Şimdi Ara

PHILIPS Xenium Champion ( 9@9k ) izlenimler (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
37.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: shuma II

Ben de 2 ay stanby süresine kanıp aldım. İlk üç şarja çok dikkat ettim şu ana kadar max. 5 gün gitti. ^şarjdan sonra düzeleceğini umdum. 4. şarj'ı 16 mayıs perşembe gece taktım, 17 cuma sabahı kulanmaya başladım, şarj bugün öğlen bitti. bu süre içinde yaklaşık 1 saat görüşme yaptım. Onun dışında hiç bir multimedia özelliği kullanmadım, hatta gece 00.30 da otomatik kapanma özelliği aktif sabah 10 gibi telefonu açtım siz düşünün gerisini. Diğer telefonum Samsung E 840 başabaş gidiyor şarjları.
    Şimdi aldığım Philips'e bu durumu anlatıcam , telefonu alma nedenimin özellikle standby süresi olduğunu umduğumu bulamadığımı ve telefonu geri almalarını istiycem. Eğer olmazsa Tüketici mahkemesine gidip, yanıltıcı reklamdan dava edicem. Çok ciddiyim. Halkı bu kadar rahat kandıramamaları lazım bunun bir yaptırımı olmalı, Bu ülke dışında da bu firmaların bu kadar ciddiyetsiz davranacaklarını düşünmüyorum.

Benim kullanımım da hemen hemen seninki gibi ama bugün 1 haftası doldu ve 8. günün içinde ama hala yarıda batarya. Üstelik bu ilk şarjım ve doğru dürüst te doldurmadım. Ben memnunum ama senin bataryada belki bişe olabilir.

• arkadaşlar bu telefonun bluetoothunu kullanmayı başaran var mı? dosya transfer ederken sürekli sıkıntı çıkarıyor. valla bir ay olmadan bunalttı beni. hatta satabilirim alıcı çıkarsa.
  • bluetooth ta bi sorun yok.daha dün arkadaşın nokia sına birsürü mp3 yolladım blue ile....

şarj konusunda bu topikte çok çelişkili ifadeler var.
    samsung um kadar gidiyor diyen bile olmuş.
    ben ilk şarjda 19 gün dolu dolu kullandım.

telle ilgili tek sıkıntım kalın olması ama o da devasa pilinden kaynaklanıyor.
  • Bluetoothta bi sorun yok ama sanırım telefonun yazılımında bi problem var. Daha doğrusu hafızanın dolu olduğuna dair bi hata mesajı koymayı unutmuşlar. Mesela mesaj hafızası dolduğunda size mesaj gelmiyor ama karşı taraf iletim raporu alıyor. Bide benim daha önce yazdığım sorun hafızanın dolu olmasından kaynaklanıyormus bi micro sd kart alınca sorun çözüldü. bende artık gayet rahat bluetoothu kullanabiliyorum.
  • Konu eskimiş ama yazmadan geçemeyeceğim. 2. şarjım ve 7. haftasını doldurdum. Batarya hala çeyrek dolu

MP3 1-2 saat dinledim, arada bir dosya aktarımı yaptım. Günde 7 saat bluetooth kulaklık devrede(yalnızca aramalarda aktif oluyor). Beklediğimden fazlasıyla iyi çıktı diyebilirim.

Bluetooth ile ilgili hiç bir sıkıntı yaşamadım, 2GB kart ile ilk başta bazı problemler yaşadım. Kartı görmedi, gördü, koruma hatası verdi, telefon oldukça yavaşladı. Ondan sonra hiç bir problem çıkartmadan çalışmaya devam etti.

