Şimdi Ara

Philips (saeco) Tam Otomatik Kahve Makineleri - EP4346 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.009
Cevap
187
Favori
174.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Philips EP5144/70, EP5447/90 ve EP5443/70 arasında renk kodu hariç bir fark var mıdır? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tengin78 T kullanıcısına yanıt

yok diye biliyorum

• Vensabr V kullanıcısına yanıt

Aynı durum bende de oldu. Makine bugün geldi. Üstüste birçok kez denedim. Aquaclean filtreyi takıp/takmadan çalıştırıyorum. 1/8 olmuyor. İşlem sonunda sadece "filter" yazıyor kahve menüsüne geçiyor. 0/8 olarak görünüyor. Kapatıp açtığımda her seferinde filtre aktivasyon için uyarı geliyor. Yapıyoruz, yine 1/8 olmuyor. Fabrika ayarlarına döndürüp yine denedim olmadı...

Servisle görüştünüz mü ya da çözüm bulabilsiniz mi?

• eraxes E kullanıcısına yanıt
    İlk açtığımda filtreyi takınca 2 kere öyle uyardı. Hala 0/8 duruyor değişim yok. Tekrar uyarı vermediği için önemsemedim. İkincisinde direk atladım uyariyı tekrar çıkmadı. Su zaten arıtılmış kireç oranıdır 0 olduğu için filtreye ihtiyaç yok aslında ama ilk açılımda takmami istediği için takmak zorunda kaldım. Hiç takmadan kullanmayı denicem bende.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Filtreyi çıkardım kahve yaptım, kapattım açtim aquaclean filtreyi takın diye uyarı gelmedi. Eğer suyunuza güveniyorsanız takmamak daha mantıklı. Çeşme suyu kullandiysaniz gene de filtre 0/8 diyorsa ya filtrenin havasını tam alamadınız ya da filtrede problem var.

• tengin78 T kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Hiç farkı yok en üst model 5400 serisinden. Çinde üretilen her modelin neredeyse 3-4 tane değişik renkleri var. Hususi philips Çin sitesine girip baktım özellikleri ep5443 ve ep5447 ile aynı yani hiç fark yok. Çinde ki renklerde ep5144 var. Üretim yeri gene Polonya. Uzak doğu ülkelerine göre üretilmiş renk olarak sanırım.

Filtre ile durumun alakası yok. Filtresizde yapsanız cihazın onaylaması gerek. Suyu çekiyor sadece.

Yazılımsal bir durum var sanırım. Müşteri hizmetleri ile görüşüyorum. Sonuç alınca bilgilendirme yapacağım.

Yetkili servisten gelen yanıt: cihazı servise getirin bakalım. (şaka gibi sıfır cihazı getirin diyorlar. Gelip yerinde bakılmasını istedim)

• su sertliğini ayarladı iseniz.. filtreyi takmadan filtre aktivasyon işlemini yapınca 1/8 ekrana gelmesi lazım..

yine bu sertlik ayarınıza göre atıyorum her 50 fincanda filtre sağlığı %10 düşer..filtre olsun olmasın. cihazın filtre algılama özelliği yok. manuel..size bağlı..

%10 a gelince yeni filtre takın der.. yine aktivasyon işleminizi yaparsınız.. gerçek filtre olsun olmasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 15 Haziran 2022; 23:36:20 >
  • mdmrx M kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle olmuyor. YouTube da izlediğim video lar da succesfully activated yazıyor. Bende sadece filter yazıp geçiyor. Halen 0/8 de kalıyor. Tekrar açınca da cihazı soruyor. Tüm su sertliklerini denedimm. Filtre takıp/takmadan denedim. Birkaç kez kahve yapalım sonra deneyelim dedim yine olmadı... Aynı halen 0/8 de duruyor.

Yarın servis gelip bakacak, cayma hakkını kullanıp geri verebilirim. Müşteri hizmetleri hiç destek verip ilgilenmiyor!

Yetkili servis getir bakalım diyor günlük cihaza. Ücretsiz eve gelemiyoruz diyor. Gel kurulum yap ozaman ücretli, kurmazsan alır gidersiniz dedim. Yarın bakacaklar. Ekte video gönderiyorum. Büyük bir sorun değil ama, müşteri hizmetleri bakış açısı/cevaplar - yetkili servis yetersizliği çok bariz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraxes -- 16 Haziran 2022; 1:28:2 >

O zaman yazılımsal sorun benim aldığım üründe de olabilir. Sonuctan benide haberdar ederseniz sevinirim.

