Şimdi Ara

PHILIPS Xenium Champion ( 9@9k ) izlenimler (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150
Cevap
0
Favori
37.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben de aldım

yalnız teelfon no listesi ben de ö harfinden başlıyor yavvnerden düzeltcezz..Rehbere girince ö harfinden listeliyor

Baktım şimdi yok öyle bir şey bende.. Normal ana ekranda iken Aşağı tuşuna basına direkt rehbere giriyor ve A harfinden başlıyor. Belki Simkart tan okuma veya telefon rehberinden okuma durumu olabilir. Yani Telefon hafızasındaki isimler Ö harfinden başlıyorsa ve ondan önceki isimlerde kayıt yoksa ordan başlayabilir. Onları bi dene istersen.. (Varmıdır bilmiyorum öyle bir seçenek ama sadece tahminen; eğer eski sim kartını taktıysan yapmış olabilir o açıdan)

Bende de ''Ö'' den başlıyor.Hepsi sim kartta.

• tşklerrrrrrrrrrr
  • kullananalar şarj sürelerini bi yazsınnnnnnnnnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: narsess

kullananalar şarj sürelerini bi yazsınnnnnnnnnn

Aşırı olmayan normal konuşma süresi, normal sürede mp3 dinleme (bu aralar kızımı oynatmak için biraz daha fazla ama :) ) bu şekliyle minimum 13 gün gitti maksimum 18 gün gitti. Zaten 15 mayısta aldım, dün akşam 3. şarjını ettim. BU işin tek kötü tarafı ne biliyormusunuz.. Aradan 15 gün geçtikten sonra Şarj makinesini nereye koyduğunuzu unutup yana yana aramak :)
  • selam arkadaşlar. philips xenium 9@9k aldım. şarjı 15 gün gitti. iki güne bir 1 saat radyo dinlememe rağmen. üstelik telim 24 saat açıktı ancak pek arayanım soranım oldu diyemem.....
    neyse 2 güne bir 6230i telimi şarj etme belasından sonra bu çok iyi geldi......
    ama bugün bir hayal kırıklığı yaşadım..2 gb microsd aldım. pcden müziklerimi kopyaladım. bir de ne göriyim. tam dakika 2.00 olunca mp3 player kapanıyor ve ana ekrana geri dönüyor telefon. yani sanki kendi kendine iptal düğmesine basılıp herşey iptal ediliyor.....şaşırdım...hafıza kartı a-data idi. belki karttandır dedim. sandisk 512mb microsd taktım. onda da aynı. başka başka mp3 dosyalarını çalıştırdım, hepsinde de özellikle ayarlanmış gibi tam 2. dakikada iptal oluyor...5 dakikalık müzik te de böyle 45 dakikalık mp3 dosyasında da böyle....makinede kesin hata var. hem de mühendislik hatası....
    bir de şu canımı sıktı.. bir mp3 file dinlerken münüden başka bir yere gidsecek olsanız yine müzik kesiliyor. yani müziği açıp dinlerken aynı anda sms yazamayacaksınız. arka planda radyo çalma özelliği koymuşlar ama arka planda mp3 playerçalma yok. bu da çok salakça geldi bana...bu da tasarım hatası....
    bunlar yazılım güncellemesiyleçözülebilir ama philipsin değerli mühendisleri bu problemleri düşünmüşler midir bilmiyorum...bu problemleri yaşayan yada çözümünü bilen var mı...lütfen yardım ederse çok sevineceğim....herkese iyi forumlar....

• ben de şarj şimdilik istediğim düzeyde gitmiyor

Bakalım ileriki şarjlarda bi stamdarta ulaşcak mı?
  • webcam olarak kullanabiliyor muyuz???

Nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yilmazah

selam arkadaşlar. philips xenium 9@9k aldım. şarjı 15 gün gitti. iki güne bir 1 saat radyo dinlememe rağmen. üstelik telim 24 saat açıktı ancak pek arayanım soranım oldu diyemem.....
    ama bugün bir hayal kırıklığı yaşadım..2 gb microsd aldım. pcden müziklerimi kopyaladım. bir de ne göriyim. tam dakika 2.00 olunca mp3 player kapanıyor ve ana ekrana geri dönüyor telefon. yani sanki kendi kendine iptal düğmesine basılıp herşey iptal ediliyor.....şaşırdım...hafıza kartı a-data idi. belki karttandır dedim. sandisk 512mb microsd taktım. onda da aynı. başka başka mp3 dosyalarını çalıştırdım, hepsinde de özellikle ayarlanmış gibi tam 2. dakikada iptal oluyor...5 dakikalık müzik te de böyle 45 dakikalık mp3 dosyasında da böyle....makinede kesin hata var. hem de mühendislik hatası....
    bir de şu canımı sıktı.. bir mp3 file dinlerken münüden başka bir yere gidsecek olsanız yine müzik kesiliyor. yani müziği açıp dinlerken aynı anda sms yazamayacaksınız. arka planda radyo çalma özelliği koymuşlar ama arka planda mp3 playerçalma yok. bu da çok salakça geldi bana...bu da tasarım hatası....
    bunlar yazılım güncellemesiyleçözülebilir ama philipsin değerli mühendisleri bu problemleri düşünmüşler midir bilmiyorum...bu problemleri yaşayan yada çözümünü bilen var mı...lütfen yardım ederse çok sevineceğim....herkese iyi forumlar....

bu hatalar moralimi bozdu şimdi.. herkezde varmı bu hatalar..

