Şimdi Ara

Philips PFS8109'mu yoksa... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
8
Favori
15.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başta nasıl izledin bilmiyorum ama dediğim gibi ücretli platformlarda izleyebilirsin. Mesela tivibuda da bazı hd kanallar yok. Digitürkte hepsi var mı bilmiyorum bakmak lazım. Görüntü ayarlarında gelişmiş ayarlar var oradan kendi zevkine göre ayar yapabilirsin. Ama bahsettiğine göre takılma felan gibi bir şey varsa değişim iste bence. Çünkü görüntü hd gibi olmasa da takılma felan olmaması gerek. Video çekebilirsen daha iyi anlarız belki

Dostum netten sipariş verebilirsin(vatan) Benim odam da 5-6 m civarı ve 48" gayet iyi. Bende 2 aydır araştırma sonucunda aldım ve inanılmaz memnunum. Smartı çok iyi değil öyle harika uygulama felan yok. Facebook'u bile güzel değil. Ama safari üzerinden istediğin siteye girip istediğin gibi kullanabilirsin. 3 gündür net üstünden ve usbden film izliyorum hiç bir sıkıntısı yok. 3d'si aktif 4-5 film izledim gayet güzel ve net. Filmin çekimine göre değişir tabi. Kimisinde Daha çok derinlik olur kimisinde daha çok dışarı çıkış olur. Bu çekime bağlıdır

Eko ben vatandan Everest marka bi sehpa aldım evimin renklerine tam uygundu. 314tl ve 140cm sanırım bi bakmam gerek. Eğer bütçem bu rakamlarda ise tavsiye ederim oldukça da kaliteli. TV ile de güzel oldu birazdan resim atarım bi tane telefonda resim olacaktı. Ayaktan ayağa ölçerim senin için ama Akşam 7 gibi evde olacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ahmetz A kullanıcısına yanıt
    ahmet sağol ölçümünü bekliyorum.benim baktığım sehpa da yükseklik 50 uzunluk 120 fiyat 150 ama senin sehpayı görmek isterim.safari dediğin tarayicimi.facebookta videoları oynatirmi sence bu tarayici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkostu -- 2 Mart 2015; 10:18:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 120 cm sanırım ayakları ya tam olup TV'nin kenarları taşabilir. Akşama kadar idare et ^^

IPhone'dan dolayı Alışkanlık olmuş safari. Düzelteyim "Google chrome" Hiç Facebook kullanmadım ihtiyaç duymadım TV'den. Ama videolarda sorun olacağını sanmam. Çünkü bütün film sitelerini izliyorum. Sorun yok

Philips PFS8109'mu yoksa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetz -- 2 Mart 2015; 10:36:37 >

Ahmet senin tv 55 mi benimki 48 birde o sehpanin uzunluğu ve yüksekliği kac acaba

• 48" benim ki. Eve girince mağazadan daha büyük duruyor. ^^ yüksekliği 40cm olması gerek. Uzunluğunu bilmiyorum ama 140cm olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetz

48" benim ki. Eve girince mağazadan daha büyük duruyor. ^^ yüksekliği 40cm olması gerek. Uzunluğunu bilmiyorum ama 140cm olmalı

Sehpa internetten buldum.120 cm yaziyor.bu arada iyi almissin fiyat olarak

• Benim beğendiğim de bu sahibinden com ilan no 201008698

• Link varsa atar mısın? Akşam onu da ölçeyim. Hafta sonu aldım vatandan kapalı kutu 314 lira. Bende baya araştırdım sehpaları. Maalesef 400-500den aşşa kaliteli bir şey bulmak zor. Bütçeni çok aşmazsa bi bak derim gayet güzel ve şık. 314 liraya değer her türlü

• http://www.vatanbilgisayar.com/everest-ev-011-120cm-ceviz-ahsap-lcd-tv-sehpasi.html

Yükseklik 40 uzunluk 120cm yazıyor. Sehpanın üzeri siyah Mika gibi bir şey

Ok anlaşıldı o zaman 120cm bizim tv lere uyuyor dogrumudur.

• Evet öyle görünüyor ama akşam yinede ölçerim ^^

• quote:

120 cm sanırım ayakları ya tam olup TV'nin kenarları taşabilir. Akşama kadar idare et ^^

IPhone'dan dolayı Alışkanlık olmuş safari. Düzelteyim "Google chrome" Hiç Facebook kullanmadım ihtiyaç duymadım TV'den. Ama videolarda sorun olacağını sanmam. Çünkü bütün film sitelerini izliyorum. Sorun yok

neden sehpa ile kullanıyorsunuz ki? duvara asın daha iyi olur...

• Ben duvarda izlemekten çok zevk almıyorum maalesef. Tamamen zevk meselesi. Diğer evde duvarda asılı ama ben sehpayı tercih ediyorum

Eko sehpa tam 120cm. TV'nin Ayakları 113 felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetz -- 2 Mart 2015; 20:52:31 >
  • quote:

başta nasıl izledin bilmiyorum ama dediğim gibi ücretli platformlarda izleyebilirsin. Mesela tivibuda da bazı hd kanallar yok. Digitürkte hepsi var mı bilmiyorum bakmak lazım. Görüntü ayarlarında gelişmiş ayarlar var oradan kendi zevkine göre ayar yapabilirsin. Ama bahsettiğine göre takılma felan gibi bir şey varsa değişim iste bence. Çünkü görüntü hd gibi olmasa da takılma felan olmaması gerek. Video çekebilirsen daha iyi anlarız belki

Dostum netten sipariş verebilirsin(vatan) Benim odam da 5-6 m civarı ve 48" gayet iyi. Bende 2 aydır araştırma sonucunda aldım ve inanılmaz memnunum. Smartı çok iyi değil öyle harika uygulama felan yok. Facebook'u bile güzel değil. Ama safari üzerinden istediğin siteye girip istediğin gibi kullanabilirsin. 3 gündür net üstünden ve usbden film izliyorum hiç bir sıkıntısı yok. 3d'si aktif 4-5 film izledim gayet güzel ve net. Filmin çekimine göre değişir tabi. Kimisinde Daha çok derinlik olur kimisinde daha çok dışarı çıkış olur. Bu çekime bağlıdır

Eko ben vatandan Everest marka bi sehpa aldım evimin renklerine tam uygundu. 314tl ve 140cm sanırım bi bakmam gerek. Eğer bütçem bu rakamlarda ise tavsiye ederim oldukça da kaliteli. TV ile de güzel oldu birazdan resim atarım bi tane telefonda resim olacaktı. Ayaktan ayağa ölçerim senin için ama Akşam 7 gibi evde olacağım.

teşekkürler cevap için. 55 mi 48 mi tam karar veremiyorum ama eklediğiniz resimde 48 gayet iyi duruyor bende tv sehpasından yanayım duvara asınca küçük duruyor televizyon.

benim tv yi koyacağım yer burası dediğim gibi şimdiki tv 32" o bile normal görünüyor şuanki 48" bayağı bi iri duracak :) 55" fazla büyük olur gibi değilmi birde şu resimdeki sehpayı alsam dahamı iyi olur biraz alçak televizyon daha bi göz seviyesine iner sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymax9 -- 2 Mart 2015; 21:24:46 >

• bymax9 kullanıcısına yanıt
    48" ve Alçak olanı seç mesut mutlu yaşa. 700 tl farka değmez. Mağazada küçük görünüyor ama evde öyle değil ;)

• harbiden öyle şuan o köşedeki tekli koltukta oturuyorum bilgisayardan takılıyorum arada tv ye bakıyorum bayağı büyük görünüyor gözüme :) kargaya yavrusu şahin görünürmüş o şekil yani :)) 48" iyi bencede ama işte alıpta keşke 55 olanı alsaydım demek istemiyorum :( birde güzel bi tv sehpası tam olur bu bendeki çok iri :) o resimdeki değilde daha başka güzel bişey alıp daha iyi kullanılırız aradaki 700 ede ps3 alınır yaw :) yada güzel bi ses sistemi ha bu arada sesi nasıl bu tv nin ya subwofer vs varmı ayrıca hiç playstation oynadınmı bi sıkıntı çıkıyormu
    sağol kardeşim teşekkür ederim.bende sehpada olsun istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS'mi sattım hiç denemedim ama deneyen arkadaşlar memnun. Bende senin gibi 55 olanı alıyordum ama 48'i evde gördükten sonra 55'in gereksiz olduğunu düşünüyorum en azından şuan ki evim için. Bende eski bi Philips ses sistemi var onunla kullanıyorum. Resimde subwoofer, anfi ve +1 (5+1'in +1'i) :D görebilirsin. Kendi sesi de gayet normal. Ses sistemi gibi bekleme tabii ki.

@eko önemli değil :D
  • eywallah teşekkür ederim gerisini artık alıp görecez 48" olanı sipariş verecem.. hayırlısı olsun bakalım dediğim gibi aradaki o farkada ps3 alınır yada ses sistemi alınır güzel güzel kullanılır :))
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.