Şimdi Ara

Philips PFS8109'mu yoksa... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
8
Favori
15.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah teşekkür ederim engeç cuma günü kurulum yaptırtmam gerekiyor elimden geldiğince bilgi aktarırım..
  • Aynen bekliyoruz ^^

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizce 8109 mu yksa sony 815b'mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam bende 55 inç olanını 15 şubatta ses sitemiyle beraber vatan dan aldım.
    Şu ana kadar donma, yavaş çalışma gibi sorunlar olmadı çok memnunum.
    General mobile telefonun kablosuz ekran özelliğiyle programa gerek kalmadan bağlanıyorum
    televizyonda, telefonun ekranı tam ekran olarak gözüküyor ve çok akıcı çalışıyor, hiç gecikme yok diyebilirim
    resimler tam ekran, videolar sesli olarak tam ekran bu özelliğini çok beğendim.
  • televizyondaki kamera elimi tanımıyor arkadaşlar . deneyen oldumu hiç ? 3-5 metre uzağa geçin diyor ama her türlüsünü denedim algılamadı elimi .
    VE srt ile biten alt yazı dosyasını tanımadı ne yapmam gerekiyo alt yazı ingilicezce çıkıyor ama türkçe olmadı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdenyavuz -- 26 Şubat 2015; 1:45:40 >
  • note 4 ile miracast uzerinden goruntu aktarabilen oldu mu?

• Çok şükür saat 4 gibi kurulum yapıldı fazla inceleyemeden işe geldim birazdan eve geçip gece boyunca kurcalar + - yönleri ile paylaşırım.
  • Evet çok şükür dün kaza9sız belasız kurulum yapıldı İstanbul beşiktaş yetkili servisine kurulum yaptırttım ALLAH razı olsun baya baya düzgün adamlar ne sorduysam tıkır tıkır cevap verdi çok da güzel bir montaj yaptılar.Gelelim ürün ile alakalı gözlemlerime....

1- Ürün 48" olanı aldım kurulum yaptırdığım odanın tv ye olan en uzak mesafesi 5 metre ben hem gündüz hem gece çok randıman aldım öyle ufak felan da gelmedi aynı dairenin karşısında abimde LG 55LM serisi var ve çok çok büyük geliyor bize o bile çok güzel olmuş dedi.

2- Ürünü duvara astık evin bütün duvarları beyaz olduğu için gece çok güzel bir ambians yarattı.

3- Servis yetkilisine USTA EKMEĞİ EKMEKÇİYE VERMEK LAZIM DEDİM biraz damar yaptım galiba SENDEN RİCAM BULUTLANMA ÖLÜ PİKSEL TESTLERİ İLE ALAKALI BENDE RESİM VE VİDEO VAR TAKIP DENERMİSİN dedim. Kendisinde olanlar ile kurulum yaptı ve bütün testleri gerçekleştirdi.Çok şükür bir sıkıntı olmadı. Yaklaşık 1 saate yakın evde kaldılar bütün ayarları yaptı bunda helali hoş olsun ellerimle ikram ettiğim SÜTLÜ KAHVENİN hatrı da oldu zanledersem.

4- Yavaşlık ile alakalı hiç bir sıkıntım yok çok stabil bir şekilde gayet hızlı açıkça belirtiyorum bundan önce kullandıp iade ettiğim LG 47LB670V den çok çok hızlı ondan önce kullandığım VESTEL 47PF9090 dan biraz daha hızlı geldi.

5- Kendi dahili uydu alıcısı bana gayet iyi geldi HD kanallar çok güzel lakin diğer kanallar biraz daha iyi olabilirdi.Bunada çok çok şükür.

6- Ses ile alakalı bir sıkıntı yok cazırtı cuzurtu yok ses sistemi bile kullanmıyorum ancak 5x6 ebadında bir oda için çok çok iyi bir ara vadiyi seyrederken mutfağa gitmiştim çok net bir şekilde güzel ses yayını var.

7- Benim için çok önemli olan internetten dizi izleme olayını 720pizle.com da denedim güzel açtı ama tam ekran yapamadım saat de 3,5 olmuştu ve daha kurcalamadım sonra deneyeceğim.

