor. Müşteri hizmetlerine de mail attım ama henüz dönüş olmadı.
  • Sorunun çözümü İcin ben de mail atayim Birbirimizi haberdar edelim. Alacak arkadaşlar iyi arastirsin

• Arkadaşlar onun bir çözümü yok sanırım çünkü ben sadece bu tv de değil birçok tv o altyazı sorununu gördüm.

• EVO64 E kullanıcısına yanıt
    alt.yazı sorunu başka tv.lerdede oluyor.hareketli sahnelerde bulanıklasma oluyor acaba dahili uydu alicidan mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkostu -- 18 Mart 2015; 2:03:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baştan tv'de problem olduğunu düşünmüştüm. ayarları kurcaladım çözüm bulamadım. sonra tüm kayan-dönen yazı bandına sahip olan kanallarda değil sadece bazılarında yaptığını fark ettim. kısmen rahatladım. maç dışında haber kanallarında da çok oluyor mesela. cnntürk hd güya ama bozuluyor. cnntürk sd yayını da bozuluyor. ancak el cezire'nin sd yayını olmasına rağmen izlediğim süre boyunce hiç bozulma olmadı. enteresan bir konu. şimdilik yayın-sinyal ile ilgisi olabileceğini düşünüyorum. elbette panelden kaynaklı sıkıntılar da aklımı kurcalamaya devam ediyor.

ek: maalesef interlaced görüntülerde dahili uydu alıcı kaynaklı bir problemmiş. harici uydu alıcı kullanıldığında sıkıntı yok. muhtemelen yazılım kaynaklı bir sıkıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recruit1 -- 18 Mart 2015; 2:40:38 >
  • Merhaba arkadaşlar bende 8109 almayı düşünüyorum. Ama tv yeni yaygınlaşmaya başlıyor ve işin gerçeği korkuyorum. Bende panasonic plazma var eğer bulabilseydim aynı marka ve plazmaya devan edecektim ama ne yazıkki panasonic tv den elini çekti. burada plazma, led tartışması başlatmak için yazmadım sadece sorum şu;
    sd yayınlarda kendi plazmamın performansı çok iyi bu tv de hayal kırıklığı olacak kadar kötü olur mu?
    kendi receiver ı ile kanal geçişleri nasıldır (kaç sn)
    vestel 47pf9090 kullanan vardı sanırım forumda onunla kıyaslarsak nasıldır?
    genelde dahili receiver ile türksat izlenecek bazen youtube videoları bazen de usb den film. smart ile çok ilgileneceğimi zannetmiyorum
  • selamlar, bende sony 50w815b var Kasım'da kuruldu, ilana koydum iyi bir fiyat veren olursa satacağım. çünkü daha büyük bir TV almak istiyorum, izleme mesafem 2 metre civarı olmasına rağmen tatmin etmiyor büyüklük olarak. aslında tercihim sharp 60UQ10 olacaktı ama doların artışından sonra fiyatları iyice saçmaladı, o nedenle şimdi 55 inç 8109'a yöneldim. kullananlara bazı sorularım var, ben geçen sene sonu ilk önce 47pfk7109 alıp hiç memnun kalmamıştım, özellikle bulutlanma konusunda, sony'e geçince oldukça rahatladım. bu TV'nin siyah ekran durumu nasıl 7109'a göre? bir de normal vesa askı ile uyumlu mu arkası? benim tv sehpası 110 cm genişliğinde ama arkasında vesa askısı var, 55 inç 110 cm'lik sehpanın üzerine koymak istersem olmayacaktır ayakları tam kenarlarda olduğu için, vesa ile uyumluysa askıdayken 5'er cm sehpa dışına taşsa da sorun değil, bir de 50 inçe göre boyut açısından tatmin eder mi sizce yoksa biraz daha paraya kıyıp 60 inç bir modele mi bakayım (sharp 60UQ10, sharp 60LE857 ve samsung 60H7000 alternatiflerim)

• Kardeş ben 4.5 metreden 48 izliyorum bana tam geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EVO64 -- 18 Mart 2015; 19:11:17 >
  • Geçen hafta fenerbahçe-gençlerbirliği maçı digitürkplay performansı kendi çekimimdir.

Merak eden bakabilir görüntü kalitesine .

İnternet 8 mb ttnet .

Yan odadan kablosuz şekilde bağlanıyorum bilginize .

https://www.youtube.com/watch?v=eEtIrsCrxlA
  • quote:

Orijinalden alıntı: recruit1

baştan tv'de problem olduğunu düşünmüştüm. ayarları kurcaladım çözüm bulamadım. sonra tüm kayan-dönen yazı bandına sahip olan kanallarda değil sadece bazılarında yaptığını fark ettim. kısmen rahatladım. maç dışında haber kanallarında da çok oluyor mesela. cnntürk hd güya ama bozuluyor. cnntürk sd yayını da bozuluyor. ancak el cezire'nin sd yayını olmasına rağmen izlediğim süre boyunce hiç bozulma olmadı. enteresan bir konu. şimdilik yayın-sinyal ile ilgisi olabileceğini düşünüyorum. elbette panelden kaynaklı sıkıntılar da aklımı kurcalamaya devam ediyor.

ek: maalesef interlaced görüntülerde dahili uydu alıcı kaynaklı bir problemmiş. harici uydu alıcı kullanıldığında sıkıntı yok. muhtemelen yazılım kaynaklı bir sıkıntı.

Harici uydu alıcısı Atlanta Hd Box ile kullanıyorum ben alt yazı geçerken sorun mevcut bende. Bende bugun fark ettim sorunu .
    Bu hafta sonu televizyonu güncelleyip tekrar kontrol edicem . Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum .
    A Spor Hd kanalında gördüm yazılardaki bozukluğu. diğer kanalları tam olarak kontrol etmedim . Yazılımla düzelirse bilgi paylaşırım burdan harici uydu alıcısında .

• Alt yazı sorununu çözebilen olursa buradan paylasalim arkadaslar. Servise mail attım ama simdilik donen olmadı.

• Guncel Yazılımı USB den nasıl yüklerim bendeki sürüm eskiymiş. TV wifiden yapmadi

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.