Şimdi Ara

Philips PFS8109'mu yoksa... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
8
Favori
15.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bizim pedere tv bakıyorum benim de aklımda bu model var 48"lik olan. Kafama takılan tek şey bunda aktif 3d gözlük olması. Galiba bu olumsuz bi durum çünkü pilli şarjlı bide pahalı oluyorlar . 5 kişilik aile için ayriyetten 3 gözlük daha lazım onların fiyatı da dudak uçuklatır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullu500 -- 12 Şubat 2015; 5:40:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullu500

Hocam bizim pedere tv bakıyorum benim de aklımda bu model var 48"lik olan. Kafama takılan tek şey bunda aktif 3d gözlük olması. Galiba bu olumsuz bi durum çünkü pilli şarjlı bide pahalı oluyorlar . 5 kişilik aile için ayriyetten 3 gözlük daha lazım onların fiyatı da dudak uçuklatır.

200 tl civarında sanırım gözlük fiyatları. Bazen kampanya felan oluyor oldukça indirimli alabilirsin biraz takip ederek. Onun dışında olumsuz bir yanı yok. Hatta görüntü olarak aktif ile daha net görüntü alacaksın. Baş ağrısı vs pasifte yapıyor aktifte..

• Bugün Teknosa'ya gittim. 55"de kampanya varmış. 400 Tl'lil Elektirik süpürgesi hediye veya 99 tl Karşılığında sharp galiba led tv veriyorlar. Kaç inç bilmiyorum. 55'i görünce 48'den vazgeçtim sanırım :( 3.200 Tl

• Kampanya çok iyi de 48" de olsaymış çok iyi olacakmış
  • Kullanici arkadaslar bu tv 4k test. yayinlarini aciyor mu? hevc 265 ve usb 3.0 var mi ?yardimci olabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nihatyc

Kullanici arkadaslar bu tv 4k test. yayinlarini aciyor mu? hevc 265 ve usb 3.0 var mi ?yardimci olabilir misiniz?

4k Değil ve 3.o yok
  • hocam kanal gecişlerini gosterir bir video cekebilirmisin cift tuner olması negibi bir fay.da sağlıyor merak ediyorum.iki kanalıda yan yana izleyebiliyormusuz sanırım bu tip ozellik varmı sesin biri sanırım kulaklık cıkısına verilir boyle olunca .kanal gecişi cok onemli benim için video nuzu sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Bir süredir tüplüden yeni nesil bir tv'ye geçiş için araştırma peşindeyim. PFS8109'da yakından takibim altında. Fiyatı konusunda biraz çekincelerim var belki biraz ucuzlarsa diye beklemede kalıyorum. Ancak diyeceğim bu değil. Şu tv'leri bir yakından göreyim diye dün Forum İstanbula gittim. Teknosa'da 55" , Vatan'da 48" modelini izledim. Çok ilginçtir ki iki mağazada da bu modelin görüntüsü çok çok kötüydü. Bunun bir sebebi varmıdır? Bilerek yapılan bir şey olabilir mi? Bu mağazalara gidip inceleyen oldu mu?

Özellikle Vatan'da bir personelin tv'yi incelerken yanıma gelip "birde Samsunglara bakın derim bu fiyata samsungda 4k tller mevcut" demesi beni işgillendirdi açıkçası. Çıkamadım işin içinden

• ekullu E kullanıcısına yanıt
    hocam vatan daki personel yemin ediyorum utanmasalar silah dayayıp millete samsung la LG aldıracaklar .istanbul gaziosmanapaşa philips tv leri açmamışlar bile okadar diyorum size . İstemiyorum diyorum kardeşim samsung Lg falan adamlar anlamıyor , ek paramı veriyolar bunlara samsungla Lg satınca anlamadım kesin birşey var . samsungla lg televizyonlar açık sadece . Dün gittim philips 8109 almaya yanında elektirik sürpürgesi hediye 3,200 tl toplamı kapalı kutu herşeyi..İnanın bu telezvizyon samsungla Lg ye 10 basar gönül rahatlığıyla alabilirsiniz televizyonu . Yarın kısmetse gidip alıyorum bende 55 fps 8109 u .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdenyavuz -- 15 Şubat 2015; 20:50:43 >
  • Dün ilginç bir şey daha duydum onu da söyleyeyim, bu söz konusu model yerine samsung'da 4k tv olduğunu söyleyen personel Samsung personeli olduğunu söyledi. Philips'in bu modeli için duyduğum güzel yorumlardan sonra orada yaşadığım hayal kırıklığı cidden şaşırttı beni. Ayrıca aynen bende Gaziosmanpaşada oturuyorum ve vatan şubesinde samsung ve lg dışında diğer marka tvlere neredeyse çöp gözüyle bakılıyor.

Teknosanın o kampanyası çok iyi ama ne yazıkki 48" yok teknosada. Yoksa kafaya koymuştum alırdım dün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekullu -- 15 Şubat 2015; 21:06:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekullu

Dün ilginç bir şey daha duydum onu da söyleyeyim, bu söz konusu model yerine samsung'da 4k tv olduğunu söyleyen personel Samsung personeli olduğunu söyledi. Philips'in bu modeli için duyduğum güzel yorumlardan sonra orada yaşadığım hayal kırıklığı cidden şaşırttı beni. Ayrıca aynen bende Gaziosmanpaşada oturuyorum ve vatan şubesinde samsung ve lg dışında diğer marka tvlere neredeyse çöp gözüyle bakılıyor.