8- Samsung 1Tb hard diski direk tanıdı yayın kaydetme durdurma çok güzel çalıştı.

9- Hard diskten 3d film açtım belli bir süre sonra kapandı.Yazılım güncellemesini yaptım sonra deniyecektim şimdi yazarken aklıma geldi akşam deneyeceğim.

10- Hard dikte filmlerim vardı Tv ye takınca biçimlendiriyor ve siliyor allahtan bilgisayara kopyalamıştım eğerki her disk taktığımda biçimlendirme yapacaksa o iş kötü bugün müşteri hizmetlerine soracağım.

11- Kendi marketi gayet yeterli geldi sadece MOZİLLA FİREFOX kurdum diyen arkadaşlara soracağım ben onu bir türlü bulamadım.

12- Kumada çok güzel ve kullanşlı.

13- Philips Tv Remote uygulaması çok güzel cepten tabletten tv deki görüntüyü izleyebiliyorsunuz MİRACAST uygulamasının tam tersi yani.

14- Miracast bir türlü yapamadım 10-15 dakkaya müşteri hizmetleri ile görüşeceğim.

15- Skype ile görüşme yaptım gayet başarılı.

Son olarak FİYAT, PERFORMANS ve DİZAYN olarak alınabilecek en güzel tv diyebilirim.Aldığıma pişmanmıyım şuan için kesinlikle inşallah da pişman olmam.Tavsiye edermiyim KESİNLİKLE şans işi ama inşallah alacak olanlar da bir sıkıntı yaşamaz.

Ve en önemlisi almamda emeği geçen bilgi paylaşan herkese teşekkür eder herkezin zevkle kazasız belasız kullanmasını dilerim....

• torku42 T kullanıcısına yanıt
    Note 3 bağlanamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenyavuz

televizyondaki kamera elimi tanımıyor arkadaşlar . deneyen oldumu hiç ? 3-5 metre uzağa geçin diyor ama her türlüsünü denedim algılamadı elimi .
    VE srt ile biten alt yazı dosyasını tanımadı ne yapmam gerekiyo alt yazı ingilicezce çıkıyor ama türkçe olmadı .

ışıklar açık iken hareket kontrolü kullan ve tv 'nin tam karşısına gec. marketten mx player indir dostum sikinti kalmaz izlersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren9192 -- 28 Şubat 2015; 9:16:08 >
  • Bende aldım iki gündür kullanıyorum sormak istediğiniz Şeyler varsa sorabilirsiniz arkadaşlar.

Görüntü, ambilight, smart harika. Kendi uydu alıcısı çok iyi gecikme felan yok gayet normal. Hd Görüntüsü harika. Sd'lerde de çoğu makineden iyi. 3d'si harika. Bulutlanma yok denecek kadar az. Kimseyi rahatsız etmez. Ölü piksel yok. Alacak arkadaşlar düşünmeden alsınlar teşhirlere düşmeden

• Alakasız olacak ama Vatan şubelerinde Axess'e taksit yapıyorlar mı? İnternet sitesinde yok ne yazık ki.
  • Amorph kullanıcısına yanıt
    axess'e taksit yapıyorlar . 5 taksit yapıyorlar diye hatırlıyorum . + 4 taksidi de banka yapıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenyavuz

axess'e taksit yapıyorlar . 5 taksit yapıyorlar diye hatırlıyorum . + 4 taksidi de banka yapıyor .

Bonus nasil hocam kac taksit acaba

• kanal d hd ve ntvspor hd disindaki bazi hd kanallarda (kanal a hd, star hd, samanyolu hd gibi) sifreli program yazio ve acilmiyor.
    ayrica SD yayinlarda hareketli sahnelerde cok fazla takilma oluyor. mesela insan kafasini cevirirken kafasinin etrafinda flulesme oluyor. Onerebileceginiz goruntu ayarlari var mi ? Siz nasil kullaniyorsunuz
  • srdr87 kullanıcısına yanıt
    Bu tv den bu aksam bende aldim.vatandan 48 inc aldim.vatanda izledim.8109 hareketli görüntülerde pek takilmiyordu.4k li olan philips takiliyordu.panel ips panel degilmis.siyah ve beyaz larda cok iyi.arkada oynayan samsung ve lg vardi mac gosteriyordu.ben bu 8109 da bu mac goruntulerini bu netlikte izlermiyim dedim.abi 8109 bunlardan daha iyi dedi.

