Şimdi Ara

Philips PFS8109'mu yoksa... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
8
Favori
15.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce üzerine 500 daha koyup LG UB850V alınır mı? 4K konusunda karar veremedim bir türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amorph -- 23 Şubat 2015; 14:24:52 >
  • ortada 4 k yayın yok 4k destekli dahili uydu alicili tv yok kendi media playerı 4k desteklemiyor pikseli cok olsa ne yazar azni full hd görüntüsünü alacaksın yani su an gereksiz ve oturmasi 3, 4 seneyi bulacak teknolojidir bu tuketim çılgınlığına kapılıp yeni teknoloji deyip aldanmayın alın pfs8109 kafanız rahat olsun 4 , 5 seneye kim öle kim kala yaa hiç takmayın kafanıza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ALLAH rızası için biri akıl versin kafayı sıyıracağım ulan ne televizyonmuş be insan evleneceği kişiyi seçerken bu kadar zorlanmaz. Arkadaşlar özellikle 48PFS8109 kullananlar lütfen şu aşşağıda yazdıklarıma bir cevap verin Vallahi vatan da kampanya biter alamaz pişman olursam Günahı sizin boynunuza kalır

1 - İnternetten film yada dizi açarken rahat izleniyormu ? 720pizle, Bicaps gibi sitelerden deneyen varmı ?
    2 - Arkasına Hard disk takıp yayın kaydetme durdurma geri alma yaptınızmı ?
    3 - Philips myremote uygulamasını telefon yada tablete kurdunuzmu kurduysanız bahsedeceğim MİRACAST değil tam tersi tv deki görüntüyü film dizi haber her neyse tablet yada pc veya cepten izleyebildinizmi.

4 - SON SORUM vestel 47PF9090 vardı LG47lb670v aldım 2 ay sonra iade ettim internetten dizi izleyemedim hiç hep yetersiz bellek sıkıntısı aldım bu ürünü 48PFS8109 u tavsiye edermisiniz.

Saygılar....

• Eren Bey'le özel mesajla çok kez yazıştık. Geçen sene 46'' F8000 alacaktım bir türlü kısmet olmadı aldım iade ettim vs vs. o zaman en ucuz 3350 TL'ye bulabilmiştim. Daha sonra almadığıma pişman oldum bir baktım heryer teşhir kaynıyor doğru düzgün TV yok.
    Daha sonra Philips aradım 7008 - 8008 derken smarttaki donmalar çok fazla bug olması vs kafamı kurcaladı ve almadım.

Daha sonra 2499 TL'ye Vatan'da bu TV'yi gördüm 8 serisi olması android olması ve internette kanal geçiş videolarını görünce bu sefer beklemedim aldım. Kısacası bu özellikteki bir TV için bence rakam gayet normal ve özellikleri gayet tatmin edici. Yalnız şunu belirtmek isterim TV'yi çok çok fazla kurcalamadım zaten teknoloji ile iç içe olduğum için açıkçası bana iyi görüntü veren bir TV yeterde artar gibi geldi ki TV asıl işi olan bu konuda gayet yeterli.

Kısacası TV yavaş değil , görüntü performansı yerinde ve son kullanıcı için f/p ürünü olarak alınabilir.

Neden bu kadar uzun yazdığımı açıklayayım marka fanatiği değilim aksine bu forumda electroluc 1286 lew çamaşır makinesi alıpta şuan servisin kalitesizliğini belirten mantıklı bir kullanıcıyım. Fakat gerçekten iyi bir ürün varsa bunuda sizlerle paylaşmak istedim. Forumda yerli yersiz çok fazla bilgi kirliliği var bu yüzden bence her yorumu okumayın ve direkt objektif kullanıcı yorumlarını takip edin.Yoksa LG'nin berbat olan modellerine aldığı için süper TV diyen kişilerde gördüm.

Özetle aldım ve hiç pişman değilim alıpta sorun yaşayan varsa sorunlarını yazsın çözüm üretelim ayrıca bugüne kadar sadece 1 adet sorunla karşılaştım oda bir adet filmde ses kendi kendine yükselip alçalıyordu. Diğer filmlerde olmadığı için umursamadım bu akşam yeni versiyonu yükleyip sorunu çözeceğimi ümit ediyorum.

Yazım hataları varsa kusura bakmayın.
    Tşk

• 1- evet ben izledim sıkıntı olmadı
    2- evet ama detaylı incelemedim.
    3-denemedim.
    4-evet tavsiye ederim
  • Teşekkür ederim.. Güle güle kullan sende umarım bir sıkıntı yaşamazsın...
  • Bende uzun süredir araştırıyorum. Görünüşe göre şuan alınabilecek en iyi fullhd TV. Maaşımı bekliyorum. Cumartesi sabah inş akşam tv'me kavuşuyorum :p

Ayrıca film dizi siteleri için bir kaç arkadaştan bilgi istedim. Hiç bir sorun yaşamamışlar. Bellek hatası vs gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetz

Bende uzun süredir araştırıyorum. Görünüşe göre şuan alınabilecek en iyi fullhd TV. Maaşımı bekliyorum. Cumartesi sabah inş akşam tv'me kavuşuyorum :p

Ayrıca film dizi siteleri için bir kaç arkadaştan bilgi istedim. Hiç bir sorun yaşamamışlar. Bellek hatası vs gibi