• 2 dakikada mp3 kesilmesi bende yok. Diğer belirtilen arka planda mp3 çalmama hata değil eksiklik. Hepsinde aynı. Radyoya koymuşlar mp3 e koymamışlar. Radyoya bir ilave de ben yapayım. Radyo sesini dışarı veremiyoruz. Bunu da mp3 e koymuşlar radyoya koymamışlar ne hikmetse :)
  • Peki arkadaşlar bu Xenium serilerinin (9@9k,9@9z,9@9f vs vs) mesaj yazımları nasıl?Nokialar gibi seri mi? Yoksa geriden mi takip ediyor?Mesaj konusunda philipsler rahat mıdır?
  • Daha önce kapaklı bir Xenium 9@9 kullanan biri olarak sonunda geçtiğimiz hafta yeni Xenium 9@9K'ya terfi ettim. Gerçekten harika bir telefon. Malzeme kalitesi bence yeterli, elime tam oturuyor ve ağırlığı oldukça orantılı (çok hafif olup da plastik bir oyuncak hissi vermiyor). Menülerde tepki süresi oldukça hızlı, daha önce kullandığım modelde oldukça yavaştı ve büyük bir problemdi benim için. Menüde dolaşmak, mesaj yazmak çok kolay ve hızlı. Bugün 4. günüm ve şarj çizgisi hala aynı yerde, bitse de ilk şarjını yapıp kaç gün dayandığını test etsem. Önceki modelin 1 ay dayanması gereken şarjının 3 hafta gittiğini varsayarak 6 hafta gibi bir bekleme süresi bekliyorum. Kamerası bence kötü ama büyük ihtimalle telefon rehberindeki isimlere fotoğraf eklemek için düşünülmüş ki bu iş için fazlasıyla yeterli. Firewall özelliği bence telefonun en önemli özelliği, reklam SMS'lerinden gına gelmişti, blokluyorum ve elemanlar bana istedikleri kadar "hiçbir zaman almayacağım" reklam SMS'si göndermeye devam edebilirler Kulaklığı Philips kalitesinde, oldukça iyi. Radyonun çalışması için aynı zamanda anten olarak kullanılan kulaklığın takılı olması gerekiyor. Aletin USB jakıyla şarj edilmesi bazı zamanlar iyi, bazı zamanlar kötü olabiliyor. Dosya aktarmak için PC'ye bağladığınızda arka planda hemen şarj olmaya başlıyor ki pili bitmeden şarj etmemeye özen gösteririm, sanırım dosya aktarımı için bluetooth kullanmak daha iyi olacaktır. Tüm bu bahsettiğim özellikler ve daha fazlasını Philips'in bu fiyata sunması inanılmaz. Bakalım birkaç sene sonra 9@9K'nın yeni modeli kaç ay bekleme süresine sahip olacak?

• quote:

Orjinalden alıntı: yilmazah

selam arkadaşlar. philips xenium 9@9k aldım. şarjı 15 gün gitti. iki güne bir 1 saat radyo dinlememe rağmen. üstelik telim 24 saat açıktı ancak pek arayanım soranım oldu diyemem.....

arkadaşım ,
    mp3 lerin 2 dk. sonra kesilip ana ekrana dönmesi bir hata değil. kartla falan da bi ilgisi yok. bende senin yazını okuyunca denedim, evet 2 dk sonra kesiliyor. ama menüden dosyalar bölümünden girip mp3 önizlemesi yaptığın zaman, yani olay gayet normal. tamamen dinlemek istersen müzikçaları açacaksın.

diğer şikayetlerin de mühendislerin düşündüğü fakat pazarlama vb. gibi departmanların diğer üst model ürünleri de satabilmeleri için bu modele koymadıkları özellikler. bu telefon mükemmel olsa üst model pahalı telefonları nasıl satacaklar? fiyatına göre yeterince hatta fazla fazla yüklemişler bile makinayı. selamlar

• Bu telefonu 12 temmuzda aldim. Daha hic sarj etmedim ve hala fabrika şarjı gidiyor nerdeyse tam 7 gün olacak. tek kademe kaldı gerçi.
    Komple bitirip şarja takmak istiyorum.
    Fiyatına göre böyle bir ürün piyasada yok.
    İçerisindeki yazılım ile kolayca pc ye tanıttım outlook umdan kişilerimi bi güzelce import etti. ayrıca kolay sms yazabilmek için güzel
    bir software de eklemişler harika olmuş bence.
    FM e gelice cok kullanışlı kulaklık takılmadan dinlenemiyor cunku kulaklık aynı zamanda anten gorevi goruyor.
    Mp3 caliyor.
    Dandikte olsa 3 tane oyun var.
    Web tarayici mevcut.
    mms mevcut.
    Dandikte olsa Kamerasi var.
    Ajanda
    Alarm
    Görevler
    Hesap makinası
    Ses kaydedici
    Knonometre
    vb..

