şokta 60 lira, gamepad ve klavyeside var onların fiyatlarını sormadım |
Philips SPK9404 6 Tuşlu Ambiglow Gaming Mouse Oyuncu Mouse
-
-
hali led i olan cihaz gaming oldu
-
quote:
Orijinalden alıntı: Molla31
Bu mesaj silindi.Adam zaten 60tl ye satılıyor demiş şokta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beklentimin üzerinde olduğunu söyleyebilirim
Hiç Philips gibi durmuyor. Şirket politikası mı değişti. Fason çin malına Philips mi yazmaya başladılar. Bir ara harici disklere yapıyorlardı.
Özellikle oyuncu klavyesinde "kalite hissi vermiyor. Yazılar silinecek gibi duruyor.vs" yazmışlar.
Bir tuhaflık var bu işte.
quote:
Orijinalden alıntı: laider
Hiç Philips gibi durmuyor. Şirket politikası mı değişti. Fason çin malına Philips mi yazmaya başladılar. Bir ara harici disklere yapıyorlardı.
Özellikle oyuncu klavyesinde "kalite hissi vermiyor. Yazılar silinecek gibi duruyor.vs" yazmışlar.
Bir tuhaflık var bu işte.vergiler dahil 12 dolarlık üründe ne gibi tuhaflık olabilir eski modeldir, ben gamepad aldım pes oynamak için ürün güzel sağlam olduğunu hissettiriyor ama kesinlikle ergonomik değil ve tuş hissiyatı kötü, mouse da böyledir ucuz etin yahnisi :) rampageden iyidir
DN: Gamepadi 79 tl ye aldım, yine aynı aktüel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 7 Şubat 2021; 5:15:37 > -
"gaming" isminin malesef boku çıktı. Afilli bir kutuyla, başına gaming ekledikleri zaman en dandik ürün fiyatı bile artıyor.
-
Baktılar hangi dandik mala ışık eklenip gaming yazılsa veletlere iteleyebiliyorlar, adamlar da bu trene atlamak istemiştir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuyla alakalı değil ama konuyu görünce merak ettim, bu mouse da dpı çoook yüksek olunca ne oluyor? Ben 1700 de kullanıyorum. Bazı modellerde 10.000 ustunde oluyor. Bu bişey değiştirir mi? Benim genel olarak aradığım özellikler 1000hz ve 2000+ dpi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Adam zaten 60tl ye satılıyor demiş şokta |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X