Şimdi Ara

Philips (saeco) Tam Otomatik Kahve Makineleri - EP4346 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.005
Cevap
187
Favori
174.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5400 serisi yurtdışında 800 euro civarı değil mi arkadaşlar? Burda 20.000 tl biraz fazla artmamış mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • w.antilles W kullanıcısına yanıt
    Mediamark gibi firmalar 11500 e satıyor fakat stok bulunmuyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İndirimler için amazon ve hb ye alarm kurun.

9-10 bin (600 euro) tl normal fiyatı bu cihazın. Fazla vermeyede değmez. Diğer markalarında dolaba kaldırılan pratik süt hazneli modelleri çıkmaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 3 Mayıs 2022; 12:52:9 >
  • mdmrx M kullanıcısına yanıt

üstad diğer markalardan model tavsiyeniz olurmu acaba?

vallahi bu konuda üstad değilim, sadece almadan önce biraz araştırdım;)

ben ancak gözden kaçırdıklarınızı gösteriyorumdur;

ne alırsanız alın üretici sayfasından kullanma kılavuzunu okuyup almaya karar verin.

şu makine iyi gibi; sütü herhangi bir kaptan çekiyor. sanırım çubukta pratik bir şekilde çıkıp suya tutuluyordur. okumak lazım

https://www.hepsiburada.com/melitta-fully-automatic-machine-caffeo-solo-perfect-p-HBV00000LO7FV

bütçe çok kısıtlı ise tam otomatik yerine, toz kahveyi sizin ekleyeceğiniz ama süt köpürtmesi pratik modellere yönelebilirsiniz;

bu ürünler bir yada 2 fincan yapar tek seferde. kahve öncesi köpük alırsanız capuchino, sonra alırsanız cafe au lait vb yapmış olursunuz.

https://www.n11.com/urun/krups-xp3440-calvi-espresso-ve-kahve-makinesi-1307942?magaza=cazipfiyat

üstteki krups gibi ama süt haznesi philips gibi olan 1-2 model vardı kalmamış anlaşılan. şuna benzer;

https://www.n11.com/urun/fakir-babila-espresso-ve-kahve-makinesi-1164281?magaza=ravzamutfak

Hocam bütçe 10.000 civarı. Aslında benim kahve ile aram yoktur ama evdekiler sever. Şöyle hem sade hemde sütlü kahve içiyorlar devamlı. Şuan en çok frenchpressle filtre kahve içiliyor evde.

Çokta anlamam bu işlerden. Delonghi alacaktım ama servis ve yedek parça konusunda çok sık şikayet okudum. Siemensten kahvenin soğuk olması sebebi ile şikayet çok. Philips aklıma yattı ancak modeller arasında ne fark var onuda pek anlayamadım ilgi alanım olmadığı için.

Yaptığı kahve sayısı değişiyor genelde denk getirirseniz kesinlikle 5000 serisi alın ama bulamazsanız bütçeye göre 4000 serisine yönelin benim bir konum vardı sıcak fırsatlarda 5000 serisini 8850 TLye aldım mediamarktan ama şu an stok yok bilginize

10k bütçeye 4346 alınır. Takip edin amazon ve hb yi

Kaç lira bantlarında o cihaz

• MerTR19 kullanıcısına yanıt

bireysel mağazalar stok durumuna göre 9 dan başlayıp 12 -14e kadar satıyorlar. geçekten talep gören bir cihaz ep4346..

amazon.com.tr ve hepsiburada kendileri sattığı zaman. toptan alıp bir miktar karla satıyorlar piyasaya göre arttırıp azaltmıyorlar. o yüzen onlar satınca çabuk bitiyor..

en iyisi alarm kurmak..

9-10 bin avrupa fiyatı.. bu fiyatlar uygun..

şu ara burada 10750..

ama bizim ülkede 10750 insanı orta uzun vadede zarar ettirmez. dövizin ne olacağı belli değil. durmadan kur korumalı.. bunun sonu gelip geri ödemeler başlayınca ne olacak.. almancı ya 100 euro getir 104 garanti dendi 1 hfta önce.. adam yatırdı devam ettirmedi ver 104 ü dedi.. 2 tane 100 getiren olmazsa o adamın 104 ünü ne ile verecekler. aylar geçtikçe dibe iniyoruz.

benim için ihtiyaç almam lazım diyen 10750 ye kaçırmamalı bence.. en kötü alarm kurun. hb ye gelince sıfır ürün gelir.. bu ucuzlarda iade ürünlerde olabilir.

O zaman biz 5000 serisini 9 bine iyi aldık

• MerTR19 kullanıcısına yanıt

İyi fiyata almışsınız hocam şuan 5000 serisine 18-20 bandı isteniyor ki bence etmez. Şişirme fiyat gibi geliyor bana

• Üründen memnuniyetiniz nedir arkadaşlar ?

• Merhaba,
    Kirec icin Philips CA6700 i hicbir yerde bulamiyorum. Bu urunu bulabilen var mi ? Veya muadil olarak ne kullaniyorsunuz ?

• ugurel kullanıcısına yanıt

keşke ilk mesajı sonuna kadar okumuş olsanız. yok zaten orjinal ürün.

muadil ürün kullanımında risk size aittir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 6 Mayıs 2022; 0:34:49 >

İlk mesaji okuyacak kadar forum kullanma kulturum var zaten. Ben guncel bilgi varsa diye sormak istedim, tskler.

https://www.hepsiburada.com/philips-ep4346-70-espresso-makinesi-pm-HB00000XGK5Q

bu modeli tavsiye ediYyorsunuz ya ya bunun bakımı temizliği kolay mıdır s? anki daha once bununla ilgili yazı okudum aylık temızlık malıyetı bile bugunku fiyatalrla ile 60 70 tl kullanacağımız tablet kahvenın fiyatı kalitesine göre 2 - 4 tl elekrik vçs sarfıyat ile bardağı 5 tl ye gelecektır

ve ben türk kahvesine alıstım artık içiyorum sütlü nescafe gold içiyor ve beğeniyorum bu kahve makinası bana farklı neler sunabillir bilgim az oldugu ıcın soruyorum

v60 sistemini herkes begenır mı bu o kalite de yada daha yuksek kalitede mi yapıyor her türlü kahve yaparmı bu türk kahvesi hariç ?

özetle 12.00 tl banıdnaki bu makineler ile bardagı 20 30 tl ictiğimiz kahve kalitesini yakalama sansımız nedir ?

• PES_21_Murat kullanıcısına yanıt

Sıcaklık hariç yakalarsınız.

Bu cihazda sade kahve 80, sütlü kahve süt oranına göre 65, 75 derece.

Önceden bardağı sıcak su ile çalkalamanız lazım kışın.

Muadil tablet muadil filtre ve muadil kireç çözücü ile bakım pahalı değil ama zaman ayırmanız lazım. Yoksa kirlilik arızalara neden olabilir.

İlk mesajda detaylar var linklerden güncel fiyatları hesaplayabilirsiniz. 1 kahve için 8, 10 gr kahve çekiyor. O da 2, 2.5 tl artı bakım masrafları..5 tl yi bulur 1 fincan kahve

Sade sevenler frenchpress ve V60 a devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 9 Mayıs 2022; 11:46:15 >
  • ilkerl İ kullanıcısına yanıt

Merhabalar yoğunluktan yazamayı unutmuşum herhangi bir arıza çıkmadı kullandığımız çekirdeği değiştirdik sorun çözüldü

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.