Baya bisey mevcut kisaca. 185 YTL ye aldim ben.
    Normal bi kullanici iseniz Bataryasi 2 ay gitmez ama 1 aydan da asagi kesinlikle dusmez.
    Adamlar enerji olayinda herseyden kismislar hatta o kadarki az enerji gitsin diye siyah bi tema yapmislar

Yogun kullanan biri dahi 1 ile 2 hafta arası şarj etmeden kullanabilir.

Sarjdan benim gibi bikmis kisiler kesinlikle alabilirler.

• arkadaslar sadece konusarak sarjı kac saat gidiyor?
    ayrıca karsı tarafın sesi net ve yuksek mi geliyor?
    bende başka bir 9@9 modeli var sms alımlarda sorun yaratıyor.bunda da smsler geç gelebiliyor mu?
    sms kapasitesi ne kadar?
    bekleme süresi hic onemli degil. zaten alırsam ek bir batarya ile alacagım.tesekkurler.
  • Philips tarafından Xenium 9@9k Champion cep telefonları için gösterilen 2 ay ve 17 saat konuşma süresi ilanlarına inanarak aldığım cep telefonu şarjı 3 günü geçmemekte.

İnternette biraz araştırma yaptığımda bu dertten muzdarip sadece ben olmadığımı ve benim gibi birçok insan olduğunu gördüm.

Demek ki sadece benim telefonuma has bir arıza olamaz. Bu telefonların genel karakteristiği böyle. Yani yanıltıcı reklam ve tanıtımlara kanarak bu telefonu almışım.

hepsi reklam
    şikayetimvar coma girin herkes şikayetçi zaten balon
  • Bazı kullanıcıların bu tür bir sorun yaşadığı belli ama sadece küçük bir azınlık ki hemen her marka/model cep telefonunda az da olsa arızalı ürün sorunu yaşanabiliyor. Buna rağmen yaşadığınız sorunu bu modelin genel problemi gibi gösterme niyetinizi anlayamadım açıkçası. Madem hepsi balon, hepsi reklam neden benim telefonum bir hafta geçmesine rağmen hala kutusundan çıktığındaki şarjıyla çalışmaya devam ediyor? Sizin mantığınıza göre benim telefonum arızalı çünkü vaaedildiği gibi çalışıyor.
  • quote:

Philips tarafından Xenium 9@9k Champion cep telefonları için gösterilen 2 ay ve 17 saat konuşma süresi ilanlarına inanarak aldığım cep telefonu şarjı 3 günü geçmemekte.

İnternette biraz araştırma yaptığımda bu dertten muzdarip sadece ben olmadığımı ve benim gibi birçok insan olduğunu gördüm.

Demek ki sadece benim telefonuma has bir arıza olamaz. Bu telefonların genel karakteristiği böyle. Yani yanıltıcı reklam ve tanıtımlara kanarak bu telefonu almışım.

hepsi reklam

Ürünü kötülemeyin benim telefonum kutusundan çıktığı hali ile 8 gün gitti. ilk şarjımı yaptım ve en az 4-7 hafta arası gider sanırım çünkü tek diş 8 gün gitti o da fabrika şarjı.

• öyle hesaplıyorsun ama yanlış. gitmiyor o kadar. ben de ilk bataryayı taktığımda 1 haftaya yakın gitti. ama daha sonra 3 haftayı geçiremedim. hiç radyo dinlemediğim halde.

quote:

Orjinalden alıntı: drzeus

quote:

Philips tarafından Xenium 9@9k Champion cep telefonları için gösterilen 2 ay ve 17 saat konuşma süresi ilanlarına inanarak aldığım cep telefonu şarjı 3 günü geçmemekte.

hepsi reklam

Ürünü kötülemeyin benim telefonum kutusundan çıktığı hali ile 8 gün gitti. ilk şarjımı yaptım ve en az 4-7 hafta arası gider sanırım çünkü tek diş 8 gün gitti o da fabrika şarjı.

• quote:

Orjinalden alıntı: Anadolu

öyle hesaplıyorsun ama yanlış. gitmiyor o kadar. ben de ilk bataryayı taktığımda 1 haftaya yakın gitti. ama daha sonra 3 haftayı geçiremedim. hiç radyo dinlemediğim halde.

quote:

Orjinalden alıntı: drzeus

quote:

hepsi reklam

Su an hala ilk kendi yaptigim sarji kullaniyorum bitince yazarim buraya ne kadar gittigini.

• Merhaba değerli arkadaşlar,mesajların hemen hemen hepsini okudum fakat MP4 oynatabildiğini görmedim MP4 video oynatabiliyormu acaba?Birde radyosunda RDS özelliği varmı yani ekranda çalan radyonun ismi ve şarkıcı, şarkı ismi gibi bilgiler görünüyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.