Şimdi Ara

Philips (saeco) Tam Otomatik Kahve Makineleri - EP4346 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.999
Cevap
187
Favori
174.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Demleme ünitesini çıkarıp içeri bakın 2 küçük conta var, parmağınızla çevirin.. aşırı parça kopması falan var mı bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lephermessiah L kullanıcısına yanıt

Selam,

Servis sonucu ne çıktı acaba?

• Geçen sene benim cihazdada bu durum oluşmuştu. Yaklaşık 3 hafta kadar hiç kullanmamıştım daha sonra kullanmak istediğimde kahve vermemişti. Acaba kireçlendi mi diye kireç çözme işlemini yapmıştım düzelmedi. Sonrasında garantiye verdim 2 tane parçası değiştirilip yapıldı. Galiba uzun süre kullanılmadığında kahve kalıntıları cihazın bazı yerlerini tıkıyor.

Ekleme; Şimdi cihazımın servis raporuna baktım şu parçaları değişmiş;

İnlet connector su giriş konnektörü ve plast.3w.ev valve değişti yazılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TinyAngel -- 27 Nisan 2022; 22:16:25 >
  • TinyAngel kullanıcısına yanıt

en iyisi kireç ve tablet temizliği yapıp, filtreyi çıkarıp tatile gitmek.. gelince de yeni filtre takılmalı

• Selamlar,

gres yağı olarak bu ürün nasıl, fiyati iyi gözüküyor. gramajı da baya iyi.

Philips (saeco) Tam Otomatik Kahve Makineleri - EP4346
    Philips (saeco) Tam Otomatik Kahve Makineleri - EP4346trendyol.com
    hodbehod Gıda Onaylı Gres Yağı 100 gr Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/hodbehod/gida-onayli-gres-yagi-100-gr-p-105936266
  • nuisance kullanıcısına yanıt

Gıda onayı var ama bu normal gres olabilir, yani koyu kıvamlı. Açıklamaya bakarsanız hep metal aksam.

Bizim ki silikon gres yağı, daha kaygan makine işleyişini zorlamayacaktır. O yüzden pahalıdır.

• mdmrx M kullanıcısına yanıt

sizin dediğiniz gibi conta çıktı sorun Philips (saeco) Tam Otomatik Kahve Makineleri - EP4346 dün akşam iş çıkışı götürdüm servise sağolsunlar hemen bakıp 10 dakkada halletiler. contanın ısıya dayanamadığın söyledi: bazı serilerde bununla karşılaştıklarını söyledi. orda gözümün önünde su verişini gördüm tekrar. evde daha kahve yapmadım bu akşam yapacağım. çok ilgiliydi servis. tek tek anlattı herşeyi. bu arada bakımla ilgili de çok önemli değil dedi. arıtılmış su kullanıyosanı filtreye gerek yok dedi. sık temizlik yapıyorsanız tablete de çok gerek yok dedi. kireçi yapmayı tavsiye etti. ama onda da direk suyla yapabilirsin dedi ilaca gerek yok dedi. yani çok kimyasal ürünleri önermedi pek.

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

ilaçsız kireç nasıl çözülecekmiş onuda söyleseydi , çaydanlık kettle gibi aletlerimizi de o şekilde kirecini giderirdik.

(rezistans bozulsun da değiştirelim iş çıksın diye düşünmüşlerdir)

kullanılan kireç çözücüler zaten tam anlamıyla kimyasal sayılmazlar. biri sitrik asit, bildiğiniz limon tuzu, öbürü laktik asit, süt ürünlerinden elde edilir. insan vücudunda yorgunluğun ortaya çıkardığı kastaki asittir.

conta ise evet kalitesi pek iyi değil. çinden aldığımız daha iyi gibi. ama sıcaklıktan çok sürtünmeden kaynaklı durum.

alttaki küçük conta beyaz yere girince karşısındaki yuvaya oturuyor ama üstteki git gide daralan şekilde sıkıştığı için eziliyor. 4-12 ay dayandı sıfır makinelerde. yeni aldıklarımız bakalım ne kadar dayanacaklar.

gözünüz aydın diyelim başka sorun çıkmaması güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 28 Nisan 2022; 18:49:46 >

teşekkürler dediğiniz doğru suyla nasıl kireç temizlenecek. dediğiniz gibi servislik işi çıksın diye de demiş olabilir.

kireçten sonra aqua cleanışığı yandı. 3 saniye bası iptal ediyormuyduk yoksa bi süre onra kendi mi sönüyordu. filtre takmıycam arıtma suyuyla kullanıcam da

• Sizin modeli bilmiyorum kılavuza bakın yada iptal etmenize gerek yok takmış gibi işlem yapıp su sertliği 0 seçin çok uzun süre sonra tekrar uyarır

ilk zefer bişiler yapmıştım ama hatırlayamadım ben de şimdi Philips (saeco) Tam Otomatik Kahve Makineleri - EP4346 

• Philips (saeco) Tam Otomatik Kahve Makineleri - EP4346

5400 serisi cihazı dün kullanmaya başladım her açılışta resimdeki uyarı çıkıyor bu normal mi ?

• nuisance kullanıcısına yanıt

daha önce yazıp eklemiştim.

ben de verdiğiniz linkteki ürünü alıyorum tüv onaylı olduğu için ve çok iyi filtreliyor.. o kadar döviz artışına rağmen fiyatına zam gelmedi.. stok bile yapabilirsiniz.. tanesi 120 tl ye geliyor burada orjinal 300 den pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 30 Nisan 2022; 2:10:9 >
  • crazy_mulo C kullanıcısına yanıt

sıfır mı aldınız? filtre takmanızı ve aktif etmenizi söylüyor.. filtreyi taktı iseniz bile havasını aldınız mı?

youtube da videolar var.. mutlaka seyredin ilk mesajda linkler var.. philips in kendi kanalında var.

• Bakım için bu 3 üründen başka birşeye ihtiyacım yok değil mi arkadaşlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • orjinal tablet çok pahalı,

puly caff 1.33 veya 2.5 gr lık alın..2-3 sene kullanırsınız..

hatta mesajları geriye doğru okuyun.. makinesini iade eden bir arkadaş 150 tl ye satıyordu..

Puly Caff Plus Espresso Makinesi Temizleyici Tablet 100 x 1.35 G Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)

• Arkadaşlar öncelikle hayırlı bayramlar ürünün ne zaman üretildiğine nereden bakabilirim acaba ? Nerede yazar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MerTR19 kullanıcısına yanıt

herkese iyi bayramlar;

2020 ekim den dövizin patladığı eylül 2021 e kadar ürün geldi geldi bitti, millet almak için stokta bulamadı 5 bin lik cihaz 8000 lere çıktı..

şimdi ise döviz kurundan 9-10 bin tl..

sıfır ürünlerin hepsi yeni üretimdir diye düşünüyorum. en fazla 6 aylık.

eski yeni de fark etmiyor aslında, ürün sorunsuz. sadece 1 contası ilk bir yılda değişmesi gerekiyor. çin den set olarak alınabiliyor 100 tl falan 30 adet komple set. 3x 10 adet.

burada sadece o bir conta 40 tl. garantisi devam ederken servis ücretsiz değişiyor mu? arkadaşlar bilgi vermeli.

kesin bilgi için yetkili servis yada müşteri hizmetlerine sorun.

Çok teşekkür ederim bilen arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa seviniriz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.