Şimdi Ara

Philips SHE3205 kullananlar bi bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Philips SHE3205 frekans aralığı 8-24000 diyor ayrıca Rich Bass diyor paketinde. Bu kulaklığı kullananlar var mı aranızda arkadaşlar. Kulak içi kulaklık arıyorum tavsiye eder misiniz?

http://m.teknosa.com/urunler/110262298/philips-she3205bl00-mikrofonlu-kulakici-kulaklik-m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComingWind -- 3 Temmuz 2016; 12:41:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende bu kulaklığı almayı düşünüyorum kullanıp bilgi verecek var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldık,1 ay kullandık.fiziksel bir hasar olmadan kendiliğinden mikrofon ve butonu bozuldu.
  • mahmuttasdemr M kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam empedans nasıl kayboluyor acaba? :d

• Ben iki yıldır kullanıyorum, kulak içi silikonsuz kulaklıklar arasında kullandığım sesi bunun kadar net ve bassları güçlü bir kulaklık bulamadım, kardeşime de aldım onunki 6. ayında bir kulaklığından ses gelmiyordu yenisini verdiler sonra 2 yıl garanti süresi dolunca yine bir kulaklıktan ses gelmiyordu 10 tl ye yaptırdık, Philips garantili olması ayrıca iyi, bundan sonraki ikinci kulaklık tercihim orijinal Apple Earpods kulaklık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknognc -- 8 Haziran 2019; 13:51:30 >
  • Arkadaşlar 2 ay sonra konuyu tekrar canlandırıyorum. :) ve ben de silikonsuz bir kulaklık arıyorum. Lütfen bana orta seviye iyi bir kulaklık tavsiye eder misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmuttasdemr

Bu mesaj silindi.

Boş konuşmuş arkadaş. Piyasada ki en iyi kulaklıktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.