Video daki gibi değil mi sizinde?

Evet aynisi.

Basit bir yazılım hatası, servise gitmesi gerekiyor dedi. Kabul ettiler sorun olduğunu, merkezle görüştüler. Onarım, değişim teklif edildi, kabul etmedim. Pazartesi servis kaydını alıp geri göndereceğim. Cayma hakkımda var birkaç gün oldu geleli. Ayrıca 10k ya aldığım cihaz 8.4k ya düşmüş...

Evet o yönden kârdasınız. Aslında benim için daha iyi bu durum. filtre değiştirmeyi,kullanmayı düşünmüyorum keza filtre kullanım zamanı konusunda da bana faydası olmayacaktı yazılımın. 0 kireç ve onun haricinde suyum zaten filtreli. Belki bende götürürüm servise bilemiyorum. Bilgilendirme için teşekkürler.

• Merhabalar, bende babalar günü indiriminden yararlanarak 5 serisinden satın aldım. Öncelikle @mdmrx Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler, ilk sayfada temizlikle ilgili linkleri gördüm sipariş verdim, ama contaların linklerdeki satışlar kapanmış onlarında yeni linklerini koyarmısınız sayfalarca yorum okudum herkes bir link paylaşmış emin olamadım :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rx3004 -- 18 Haziran 2022; 16:12:3 >
  • teknosa da babalar günü indirimi ile 7999 tl boynerden 500 tl hediye çeki ile 7499 tl

2 sene önce 4500 e aldığımızı düşünürsek bedava kur a göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 18 Haziran 2022; 16:52:49 >
  • Rx3004 kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun

et kalınlığı= CS: 2 mm

sipariş verirken bu ölçüleri seçin ** ;

**küçük: OD: 9 mm ID: 5 mm (bu ürünü bana 10-6 yollamışlar bol geldi.. satıcıyı doğru ürün göndermesi için mutlaka uyarın)

**büyük: OD: 13 mm ID: 9 mm (en çok yıpranan bu conta)

10/50 adet kırmızı VMQ silikon halka conta CS 2mm OD 5 ~ 90mm O Ring kauçuk conta basınç ocak o ring gıda yüksek sıcaklık contası|Gaskets| - AliExpress

demleme ünitesi en büyük conta:

CS: 4 mm

**OD: 40 mm

50 adet VMQ O Ring conta conta kalınlığı CS 4mm OD 15 ~ 45mm silikon kauçuk yalıtımlı su geçirmez yıkayıcı yuvarlak şekli Nontoxi kırmızı|Gaskets| - AliExpress

1.5 yıl sonra 13-9 luk contayı değiştirdim. bazı arkadaşlarda 6 ayda eskidi..

40 lık conta eskimedi ama hepsinden sipariş verince değiştirdim 2 yıl sonra..

Philips (saeco) Tam Otomatik Kahve Makineleri - EP4346

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 18 Haziran 2022; 17:10:54 >

• tunc@y kullanıcısına yanıt

3 Hafta önce amazon üzerinden 9.568-TL'ye aldığım makina aynı sitede 8.390-TL'ye düşmüş. Sipariş sayfasında makinayı 02/07/2022 tarihine kadar iade hakkım bulunduğu görünüyor.

Konu hakkında amazon MH ile görüştüm. Ürünü iade edip, yeniden sipariş verebileceğimi yada arada ki farkın %45'i olan yaklaşık 530-TL'yi hesabıma hediye kartı olarak tanımlayabileceklerini belirttiler. Bende mevcut makinadan çok memnun olduğum için hediye kartı seçeneğini kabul ettim. Amazon yine aşırı müşteri memnuniyeti sağladı Philips (saeco) Tam Otomatik Kahve Makineleri - EP4346 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 18 Haziran 2022; 19:41:47 >
  • mdmrx M kullanıcısına yanıt

çok teşekkür ederim

• Rx3004 kullanıcısına yanıt
    Mevcut hesabınız varsa ve AliExpress 5$ indirim kuponu vermiyorsa, yeni üye kaydı ile ürünleri 5$ indirimli alabilir siniz.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.