Ayrıca telefonu birkaç defa düşürdüm. Çok çabuk çiziliyor ama çalışmasıyla ilgili problem yaşamadım.
  • Dün bir tane de ben aldım bu makinadan. Bakalım nasıl bir performans gösterecek.
  • Kullanım şekline bağlı olarak, bataryanın bekleme süresini yazabilir mi telefon sahibi arkadaşlar?
  • Fabrika şarjı dört gün gitti. 2 saat konuşmuşumdur.30-40 mesaj. Mp3, melodi yüklemeler-dinlemeler. Sürekli kurcalama.
    İlk şarjını dün yaptım.
  • bir de bunun 909@u modeli var onu kullanan var mı?
  • Arkadaslar telefonu satıyorum.
    Başka bir telefon almaya karar verdim.
  • Fiyatı ne kadar şu an??

Bir de 180 felan eder mi?

Piyasada aynı özelliklerde başka telefon var mı bu paraya
  • Philips 9@9k telefonu kapalı iken alarmı çalıyormu acaba, ben telefon açık olan yerde uyumak istemiyorum onun için kapatıp uyuyorum, bu telefona sahip olanlar deneyip sonucu yazarlarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gtemporary -- 22 Haziran 2008; 17:57:25 >
  • kimse yorum yapmıo herkes soru soruyor
  • kapalı iken çalıp çalmadığını deneyebilirsin yavvv

tabii telefonun varsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: narsess

kapalı iken çalıp çalmadığını deneyebilirsin yavvv

tabii telefonun varsa

Sevgili kardeşim, senin de tahmin edebildiğin gibi bu telefonu almayı düşünüyorum, bu nedenle bu telefona sahip olan varsa deneyip sonucu burada paylaşsın istedim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: gtemporary

Philips 9@9k telefonu kapalı iken alarmı çalıyormu acaba, ben telefon açık olan yerde uyumak istemiyorum onun için kapatıp uyuyorum, bu telefona sahip olanlar deneyip sonucu yazarlarsa sevinirim

Şimdi alarmı bir dakika sonrasına kurup telefonu kapattım. Kapanırken "ALARM AÇIK" uyarısı verip kapattı ve 1 dakika sonra alarm çaldı. Yani evet, kapalıyken alarm çalıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: narsess

Fiyatı ne kadar şu an??

Bir de 180 felan eder mi?

Piyasada aynı özelliklerde başka telefon var mı bu paraya

ben 186 ya aldım. Kesinlikle eder az bile. Başka telefon yok. Hele şarjı ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cumhuruzun

quote:

Orjinalden alıntı: gtemporary

Philips 9@9k telefonu kapalı iken alarmı çalıyormu acaba, ben telefon açık olan yerde uyumak istemiyorum onun için kapatıp uyuyorum, bu telefona sahip olanlar deneyip sonucu yazarlarsa sevinirim

Şimdi alarmı bir dakika sonrasına kurup telefonu kapattım. Kapanırken "ALARM AÇIK" uyarısı verip kapattı ve 1 dakika sonra alarm çaldı. Yani evet, kapalıyken alarm çalıyor.

Teşekkürler Cumhuruzun, bu bilgi benim için çok önemliydi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gtemporary -- 23 Haziran 2008; 10:27:26 >
  • ben 186 ya aldım. Kesinlikle eder az bile. Başka telefon yok. Hele şarjı ..

ben de aldım

yalnız teelfon no listesi ben de ö harfinden başlıyor yavvnerden düzeltcezz..Rehbere girince ö harfinden listeliyor

• ben de aldım

yalnız teelfon no listesi ben de ö harfinden başlıyor yavvnerden düzeltcezz..Rehbere girince ö harfinden listeliyor

Baktım şimdi yok öyle bir şey bende.. Normal ana ekranda iken Aşağı tuşuna basına direkt rehbere giriyor ve A harfinden başlıyor. Belki Simkart tan okuma veya telefon rehberinden okuma durumu olabilir. Yani Telefon hafızasındaki isimler Ö harfinden başlıyorsa ve ondan önceki isimlerde kayıt yoksa ordan başlayabilir. Onları bi dene istersen.. (Varmıdır bilmiyorum öyle bir seçenek ama sadece tahminen; eğer eski sim kartını taktıysan yapmış olabilir o açıdan)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.