Teknosanın o kampanyası çok iyi ama ne yazıkki 48" yok teknosada. Yoksa kafaya koymuştum alırdım dün.

Hocam iki mağazada da izledim görüntüden yana hiç sıkıntı görmedim ben. 55"i izleyince 48'den vazgeçmiş gibiyim sadece :D Almak için ay başını bekliyorum

maalesef philips elektronik marketlerde öksüz kalmış arkadaşlar.vatan,teknosa,bimeks hepsinde philips bir köşeye tikilmis.elemanlar bilgisiz.hep samsung hep lg.8109 modeli gerçekten dizayn ve özellik açısından güzel.görüntü kalitesi olarak çok ta iyi olarak gozlemlemedim.benimle ilgilenen satici samsungu methetti.yaka kartina baktım samsung temsilcisi.sonra başka bir satış temsilcisi ile görüştüm tv güzel abi dedi.enerji tasarrufu en iyi philips te dedi.çift tuner ambilant 4 vs.vs.menüsü nu inceledim android hızlı.satıcı 48 inçlik için fiyatı düşmez abi dedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 8109 u incelemeye devam ediyorum.niyetim var.ama satıcının söylediği beni üzdü.vatan satış temsilcisi samsung satış temsilcisi olmayan vatanın kendi temsilcisi yani cihazin 1.6 gb smart hafızası olduğunu bununda 500 mb lik kısmının boş geldiğini söyledi.harddisk ile artırmıyormuyuz diye sordum biz denedik.abi flash diski ve harddiski medya olarak görüyor dedi.benim için bu üzücü bir haber oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin teknik kısmını bilmiyorum incelemedigim için ancak bir eksi olarak gözüküyor bu bahsettiğiniz. Kullanıma ne gibi bir etkisi olur acaba?

Ben görüntüsünü canlı olarak gördüğümde bana da diğer tvlerden kötü geldi bu yüzden şaşırdım zaten. Kullanan veya çeşitli kıyaslama imkanları bulan arkadaşların yorumları için burada söz ettim. Açıkçası bana ayarlarla biraz oynanmış gibi geldi sanki. Çünkü yanında kız arkadaşımda vardı aynen o da görüntünün kötü olduğunu söyledi.

Fiyatın yakın zamanda düşmemesi yada herhangi bir kampanyanın yapılmaması benim acımdan kötü olur açıkçası :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekullu -- 15 Şubat 2015; 22:49:02 >
  • Aldığın bilgisayar değil ki sonuçta televizyon alıyorsun hard diski ne yapacaksın anlamadım ? Takıcaksın usb ni izleyeceksin filmlerini . Televizyon'a ne kurmayı düşünüyorsun mesela 500 mb 'lık.
    Bazı yerlerde görüntüler internet yoluyla merkezden geliyor özellikle bimeks'de . Sizde bimeks'de mi gördünüz kötü diye ? Sd yayınları bile çok iyi bu televizyonun 2 aydır araştırıyorum bu televizyonu .Gidip görme fırsatımda oldu . Bu fiyat aralıgında alınabilecek en iyi televizyon budur herşeyiyle .Fiyat bence suan uygun 3,200 tl yanında 300 tl değerinde elektirik süpürgesi hediye vatan'da . İnternet sitesinde görünmüyor bu fiyat görünsede elektirik süpürgesi yok. ben gidip özellikle sordum vatan gaziosmanpaşa subesinde elektirik süpürgesi hediye..
  • erdenyavuz kullanıcısına yanıt
    Vatanda 48 inc olanına baktim bugün görüntü kötü değil ama en iyi de değil. Belki ayarlarindandir. Tasarım çok sik, incelik cok iyi kumanda beyaz renk ama 500 mb lik smart hafiza az degil mi Philips teknik servisiyle bu konuyu konusucam.cep tlf.da 500 mb hafızası var hemen doldu.ben onunla kiyasladim.android market cok geniş.bu tv yi alip kullananlar dan yorumları almalı. Satış temsilcileri
    4 k tavsiyesi yapti.trt maçları haziranda 4k olarak verecek falan diye konuştu.hatta samsung dahili uydu alıcılari 4k destek liyor diye anlatti.philips icin android biraz bir sey indir yavaş lar falandedi ama kendim araştırmadan almam ben.

• erdenyavuz kullanıcısına yanıt
    Hayır bimekse de baktım ama göremedim tvyi. Ben forum istanbul vatan ve teknosada gördüm bu şekilde. Söylediğim gibi gerçek olduğuna da inanmıyorum.

Bu arada 48"içinde var mi benzer kampanya yoksa sadece 55" e mi özel? Yarın uğrayıp bakarım ona göre.

• O size yorum yapan kişi belliki pazarlama maksatlı yorum yapıyor. Trt veya başka bir kanal eninde sonunda yayınlar 4k da olur. Bence mesele 2500 tl ye alınan bir üründen alınacak performanstır. 48" 4k 2500 lira civarında bir model var mi bilmiyorum ama varsa ve performansı bu üründen daha iyi ise zaten konuşmaya gerek yok o alınır. Hee ama bu ürüne karşılık satıcı 1000 lira üzerinde bir ürünü 4k diye öneriyorsa altında bir sey aramak gerekir.

• Samsung ta var ama tam hangi model emin değilim. Tek tuner ,3 d yok enerji tasarrufu Phillips gore daha yüksek Philips daha iyi enerji tasarrufu nda.dizayn olarak daha kötüydu samsung belki 6900 modeli olabilir ama emin değilim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.