Şimdi Ara

PHILIPS Xenium Champion ( 9@9k ) izlenimler (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150
Cevap
0
Favori
37.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9@9z'de menü biraz yavaş kalıyor sanki. mesaj falan yazdıktan sonra rehberden numara verirken biraz yavaş. 9kda da böyle bir olay var mı ?
  • Arkadaşım bu telefonla ilgili izlenimlerin için çok teşekkür ederim. Bizi epey bir aydınlattın. Benim merak ettiğim konu: Telefon çok mu ağır ve polifonik melodileri güzel mi? Arandığımızda zil sesi güçlü çıkıyor mu? Cevaplarsan çok sevinirim.
  • Sevgili kvolkany bir kaç sorum olacak,

Bu telefonun;

-Nokia telefonlarda olduğu gibi "Tercihler" menüsü/seçeneği var mı?

-SMS İletim raporu nasıl veriyor? Mesajlar bölümünde ayrı bir yerde mi depoluyor, yoksa raporlar da gelen mesajlara mı düşüyor?

-SMS yazmak göndermek pratik mi? Çok mesaj yazan biri zorlanır mı?

-Rehber kullanışlı mı? Takvim fonksiyonel mi, yoksa laf olsun diye mi konmuş?

Cevap için şimdiden teşekkürler....
  • Xenium serisi telefonlar uzun süreli şarj özellikleri ile ön plana çıkıyor.Bu özelliği için 9@9k modelinden almaya karar vermiştim.

Ancak "ŞikayetVar" sitesinde bazı kullanıcı yorumlarına göre xenium serisi telefonların şarj süresi belirtilene göre çok daha kısa.

Philips tanınan bir marka olmasına rağmen teknik servis hizmetleri bazı kullanıcıların sorunlarını giderememiş,bazısı tüketici mahkemesine dava açıp parasını almış bazısı teknik servisten haber bekliyor(75 gün olup hala bekleyenler var).Alındığı gün arızalı çıkan ürünlerde bile çözüm üretememişler.
  • İYİ GÜNLER
    BENDE BİR ARKADAŞIM İÇİN SATIN ALDIM.
    GERÇEKTEN FİYATINA GÖRE ÇOK UYGUN Bİ TELEFON
    AMA TELEFONDA NUMARA ÖZELLİĞİ YOK GALİBA YADA BİZ BULAMADIK.
    YANİ MESELA MEHMET DİYE KAYITLI BİR NU MARA YA TELEFON AÇMAK İSTEDİĞİMDE A HARFİNDEN BAŞLAYARAK M HARFİNE KADAR GELMEK ZORUNDA KALIYORUZ.
    BUNUN BİR KISA YOLU YOKMU ACABA.
    EĞER GERÇEKTEN KISA YOLU YOKSA BU GERÇEKTE ÇOK BÜYÜK BİR EKSİKLİK.
    BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURSANIZ, BİLGİLENDİRİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.
    İYİ GÜNLER
  • selam, gerçekten bu telefonun rehberinde isme kolay ulaşma imkanı yok nu ya?
    quote:

Orjinalden alıntı: melifkaya

İYİ GÜNLER
    BENDE BİR ARKADAŞIM İÇİN SATIN ALDIM.
    GERÇEKTEN FİYATINA GÖRE ÇOK UYGUN Bİ TELEFON
    AMA TELEFONDA NUMARA ÖZELLİĞİ YOK GALİBA YADA BİZ BULAMADIK.
    YANİ MESELA MEHMET DİYE KAYITLI BİR NU MARA YA TELEFON AÇMAK İSTEDİĞİMDE A HARFİNDEN BAŞLAYARAK M HARFİNE KADAR GELMEK ZORUNDA KALIYORUZ.
    BUNUN BİR KISA YOLU YOKMU ACABA.
    EĞER GERÇEKTEN KISA YOLU YOKSA BU GERÇEKTE ÇOK BÜYÜK BİR EKSİKLİK.
    BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURSANIZ, BİLGİLENDİRİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.
    İYİ GÜNLER
  • arkadaşlar tel in ağırlığı sanırım 109 g bana fazla yük olmuyor nokiaların 1100 vb gibi düşünebilirsiniz.tel in çeşitli zil seslleri var ve kullandığım diğer tellerden daha yüksek zil sesi var.
    rehberde herhangi bir isme ulaşmak cok kolay nokialardan hiç bir farkı yok.....kısa yol var...
    telefonda tercihler menüsü var .toplantı, sessiz,kişisel,.......bunları özelleştirebilirsiniz.
    sms iletim raporu var msg gönderildi raporu geliyor....fazla msg yazmadığım için msg konusunda yardımcı olamayacam fakat kullandığım kadarı ile tel harflere anında tepki veriyor yani geriden takip etme söz konusu değil tuşlar gayet kullanişlı. msg işinde sorun olmaz. alışıncada gayet kullanışlı gelir.rehber,takvim vb uygulamalar dört dörtlük sorun yok.... şahsi görüşüm: telefon nokiaları hiç bi şekilde aratmıyor. gönül rahatlığıyla alabilirsiniz ......ayrıca telde otomatik acılıp kapanma da var..