• srdr87 kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğin kanallar ücretli platformda görünüyor. Izleyebilmek için biss KEY felan girmek gerek. Ama bu TV'lerde biss girecek bir yer yok sanırım bilmiyorum. Araştırmak gerek.
    Sd yayınlarda her hangibir sorun yok bende. Ayarlardan görüntü ayarlarını biraz kurcala istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetz

Bahsettiğin kanallar ücretli platformda görünüyor. Izleyebilmek için biss KEY felan girmek gerek. Ama bu TV'lerde biss girecek bir yer yok sanırım bilmiyorum. Araştırmak gerek.
    Sd yayınlarda her hangibir sorun yok bende. Ayarlardan görüntü ayarlarını biraz kurcala istersen.

ilk kanal arama yaptığımda kanal a hd, samanyolu hd gibi kanallar gösteriyordu sonradan şifreli program deyip açmamaya başladı.
    siz hangi ayarları kullanıyorsunuz ? SD yayınlardaki problem genellikle haber vs. gibi yayınlarda çok bariz oluyor.
  • arkadaşlar mrb. bende yaklaşık 2 aydır tv arayışı içindeyim birçoğumuz gibi tam karar veriyorum aniden başka bir model çıkıyor aklımı çeliyor lg den yana daha yakındım ama geçen gün vatanın sitesinde philips in bu modelini gördüm (PFS8109) 48" olanı 2500tl hem tasarımı hem görüntüsü hem ambilightı cezbetti beni tabi başladım internetten yorumlara vs bakmaya bintürlü farklı şey var sonunda bu konuyu buldum gayet güzel paylaşımlar var konu içerisinde. sırf bugün 200 km yol gittim inanın Trabzonda tv lere bakmak için ilk önce vatana gittim 48" olanı sordum yok dedi bırakın onu açıkta philips tv yoktu bitane kutu gördüm kenarda sadece okadar neyse teknosaya gittim orada sordum 48" olanı yok dediler ama 55" olanı var dediler :) baktım adamda gayet güzel anlattı kötübişey söylemedi ama 3d sine pasif dedi ısrarla bende 48 olanı aktif bu niye pasif dedim kendi kendime herneyse deneyebilirmiyim dedim açıkta gözlük yok dedi 3299 tl fiyatı vardı 48 mi 55 mi arada kaldığım ve 48 e bakamadığım için almadım ama orada bir sürü tv vardı hem görünüş olarak hem malzeme kalitesi olarak hem tasarım olarak en çok hoşuma giden philipsin bu modeli oldu. konularda okuduğum kadarıyla menüleri vs gayet hızlı görüntüsü gayet iyi ambilight hoş bi artı özellik 3d çok izlermiyim bilmiyorum ama aktif değilde pasif olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum smartını nekadar kullanırım meçhul :) asıl problem film izlerken hızlı sahnelerde sıkıntı çıkarıyormu ps3-ps4 oyun oynarken lag varmı birde 48" olanımı yoksa 55" olanımı tavsiye edersiniz inanın artık her gün tv bakmaktan yoruldum şuanki televizyonum 32" vestel fhd olan sıradan bir tv başka hiç bir ek özelliği yok tv sadece o yüzden büyük bir değişim olacak benim için :) yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim. tv yi koyacağım salon 4,5X4,5 arkadaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymax9 -- 2 Mart 2015; 0:22:43 >

• Slm 8109 model tv yi aldim ancak sehpa siparisi vericem yarin.bana tvnin bir ayagindan diger ayagina kadar olan ölçüsü lazim.yardimci olursan sevinirim.buldugum sehpa nin ölçüsü enine 120 cm sana zahmet tv nin enini ayaklarindan olcermisin kılavuzda 107 yazıyor ancak ayaklar dahil edilmemiş. Cvb.bekliyorum.iyi geceler

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.