Gözümsün Televizyonum olursa adını AHMET koyacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostu@mynet.com

cvp.için teşekkürler

geçen sayfada size yazdım bugün panel ile ilgili canlı denemeler ettim her yönüyle şunu söyliyeyim hiç kaçırmayın..

videoyu HD izleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: YHYGLR

quote:

Bende uzun süredir araştırıyorum. Görünüşe göre şuan alınabilecek en iyi fullhd TV. Maaşımı bekliyorum. Cumartesi sabah inş akşam tv'me kavuşuyorum :p

Gözümsün Televizyonum olursa adını AHMET koyacağım

• Arkadaşlar Vatan Bilgisayar dan internet ten almak için girdim teslimat ile alakalı bir ibare yok ne zaman teslim olacağı hakkında.Müşteri hizmetlerini aradım internet alış verişleri 3-10 gün arasında teslimat yapılıyor dedi.Telefon ile sipariş verin 2 güne teslim olur diyorlar bende kart bilgilerimi telefon ile paylaşmak istemiyorum dedim siz bilirsiniz dediler.

Vatan internet sayfasından alanlar kaç günde teslim aldı paylaşırsanız sevinirim.Ayağımın dibinde Etiler Dalmaz şubesi var stok var burada ancak iade ve kusurlu ürün olma ihtimalinden dolayı internetten almak istiyorum..
  • quote:

Arkadaşlar Vatan Bilgisayar dan internet ten almak için girdim teslimat ile alakalı bir ibare yok ne zaman teslim olacağı hakkında.Müşteri hizmetlerini aradım internet alış verişleri 3-10 gün arasında teslimat yapılıyor dedi.Telefon ile sipariş verin 2 güne teslim olur diyorlar bende kart bilgilerimi telefon ile paylaşmak istemiyorum dedim siz bilirsiniz dediler.

Vatan internet sayfasından alanlar kaç günde teslim aldı paylaşırsanız sevinirim.Ayağımın dibinde Etiler Dalmaz şubesi var stok var burada ancak iade ve kusurlu ürün olma ihtimalinden dolayı internetten almak istiyorum..

Şube'den alınca kusurlu olma ihtimali ne alala onu çözemedim ben?

@eren9192,TV'yi nete kablo ile bağlayınca download hızlı artıyor mu? Ben 24mbit kullanıyorum ondan dolayı sordum.

• quote:

quote:

Arkadaşlar Vatan Bilgisayar dan internet ten almak için girdim teslimat ile alakalı bir ibare yok ne zaman teslim olacağı hakkında.Müşteri hizmetlerini aradım internet alış verişleri 3-10 gün arasında teslimat yapılıyor dedi.Telefon ile sipariş verin 2 güne teslim olur diyorlar bende kart bilgilerimi telefon ile paylaşmak istemiyorum dedim siz bilirsiniz dediler.

@eren9192,TV'yi nete kablo ile bağlayınca download hızlı artıyor mu? Ben 24mbit kullanıyorum ondan dolayı sordum.

İnternet ten alım yaptığım zaman 15 gün içerisinde beğenmezsen bile sorgusuz sualsiz iade edebiliyorum ancak mağazalarda sıkıntı oluyor diye biliyorum yanlışmı biliyorum ??

• quote:

quote:

quote:

İnternet ten alım yaptığım zaman 15 gün içerisinde beğenmezsen bile sorgusuz sualsiz iade edebiliyorum ancak mağazalarda sıkıntı oluyor diye biliyorum yanlışmı biliyorum ??

Hmm hiç fikrim yok. Daha önce de duymadım böyle bir şey. Internette iade koşulları yazıyordur bi bak istersen

• nerden alırsanız alın hertürlü iade edebilirsiniz sıkıntı yok kablo ile nete baglaninca hiz tabiki yükselir wifiden daha etkili oldugu kesin. benim tavsiyemle çoğu kişi aldı bu tv yi cok memnun benim gibi. ben yardımlaşmanın guzel olduğunu her zaman söylerim bilgi paylaşıldıkça çoğalır. ses yükselme konusunda ise ayarlarda otomatik ses düzeyi var onu kapalı yapın sıkıntı kalmaz dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren9192 -- 24 Şubat 2015; 15:26:32 >
  • ps4'te deneyen oldu mu tv yi arkadaşlar
  • ben denedim gayet güzel ps4 performansı

• Çok şükür sipariş geçtim.İNŞALLAH bir sıkıntı çıkmaz güzel güzel kullanırım.Emeği geçen bilgi veren herkese teşekkür ederim.Beni sizler Philips' çi yaptınız sizleri unutmuyacağım.

Ulan siyasetçi gibi konuştum heee hazır seçim varken adaylık mı koysaydım 2500 tv ye verene kadar 5000 verirr aday olurdum zaten ondan sonra ne işim var tv ile eve sinema odası yaptırırdım

Şaka bir yana ALLAH razı olsun bilgi veren arkadaşlardan.İnşallah herkez sıkıntı yaşamadan kullanır..
  • 55PFS8109 görüntü kalitesi için tercih edilmesi gereken ayarlar nelerdir?
    Cihazın incelemesi neredeyse hiç yok. Bir tane buldum orada da paylaşılan, öneride bulunan bir ayar yok.
    Sadece kalibrasyon öncesi görüntü kalitesine 10 üzerinden 8 vermiş. Kalibrasyon sonrası 10 üzerinden 9 vermiş. Ama dediğim gibi paylaşılan bir öneri yok.
  • YHYGLR Y kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.izlenimlerini paylaşırsan seviniriz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.