• EVET BULDUM KISAYOLUNU
    GERÇEKTEN NOKIALARDAN HİÇBİR FARKI YOK
    TELEFON KAPALIYKEN HAFIZA KARTINI FLAŞ DİSK OLARAK DA KULLANABİLİYORSUNUZ
  • Teşekkürler, bugün ben de aldım bu telefonu. Eski philips menülerine benzemiyor. Nokia kullanıcılarına hiç yabancı gelmeyecek bir kullanımı var. Başlangıçta karamsardım ama iyiki almışım. Kullanım açısından kesinlikle bir sorun yaşamıyacağım.
    Kameradan iyi performans beklemeyenler için diğer özellikleri bence mükemmel. Ben de tavsiye ederim. Sorusu ona varsa seve seve yanıtlarım.

quote:

Orjinalden alıntı: kvolkany

arkadaşlar tel in ağırlığı sanırım 109 g bana fazla yük olmuyor nokiaların 1100 vb gibi düşünebilirsiniz.tel in çeşitli zil seslleri var ve kullandığım diğer tellerden daha yüksek zil sesi var.
    rehberde herhangi bir isme ulaşmak cok kolay nokialardan hiç bir farkı yok.....kısa yol var...
    telefonda tercihler menüsü var .toplantı, sessiz,kişisel,.......bunları özelleştirebilirsiniz.
    sms iletim raporu var msg gönderildi raporu geliyor....fazla msg yazmadığım için msg konusunda yardımcı olamayacam fakat kullandığım kadarı ile tel harflere anında tepki veriyor yani geriden takip etme söz konusu değil tuşlar gayet kullanişlı. msg işinde sorun olmaz. alışıncada gayet kullanışlı gelir.rehber,takvim vb uygulamalar dört dörtlük sorun yok.... şahsi görüşüm: telefon nokiaları hiç bi şekilde aratmıyor. gönül rahatlığıyla alabilirsiniz ......ayrıca telde otomatik acılıp kapanma da var..

• kulaklık girişi ve kulaklıkların ses kalitesi nasıl ?
    normal kulaklıkla kullanılabilir mi?
    bir de mp3 ses seviyesi tatmin edici mi aceba?
  • kulaklık kendi kulaklığı, başka kulaklık takamazsın. Ama mp3 ve radyo sesi bence yeterli.
    quote:

Orjinalden alıntı: Qantas

kulaklık girişi ve kulaklıkların ses kalitesi nasıl ?
    normal kulaklıkla kullanılabilir mi?
    bir de mp3 ses seviyesi tatmin edici mi aceba?
  • Arkadaşım senden bir ricam olacak. Telefon rehberinden herhangi bir isme kolaylıkla nasıl ulaşabiliyorsun? Bunu biraz ayrıntılı cevaplayabilir misin? Telefonu ben de yeni aldım . Ama eski Nokia telefonumda rahatlıkla yapabildiğim bu işlemi bu telefonda yapamıyorum. Kişiye ulaşabilmek için aşağı tuşuna tek tek basmam gerekiyor.Cevabın için şimdiden teşekkür ederim. Bu arada önceki soruma cevap verdiğin ayrıca teşekkür ederim.
  • Aynı nokia daki gibi harf tuşlayarak aradığın isme ulaşabilirsin...
  • Arkadaşlar cihaz ne yazık ki içine bir parça takmak suretiyle çift hatlı yapılamıyor. uyum sağlamıyor yani. bu arada şarjı da beklediğim gibi uzun gitmeyecek heralde henüz tam bilmiyorum
  • arkadaşlar bu telefonda standart usb girişimi bulunuyor yoksa başka bir girişlemi pc bağlantısı sağlanıyor.
  • Mini USB girişi var telefonun ve satış kutusunda da kablosu. Bu kablo ile direk pc ye bağlanabiliyorsun.
  • msj yazarken tuşları ses çıkartıyor mu takır tukur falan gibisinden
  • Daha önce Xenium serisi 9@9++ kullandım hala ikinci telefonum. taş gibi sağlam şarjı çok iyiydi. Philips sağlamlık ve şarj konusunda kullanıcı dostu benim gözümde. Championu da öncelikle bu özelliklerinden daha sonra da mp3 çalma yönünden satın almak istiyorum. Yalnız bir sorum olacak Telefon kapalıyken MP3 dinleyebiliyor muyuz yani mp3 çalara dönüşebiliyor mu? Kullanan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
  • Telefon kapalıyken derken neyi kastettin?
  • Telefon olma özelliği kapalıyken (Herhangi bir gsm şebekesiyle bağlantısı yokken yani arama yapma, aramlara cevap vs..) sadece müzik çalabiliyor mu? mp3 çalar gibi. Tercih meselesidir ama görüş almak açısından hangi rengi kullanıyorsunuz neden?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.