Şimdi Ara

Philips PFS8109'mu yoksa... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
8
Favori
15.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aynı anda 2 farklı kanalı izleme olayı nasıl gerçekleşiyor?
  • Evet bu ayni anda iki kanal isinide cozmeliyiz :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun için galiba farklı gözlükler lazım vesteldeki gibi olan olaydan bahsediyorsanız eğer :)

• bymax9 kullanıcısına yanıt
    lnb den iki kablo gelecek ikiside tv ye bağlanacak tc de çift uydu alicisi var.aynı anda iki kanalı izleyebilir veya bir kanali kayıt ederken.diğer kanalı izlersiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gözlükle alakası yok.kumandada multi diye bir tuş var ona basılıyor sanırım.ben daha tv yi kurdurmadim fakat kılavuzu okudum bugün 55 inç 8109 teknosa bursa mağazasında 2999 tl idi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar peki wifi çekim gücü nasıl? Yanılmıyorsam bu konuda yada diğer pfs8109 konusunda bir arkadaş zayıf olduğunu yazmıştı.
  • mynak19 kullanıcısına yanıt
    benim modem aynı oda da. Ayrıca kablo ile kullanıyorum 24mb net var çünkü mecburen kablo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetz

benim modem aynı oda da. Ayrıca kablo ile kullanıyorum 24mb net var çünkü mecburen kablo.

Neden mecburen tam olarak anlamadım.
  • mynak19 kullanıcısına yanıt
    wifi ile o hıza ulaşamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetz -- 13 Mart 2015; 0:01:16 >
  • Sanırım modeminiz ile ilgili bir durum, çünkü normal şartlarda wifi ile rahatlıkla bu seviyelere çıkması gerekiyor. Ancak modemle ilgili bir sorun değilse ve hız yavaş kalıyorsa bir sorun var gibi gözüküyor.
  • 48 inç boyutunda tv'yi nasip olursa yarın vatandan 2499 tl ye alacağım kafama takılan bir kaç soru var.Tekrar 2249 tl ye düşermi acaba? Vatan Computerden başka yerde internet dahil hiçbir sitede satışı yok acaba nedendir?2014 sonu üretimmi yoksa...

1-Bu tv de DLNA yok bu sorunu Philips remote ile veya başka bir şekilde nasıl çözeriz.(yani telefon veya tabletteki görüntü video ları kablosuz TV den izlemek mümkünmü?)
    2-SD yayınları vatan mağazasında izledim biraz bulanık geldi bana satın alıp kullananlar Samsung H6470 ve diğer tv lere göre görüntüler nasıl?
    3-YouTube videoları tam ekran izleniyormu? YETERSİZ HAFIZA PROBLEMİ VARMI? BU ÇOK ÖNEMLİ BENİM İÇİN.
    4-Ses sistemi subwoofer olduğundan kaliteli ses çıkışı varmı?
    ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan ismail -- 13 Mart 2015; 1:02:22 >
  • 1- Direk bağlanıyor sorun yok (samsung note ile denedim)
    2- SD yayını iyi olan bir tv görmedim. Bu da idare edecek hatta çoğu tv'den iyi
    3- izleniyor. Bellek sorunu yok
    4- Bende ses sitemi ile kullanıyorum. Zaten optik çıkışı var üzerinde daha ne olsun

@Mynak, kablolu her zaman daha iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetz -- 13 Mart 2015; 1:07:47 >
  • Tv ayaklari metal gibi duruyor resimlerde gercektede oyle mi ?

Birde hiçbir yerde yazılmamış.
    Hangi islemci var?
    Kac GB ram var
    Dahili hafiza boyutu
    Ekran karti yani gpu hangi model

Ayrica tv acilirken boot suresi ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6460740D9 -- 13 Mart 2015; 5:15:36 >
  • 1- Quad core amr prossecor
    2- sanırım 1 gb
    3- kalan Hafıza 800 mb felan
    4- bilmiyorum
    5- 10-15 saniye

Not : Bence pc al sen

• Bu özelliklerde bu seviyede başka bi tv yokki daha neyle karşılaştırıyosunuz arkadaşlar :) bilgisayarlarla vs kıyaslamaya kalıkşacaz yakında :) lg samsung düşünenler benim gibi işimi görür diyosanız o modellere eğer bu tv onlardan çok iyi daha neyine bakıyosunuz :) netten dilm tam ekran izleniyor hata vermedi ben izlerkende 3dsi gayet yeterli chrome yeterli seviyede işgörür ama şunu unutmayın çokkullanacağımız özellikler değil bunlar okadar takılmaya gerek yok

• http://www.teknosa.com/urunler/119966763/philips-46pdl8908s12-dvb-sdesignline-amb-fhd-3d-sm ( bununda fiyatı uygun ve hz yüksek olduğu için ilginçde bir tasarımı var)

http://www.teknosa.com/urunler/110015341/philips-40puk680912-dvb-s-4k-uhd-3d-smart-led-lcd (4k ve fiyatı daha uygun olduğu için)

8109 görmeden önce yukarıdaki 2 model arasında gelip gidiyordum bende 8109 düşünüyorum tabi 55 lik ve 48 lik arasında kaldım

kullanlar burada yorumlarını yazıyorlar takip ediyorum ( smart özelliği philips de değil lg samsung da kötü kanal geçişleri yavaş ) kaldıki filmleri bilgisayar takıp izlemeyi düşünüyoruz neden bilgisayar philipsde codec sıkıntısı oldugu ıcın belkı oda yazılım ıle halledılebılır ama onuda takmıyorum
    bunlar dısındakı yorumlarınızı beklıyorum

• Hocam codec sıkıntısı diye bişey yok önceki modellerde tamam vardır belki ama 8109 serisi android olduğundan hemen temin ediliyor :) problem kalmıyor

• Takip ediyorum bu tv yi ve gerçekten full hd olarak alınabilecek en iyi tv lerden biri olarak gözüküyor şuan.
  • Bugün bu tv yi almak için vatana gittim. Tüm TV'lerde ATV hd kanalı oynuyordu görüntü beni hiç tatmin etmedi hatta arkada duran lg 8 serisi tv daha iyi duruyordu ayrıca zaten Philips'in menüsünün rezilliği bilinen birşey artık. Sadece görüntü kalitesi için almayı düşünüyordum. Onu da beğenmeyince vazgeçtim. Ayrıca ambilight ı tatmin etmedi. Panel kalitesi ve ambilight açısından eski seriler 8008 ve 8007 in çok gerisinde kalmış sanırım (46pfl8007 bulsam temiz bir tane hemen alıcam)tek olumlu yanı tasarım olmuş bence. Bence internet üzerinden almak isteyenler mağazada paneli görmeden karar vermesinler. Lütfen bu paraya daha iyisini biliyorsan söyle onu alalım demeyin lütfen fikrimi beyan ettim sadece.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oceanx35 kullanıcısına yanıt
    Mağazada görüntü ayarlarını bozuyor olabilirler başka markalar için kotaları felan olabilir. HD yayınlarını beğenmedim diyen bir seni gördüm.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.