Şimdi Ara

Philips PFS8109'mu yoksa... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
8
Favori
15.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekostu@mynet.com

Vatanda 48 inc olanına baktim bugün görüntü kötü değil ama en iyi de değil. Belki ayarlarindandir. Tasarım çok sik, incelik cok iyi kumanda beyaz renk ama 500 mb lik smart hafiza az degil mi Philips teknik servisiyle bu konuyu konusucam.cep tlf.da 500 mb hafızası var hemen doldu.ben onunla kiyasladim.android market cok geniş.bu tv yi alip kullananlar dan yorumları almalı. Satış temsilcileri
    4 k tavsiyesi yapti.trt maçları haziranda 4k olarak verecek falan diye konuştu.hatta samsung dahili uydu alıcılari 4k destek liyor diye anlatti.philips icin android biraz bir sey indir yavaş lar falandedi ama kendim araştırmadan almam ben.

Facebook, Twitter, skype va gibi uygulamalar yüklü geliyor zaten. Arkadaşında dediği gibi ne yapıcaksın anlamadım. FİFA yükleyip oynarım diyorsan unut. Gidip ps4 felan al. 48"de kalan Hafıza 800mb civarı, 55"de ise 2-3 gb arası bir şeydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar televizyon bugun geldi ve hemen kurdum . kullanma klavuzunda kendiniz kurabilirsiniz yazıyordu . hiç bir sıkıntı olmadan kurdum kanalları falan buldum çalışıyor ama görüntü sanki net değil gibi geldi .
    Güncellememi yapmak gerekiyor acaba bir ayarı falan varmı arkadaşlar siz nasıl kullanıyorsunuz . televizyonu internete bağladım . Atlanta HD box uydu alıcımı da bağladım. kanal geçişleri falan çok hızlı hiç bir sorun yok .
    Hd kanaldaki görüntü bile net değil gibi geldi bana . kullananlar yardımcı olabilirmi.
  • erdenyavuz kullanıcısına yanıt
    dostum ben 48'' 8109 aldım yeni.kendi uydu alıcısından çekiniyordum ama kanal geçişleri gayet hızlı ve görüntü cam gibi bir sıkıntı yok.sd kanallar da gayet iyi sadece yerel kanallar biraz tırı vırı onları da zaten izlemiyoruz.internet gayet hızlı akıcı apartmanda merkezi sistem var 2500 kanal buldu çoğu şifreli gerçi.kamerası kumandadan açılıyor elle kapanıyor:)valla lg alacaktım ama bu tv gerçekten fiyat performans ürünü senin sorun büyük ihtimalle yayındandır diye düşünüyorum.
  • moza80 M kullanıcısına yanıt
    Kardeş belki bana öyle geliyor. babama sordum sen manyakmısın dedi böyle görüntüyü ben ilk defa görüyorum dedi :)
    ben kendi uydu alıcısınıda kurdum, harici atlanta hd box vardı onu da taktım kendisi otomatik tanıdı hemen . kamerasını ben elle açmaya çalıştım baya cahilmişim :D demek kumandadan açılıyomuş .
    bugun galatasaray - sivasspor macını cep telefonu digitürkplay'den miracastla tvye bağlanıp hiç bir sorun olmadan 90 dk dev ekranda izledim:)
    Kanal geçişleri çok hızlı hiç bir skıntı yok .
  • Haberler çok güzel, biraz fiyatı düşsede alsam
  • ekullu E kullanıcısına yanıt
    iphone u nasıl bağlıyoruz tvye ben bağlayamadım:( philips remote control indirdim tvyi görmüyor program
  • Kamerasi nasil bu aletin denedinizmi skypidemi kullaniliyor.kac mgapksel.lg670 yerine daha iyi bir tercih galiba onu dusunuyordum fikrim degisiyor yavas yavas.

dostum sana cvp yazacağıma e kullu kardeşimize yazdım:) tv ile telefon arasında nasıl bağlantı kuruyoruz ?tv wi fi ağına bağlı ama bi türlü bağlantı kuramadım
  • efe80 E kullanıcısına yanıt
    670den iyi hocam geçen senenin modeli 730 v kategorisinde bu tv bir çok özelliği ile onun önünde 8 serisi
  • moza80 M kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonunda miracast ozelligi varsa ac arattir televizyonu gorecek zaten.televizyon gorunce kumandadan ok tusuna basiyosun telefon ekraninin televizyona geciyo oldugu gibi. istersen telefondan oyun ac ekranda goruyosun.maci bu sekil izledim.

teşekkür ederim tv assist die bi programla hallettim
  • uydudan SD yayin kalitesi nasil acaba kullanan arkadaslarin goruslerini alabilirmiyim ?
  • srdr87 kullanıcısına yanıt
    sd yayın kalitesi normal. Hd yayın kalitesi çok süper .

Bu arada dün gece google crome ile bicaps'dan vikings'in son bölümünü izledim hiç bir sorun çıkmadı . Çoğu film sitelerindeki filmleri açıyor bende .

Gece çekimi olduğu için bulanık olabilir görüntü .

Philips PFS8109'mu yoksa...

