telefonun ilk şarjı bugün bitti: 8 saat konuşma+10 gün gece gündüz açık+3 saat mp3 (ses dışarı verilerek)+baya bi kurcalama ve oyun oynama.
ilk kullanıma göre çok başarılı yaa aslında ilk başlarda 1 aya falan inanmıyordum galiba gerçekmiş
Orjinalden alıntı: narsess
ben 186 ya aldım. Kesinlikle eder az bile. Başka telefon yok. Hele şarjı ..
ben de aldım
yalnız teelfon no listesi ben de ö harfinden başlıyor yavvnerden düzeltcezz..Rehbere girince ö harfinden listeliyor
benimde ö harfinden başlıyor ne biçim iştir anlamadım. keşke macera aramayıp 1209 alıp basitçe kullansaydım.
Çok tesekkur ederım ama ısık 4. seviyedeyken bıle guneste ekran zor okunuyor alarmın calmaması gercekten kotu ama pılı mukemmel.
2 Gb micro sd kart takılabilmesine rağmen genellikle, 1 GB karttan daha fazla takmamızı önerilmiyor. kasılma yapabilir deniyor. Ağır olması özellikle dikkat çekiyor. ilk zamanlar kullanırken donma yaptı 1-2 sefer, sonra bir daha yapmadı. inşallah yapmaz. Bu arada radyosu ve pili çok başarılı bence.
quote:
Orjinalden alıntı: cigogir
Çok tesekkur ederım ama ısık 4. seviyedeyken bıle guneste ekran zor okunuyor alarmın calmaması gercekten kotu ama pılı mukemmel.
çok garip.. bende hiç öyle bi sorun olmadı
çok güzel telefon fakat bi olayı beni kıl ediyor müzik dinlerken başka bişi yapma imkanı yok radyoda arka planda çalma özelliği var ama müzik dinlerken aynı özelliğin olmaması çok kötü
Yine de sırf şarjı için bu telefon alınır. kullandıkça daha iyi anlaşılıyor. hergün mp3 ve radyo dinliyorum, 7-8 gündür ancak son kademeye düştü.
bende bu telefondan bi deneyim dedim pil süresi nedeni ile yanlız webde satan bir yer bulamadım nasıl iş ? bir sorun varda satıştanmı kalktı acaba ? bunu satan biryer bilen varsa bi alıp denerdik.
quote:
Orijinalden alıntı: yekyek
arkadaşlar bu cihazı bilgisayara bağlamayı başarabilen varsa nasıl olduğunu anlatır mı
kardeşim telefonu 1 senedir kullanıyorum problem yaşamadım. ilk aldığımda fabrika şarjı 6 gün gitti kendim doldurdum ve 17 gün filen gidiyor (30dk mp3, 40-50 msj , ve kamerayı baya kullandım) bence sen ya yanlış telefon aldın yada zadece philips i kötülüyorsun tm multimedya kötü ama bu telefon şarjı yüzünden tercih ediliyor. telefon kalın fakat ele iyi oturuyor bol bol yer kaplıyor elde :D bilgisayara takarken sorun yaşamadım mp3 lerimi attım. ses kalitesi çok net değil ama sesi gerçekten çok yükseliyor. face ye girmeyi denedim ama telefoncum bana philips internet konusunda sorun çıkarır dedi. o yüzden yeni telefon alabilirim ama o telefon gerçekten güzel bir telefon kısaca:
kamera: vasat ses kalitesi :orta ses yüksekliği: güzell mesaj yazma : kullanıldıktan sonra tuşlar ses çıkarmaya başlıyor şarj: philips normal kullanımda 30 gün garanti veriyor ancak ben anormal olduğum için 15 gün gidiyor :D NET BİR ŞEKİLDE TELEFON ALMAYA DEĞER ZATEN ÇOK DA PAHALI DEĞİL 150-200 arası ben 160 a almıştım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme