Şimdi Ara

Philips PFS8109'mu yoksa... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
8
Favori
15.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
    valla karışık deniyorum hepsini. upload siteleri olarak mail.ru oradan denedim. senin önerdiğin site varsa söyle hocam oradan deneyeyim birde.
  • Fullhdfilmizle net'i dene. Ben izliyorum bir sorun yok. Sadece bazı filmlerde bahsettiğin kayma oluyor. Onu da kaynağı değiştirince düzeliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.hdfilmbox.net/ bu film sitesinden izlermisin filmleri bak bakalım sıkıntı çıkacak mı ?
    Hızlı ve öfkeli mail ru olarak aç tam ekran yap olması lazım .
    dizileride burdan izleyebilirsinhttp://www.dizibox.net/ bütün dizi ve filmleri bu iki siteden takip ediyorum ben hiç bir skıntıda yaşamadım.
    Film ve dizilerin nerdeyse hepsi mail ru olarak yüklü burda .

• arkadaslar benim buyuk sıkıntılarım var 8109 dan.televizyonun kumandasındaki ok tusu favorileri ve diğer kanalları menuden ararken çalışmıyor diğer işlevleri yapıyor.ayrıca tv sabah actığımda kanlları göstermiyor biraz zamandan sonra (3-4 saat)kendine geliyor.ayrıca yukarıda bir arkadasın bahsetmiş olduğu kayar alt yazılar bulanıklasıyor.yardımcı olacak arkadaslardan tavsiye bekliyorum
  • KAZUYA MISHIMA kullanıcısına yanıt
    TV'yi güncellemediysen güncellemeyi dene veya menüden TV'yi yeniden kur. Düzelmezse eğer TV için değişim isteyebilirsin yeni aldıysan.

• @ahmetz
    güncellemeyide yaptım.daha öncedende basıma gelmişti kurulumu tekrar yapınca düzeliyor fakat bir süre sonra yine aynı hale geliyor.ayrıca programlarda bazen gidiyor 3-4 saat sonra geri geliyor.sıkıntılı tv.teknik servise bildirdim.dönüş yapacaklarını soylediler henüz bir dönüş yok.
  • güncellemeyi nasıl yapıyorsunuz ? ben arattığımda yeni güncelleştirme yok diyor. Tv yi baştan kurdum geçen gün, yine güncellestirme çıkmadı.
  • ben usb den yaptım kardes int. olmadığından.
  • Arkadaşlar merhaba . Philips 8109 televizyonda internetten film izlerken tam ekran sorunun çözmüş bulunmaktayım . HEmde bütün kaynaklarda diyebilirim.

yapacağınız işlem cok basit İlk önce googleplay giriyoruz Photon Flash Oynatıcı&Tarayıcı var onu indiriyoruz . bildiğin crome gibi web tarayıcısı .

link:
    play.google.com
    Photon Flash Player & Browser - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appsverse.photon

ondan sonrahttp://www.dizibox.net/ veyahttp://www.hdfilmbox.net/ ben bu iki siteden izliyorum filmleri ve dizileri . Mail ru bağlantısı hariç bu aralar mail ru'da bir hata var .

Filmin ortasındaki play bağlantısına 1 kere tıkladıkdan sonra 3-4 saniye bekletiyo (hemen olmuyo diye kapatmayın) . ondan sonra sağ alttaki tam ekran moduna bir kere tıklayın tam ekran oluyor .

Game of thrones sezon finalini 1080p olarak izledim dün akşam tam ekran ve sıkıntısız .

• erdenyavuz kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler akşam deneyelim bakalım

Işe yarıyor teşekkürler

• arkadaşlar merhaba

48 8109 ile 55 8109 arasında gidip gelenlerdenim.Vatan'da baktığıma göre 48 küçük gibi duruyor ancak alt tarafında 55 olduğu içindi sanırım.

merak ettiğim duvarda kullandığımız zaman askı aparatı ile ambilight verimli olmuyor mu ? Yoksa sehpada mı daha kullanışlı. Oda dikdörtgen olarak düşündüğümüz zaman uzun kenarın duvarına monte etmeyi düşünüyordum. 55 odaya büyük gelir dedi satıcı eğer 4 mt mesafe yoksa .

48 mi 55 mi ?

duvarda mı yoksa sehpada mı size göre daha güzel ?
  • arkadasla bu tv nerden alinir en sikinti cikarmayacak sekilde. birde bu tv 2014 modelmi yani hala uretilip tr ye yenisi geliyormu acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar;

Dün 27.07.2015 tarihi itibariyle 48pfs8109 alarak aranıza katıldım :) iyimi yaptım kötümü emin değilim ilerleyen dönemlerde herhalde bunu daha net ifade edebilirim.

Burda gördüğüm bir iki konu ile yeni alacak arkadaşlara yardımcı olmak adına tecrübelerimi ve başıma gelenleri paylaşacağım.

Ürünün 48" olanını sadece Vatan da bulabildim. 55" çeşitli yerlerde bulmak mümkün. Vatan da her şube de 1 en fazla 2 adet var bitmek üzere almak isteyen arkadaşlar acele etse iyi olur. Ben 2 adet aldım 1 tanesini Topkapı dan 1 tanesini Astoria dan.

