Şimdi Ara

Philips PFS8109'mu yoksa... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
8
Favori
15.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • asıl sormak istediğim sorulardan birini unutmuşum 5+1 direkt bağlanıyormu yoksa dvd vb oynatıcımı kullanmak gerekiyor çok önemli bu benim için :)
  • bymax9 kullanıcısına yanıt
    Amfide optical giriş varsa tek optik kablo ile direk bağlayabilirsin. TV'de optik çıkış var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gittigidiyorda 55" olanın fiyat 3299 dan 3069 tl ye düşmüştü yüzde 7 indirim vardı dün yetişemedim saat 8 e kadardı bide world karta 100 tl puan veriyo 2969 tl ye geliyodu çok iyi fiyattı ya :) şuan 3134 yine worlde 100 tl şu kampayalar yüzünden worl kart aldıracaklar bana ya :)
  • Vatanda fiyatı 2249 Tl'ye düşmüş. Bekleyenlere duyurulur Sonra vah ben duymadım yok benim haberim olmadı olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekullu -- 7 Mart 2015; 14:23:00 >
  • tam 8109 dan vazgemiş samsung 6470 e kaymıştım fiyatı düşürmüşler :)
  • boras06 kullanıcısına yanıt
    Aynen bende rakamı biraz düşürüp başka model araştırıyordum bu çok iyi oldu :)
  • 55PFS8109 n11'de 100 TL indirim çekiyle 2970 TL ye geliyor.
    Bilgilerinize...
  • vatandaki indirim sadece finansbanka ait olan fiyatmıs.Diğer kartlara fiyat hala 2499. Vazgectm 6470 alacam
  • boras06 kullanıcısına yanıt
    200-250tl için değmez
  • arkadaşlar mrb. n11 den sipariş veriyorum burdaysanız cevap verirseniz sevinirim acaba sıkıntı çıkarmı n11 den alsam 55" olanı satıcılardan daha önce alan varmı 48" baktım dediğiniz gibi card finans a indirim sadece n11 de 3050 ye geliyor 500 tl fark var 48 le arasında yardımcı olursanız sevinirim. elimde kart bekliyorum şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymax9 -- 7 Mart 2015; 19:11:51 >
    Ben başka bir şey almıştım n11'den bir sıkıntı çıkmadı. TV için bir şey diyemicem
  • 55" olanı aldım arkadaşlar 100tl indirim vardı bide benim indirim kuponum varmış 44 tl 2920 tlye geldi tv hayırlısı olsun artık bakalım nolacak :)))
    Hayırlı olsun bekliyoruz dört gözle

• kendimi 48" e hazırlamıştım ama fiyat farkı bukadar aza inince 55" aldım :)
  • Askı aparatı ile duvara monte edip kullanan var mı acaba? Duvardayken usb slotlarına ulaşmak zor oluyor mu merak ediyorum açıkçası.
  • ekullu E kullanıcısına yanıt
    Ben sehpada kullanıyorum ama duvarda ulaşılması zor olacağını sanmam zaten ona göre dizayn ediliyor. Yeteri kadar mesafe var

• Abi tam siparis işlemlerini yapıyordum sayfayı bi yeniledim geri 2500 oldu. Bu vatan t*şşak geçiyor milletle

• Arkadaşlar tv geldiğinde yapmam gereken testler nelerdir acaba veya servisten neleri yapmalarını isteyeyim??

• haydaa harbiden ya kart cıkaralm alalım indirimli dedik yine 2500 oldu
    Tv geldi mi kardeş?
    satıcı nasıl ilgilimi?
    bilişimport sanırım satıcı değilmi?
    bir de ürün Türkiye philips garantilimi?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.