• Valla dostlar artık tak etti canıma her gün tv araştırmaktan ki modeller de hep aynı. lg de 670v 652v samsungda 6500 6470 6290 vb modeller philipste ise tek aklımdaki model buydu.Başta kafama çok yattı ama sonra olumsuz yorumlar aldım.Ancak diğer modellerde de baya olumsuz yorum okudum.Fazla kastım galiba.Tüm kıyaslamalarda 8109 özellikleri bakımından hep üstün çıkıyor.Amblight olayı zaten en büyük fark.Tek korkum bulutlanma banding ölü piksel durumları.Mağazalardan şu modelleri kıyaslayıp kararımı vereceğim artık internetten alan oldu mu vatanın sitesinden.Değişim ve iade konusunda kolaylık olsun diye netten sipariş geçeyim diyorum.Tv sehbası siparişi vermiştim bi kac güne hazır olacak o da.Tek eksik tv.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boras06

Valla dostlar artık tak etti canıma her gün tv araştırmaktan ki modeller de hep aynı. lg de 670v 652v samsungda 6500 6470 6290 vb modeller philipste ise tek aklımdaki model buydu.Başta kafama çok yattı ama sonra olumsuz yorumlar aldım.Ancak diğer modellerde de baya olumsuz yorum okudum.Fazla kastım galiba.Tüm kıyaslamalarda 8109 özellikleri bakımından hep üstün çıkıyor.Amblight olayı zaten en büyük fark.Tek korkum bulutlanma banding ölü piksel durumları.Mağazalardan şu modelleri kıyaslayıp kararımı vereceğim artık internetten alan oldu mu vatanın sitesinden.Değişim ve iade konusunda kolaylık olsun diye netten sipariş geçeyim diyorum.Tv sehbası siparişi vermiştim bi kac güne hazır olacak o da.Tek eksik tv.

Şunu hiçbir zaman unutmayın .hiç bir tv panel kusursuz değildir çok övülen bir hıgh -end serinin paneli bir anda clouding sorunu yüzünden olumsuz bakılır, gündüz yayın kalitesi çok iyi olan bir tv gece ise siyahlarda kenar ışık sızmaları ghosting'dediğimiz sorunlarla karşı karşıya gelir, tepkime sürelerinde FPS kayıpları hızlı sahnelerde pixsellenme'ler olabilir bu her panel için geçerlidir, IPS,EDGE LED,RGB LED-AMOLED-VA panel bütün günümüz panelleri,, gerçi RGB LED üstüne panel yok ama onda'da bazen olmuyor değil ..şunuda es geçmiyelim eğer smart için bir tv alınıyorsa hiç almayın TV'görüntü arabirimidir adı üstünde TV..Smart olsun media oynatıcısı olsun şişirilmiş atmasyon HZ olayı olsun bunlar satış politikasıdır aslında yenilikçi gibi görünür ama asla değildir, tepkime süresi en iyi seviye olan tv'iyidir bu kadar + kaldıki fiyatı üst rakamlar olan tv'lerin kronik sorunlarla boğuşan smart veya android yeni nesil tv'ler 150 liralık tabletin asla yapamadığını'da yapmıyor açık ve net.ben derimki iyi bir tv ve sizi pişman etmiyecek bir ürün bence alın, yada 2015 yeni serileri bekleyin zati çok üstün birşey arıyorsak öyle bir tv yok yenilikçi birşey şu anlık yok, OLED,CURVED olayıda zati yıllar önce biliyordum iyimidir evet ,ama fiyatlar halen çok fazla kolay gelsin.

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    dediklerinize katılmamak elde değil.philips 8109 serisi görüntü kalitesi ve genel özellikler olarak nasıl peki sizce.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostu@mynet.com

dediklerinize katılmamak elde değil.philips 8109 serisi görüntü kalitesi ve genel özellikler olarak nasıl peki sizce.

Bakınız görüntü olayı kişiden kişiye değişiyor ama genel olarak söylersek Phılıps her zaman 1 tık öndedir, çünkü pıhlıps led aydıntama olayında çok eski bunu lablardan anlarız işine ehli olduğu için tv'leride görüntü olarak izleyiciyi mutlu eder 8109 ise alınabilir bir tv'dir gayet yeterde artar bile fazlasını beklemek zaten çok profosyonelce bir işki gerek varmı yokmu oda kişiden kişiye değişir ,ben phlips'ın 5+6 serilerini beğenmem ama 7+8 serileri gayet iyidir özelikle siyahlar görüntüde xx markalardan bir tık önde gidiyor yani tasarımı işlevi bakımından alınabilir kesinlikle.

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    cvp.için teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tv'yi bu fiyatlardan almayıp kendini fazladan 1 sene daha yeni serilerle sıkıntıya sokacak kişi sana sesleniyorum yanlış yapıyorsun

Bir kısım özellikleri en iyisi ama totalde tüm özellikleri belli bir standardın üstü, kötü özelliği yok tv'nin inanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torku42 -- 23 Şubat 2015; 7:23:56 >
  • emin olun mayıs haziran aylarinda piyasaya girecek full hd 48 ve 55 " philips tvler piyasaya girince 5 , 6 binden girecek ve arada cok fazla bir farkın olmadigini gorup.pisman olacaksiniz tabiki ozamana kadar 1 sene bekleyip fiyatlarin dusmesini bekleyip dayanamayip yeni serilerin orta halli bir tvsine karar kılıp alıp (insallah cikmaz ama genelde hep sorun cikiyor orta sinif tvlerde) keşke almasaydim en üst seviye full hd philips olanı zamanında alsaydim suan kalanlar hep teşhir diyeceğinizi ön görebiliyorum o yuzen pişman olmayin alın bence ben cok memnunum siddetle oneririrm yinede kendiniz bilirsiniz karar mercii sizsiniz degerli pusuya yatan arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren9192 -- 23 Şubat 2015; 12:03:53 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.