Tv artık üretilmiyor ve Vatan dan aldığım bilgiye göre seri sonu ve bir daha gelmeyecek.

48" ve 55" in küçük durması tamamen senin nerden izleyeceğin ile alakalı. Mesefa 2 mt üzerindeyse 55" büyük olur ancak rahatsız etmez (en azından beni etmedi) Mesafe 4mt ve üstü ise 55" ideal dir diye düşünüyorum.

48" ve 55" arasında şöyle bir şeyi farkettim yada bende böyle hissttirdi. 48" görüntü kalitesi 55" kinden daha iyi gibi, belki ekran alanının büyük olduğundan böyle bir şey hissetmişimdir.

Ürünün ayakları kenarlara sıfır olduğundan en az ürün kadar uzun bir sehpa kullanmanız gerek ki benim sehpa ufak geldi bu sebeple üzerine oturtamadı eski 42" lik tv ye de kısa geliyor ancak ayaklar ortada olduğundan kullanabiliyordum. Keske ayaklar ortada olsa idi.

Eğer uzun bir sehpan varsa üzerini ambilight i daha verimli kullanabilirsin.

USB girişlerinin sayısı bana az geldi 3 yıllık tv m de bile 4 tane varken neden bu kadar az koymuşlar bana anca yetiyordu :).

Ürün eski tv me göre (Samsung 7000 serisi) sd ve tv den gelen hd yayınlarda daha başarılı. Ancak yüksek çözünürlüklü ve hareketli sahnelerde sanki 1-2 kare atlama oluyor süreklilik değilde gölgelenme oluyor gibi beni rahatsız etti açıkçası. (Bu konuda çok hassasım).

2D -> 3D çevriminde gözlükte sahneler değiştikçe bir geçiş oluyor soldan sağa sanki gözlük kendini yeniden ayarlamaya çalışıyor gibi. Bunu orjinal 3D de de böyle yapıyo mu diye deneme fırsatım olmadı.

USB flash ve USB Hdd açamadığı filme rastlamadım ancak denemelerim devam ediyor değişmesi halinde geri dönüp düzenleme yapacağım.

Renk ve Kontrast olarak alırkende fark ettiğim şey karşılaştırma yaptığınız da sd yayınlarında netlik ve gerçek renkler konusunda fark edilir bir üstünlüğü olduğuydu. Diğer markalar renkleri aşırı doygunluk ve parlaklıkta sunuyor belki ama bir süre sonra bu rahatsız edici olabiliyor.

Özellik olarak iyi ancak hızlı sahneler de ki performansı vasat ve gözlerimi yoruyor diyebilirim.

Şimdi 2. Kısım

Tv yi Pazar günü aldım Pazartesi kurulum ekibi geldi.
    Evde olmadığım için bazı şeylere müdahale edemedim.
    Ancak telefonla aşağıda ki hususları kontrol etmelerini rica ettim. (Ricam pek etkili olmamış)
    - Ölü Pixel -> Kontrol edildi mi hiç bir fikrim yok. Büyük ihtimal bugün ben ederim.
    - Kanal listesi -> Bir kanal listesi var ama nasıl bir listedir anlamadım.
    - Güncel Firmware -> Kesinlikle yapılmamış bir teknik servisin ilk kontrol etmesi gereken şey. Güncellemeyi yaptığımda bazı iyleşmeler gözle görülür biçimde geldi.

Maalesef teknik servis olarak benim gözümde sınıfta kaldılar. Özellikle belirtmeme rağmen neredeyse tv yi prize takıp çıkmışlar. Pardon bide gider ayak bana Vatan da 55 TL ye satılan Korumalı prizi 80 TL ye de aldırdılar ya başında olsam hemen fark ederdim. Farklı bir şey vereceklerini düşünüp ve hepsinden önemlisi güvenerek takmalarını istedim. Bir de bu priz sadece bizde başka yer satamaz Philips yetkili servisleri satıyor demezler mi işte o bütün olayı özetliyor zaten. Prizin kodunu garanti belgesinin üstüne yazmışlar ama fatura da vermemişler.

Tv bileşenlerinden bi haber arkadaşlar hangi gözlüğün bu cihazlarla çalıştığını dahi bilmiyorlar. Digitalse çalışır deyip geçiştirmeyle yetiniyorlar.

Yani bu tv yi alırsanız teknik servisten birşey beklemeyin. Yalnız başınasınız bilin ve fazla ödememek için devamlı uyanık olmalısınız.

*Konuyla ilgili gelişmeleri takip olursa paylaşmaya devam edeceğim. Merak ettiğklerinizi yazarsanız deneyip paylaşabilirim.

**Burda yazdıklarım tamamen bir müşterinin kişisel izlenimleridir.

Bende aynı hatayi yaşıyorum Photon u kurmak istedim cihazınız bu sürümle uygun değil uyarı si alıyorum ne yapabilirim yardimci olursan sevinirim

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.