Şimdi Ara

PHILIPS Xenium Champion ( 9@9k ) izlenimler (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150
Cevap
0
Favori
37.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uçak profili var. onu aktif yapınca, şebeke aramalara kapalı hale geliyor ama MP3 dinleyebiliyorsunuz.
    telefon metalik renk benimki, nedeni ise tesadüf, aldığım yerde tek bu renk vardı...:)
  • :) anlıyorum. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.
  • Rica ederim....

quote:

Orjinalden alıntı: zzoorroo

:) anlıyorum. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.
  • arkadaşlar telefonu cumartesi satın aldım.Aldığımda şarzı son kademde idi.Bugüne kadar siürekli kurcalama , radyo mp3 dinleme konuşma bilgisayara bağlama olaylarının hepsini kullandıım.Şarzı hala son kademede duruyor.Bu özelliği çok ii.
    Ancak birisinden bluetooth ile bişey alacağım zaman hata veriyor.Ayrıca MMS gönderecekken bellek yetersiz diyor.
    Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşların yardımını ve mesajlarını rica ediyorum.Teşekkürler...
  • Öncelikle hayırlı olsun arkadaşım. Tek kademe yaklaşık 5 gün gitmiş çok iyi bir performans. Mp3 dinlerken kulaklık ve hoparlör ses kalitesini nasıl değerlendirirsin? Henüz satın alamadım kullanmıyorum ama fikir vermek açısından hafıza kartı takıp MMS göndermeyi dene.
  • arkadaşlar 1 mayısta aldığım telefonun şarjı bugün itibariyle bitti. Normal bir kullanımla hiç mp3 dinlemeden ancak bu kadar yetti. sarj ile ilgili çok beklenti içine girmeyin derim ben.
  • 1 mayısta aldıktan sonra hemen şarj yaptınız mı yoksa olan şarjı mı budüne kadar kullandınız? 2 ve 3. şarj için de gittiği gün sayısını belirtirseniz sevinirim.
  • Bende durum şöyle, fabrika şarjı bittikten sonra yani 01.mayıs sabahından buyana günlük normal kullanım, geceleri kapalı, şarjın ancak yarısı eksilmiş görünüyor. Bu süper bir performans bence. MMS kullanmadığım için o konuda birşey demem mümkün değil.
  • gerçekten çok iyi performans.
  • Bende bir tane alcam.İzlenimlerimi buraya yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 9 Mayıs 2008; 19:29:06 >
  • Şarj hep sorun oluyorsa, bu telefonla çok rahat edersin...:)
    quote:

Orjinalden alıntı: eP_362

Bende bir tane alcam.İzlenimlerimi buraya yazarım.
  • quote:

zzoorroo Tarih 9 Mayıs 2008; 10:44:21
    1 mayısta aldıktan sonra hemen şarj yaptınız mı yoksa olan şarjı mı budüne kadar kullandınız? 2 ve 3. şarj için de gittiği gün sayısını belirtirseniz sevinirim

aldıktan sonra hemen şarj yaptım ama daha evvel yazmamışım telefon gece gündüz açıktı. eğer geceleri kapatılırsa 10 günü geçer büyük ihtimalle. şu anda 2. şarjı kullanıyorum bitince onunda ne kadar sürdüğünü yazarım
  • Selamlar,
    Gedikgross.com dan 186 ytl ye aldığım telefon bugün elime geçti. Usb ile bilgisayara bağladım mp3 atmak için. Bilgisayarımda "Çıkarılabilir (f)" diski olarak yer aldı. Ancak üzerine tıkladığımda bir disk takın dedi.

Ayarlardan USB seçeneklerinden bağlantıyı PC Senk. yaptım bu sefer (F) nin içine girdi ama ne mp3 ne resim hiç bir şey kopyalanamadı. "Aygıttan okuyamadı hedef bulunamadı türünden bir şeyler söyledi" Üzerinde sağ tıklayıp özellikler dediğimizde de kullanılabilir ve boş alan 0 bayt zaten.

Sd kart yokken de, arkadaştan alıp taktığımda da aynı şey devam etti. Hatta dolu sd kart takılı iken de karttaki şarkı resimlere giriş yapamadım.

Acaba telefonda mı bir sorun var, yoksa ben mi eksik bir şey yapıyorum? (128 dahili kart diyordu ama ben göremedim öyle birşey)

Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler..
  • merhaba arkadaşlar
    ben babama 9@9f almıştım
    şarjı uzun gidiyor, gayet güzel ama
    gün ışığında ekran aydınlığı yetersiz kalıyor ve kullanmakta zorlanıyor
    hem şarjı uzun süre giden hem de ekran parlaklığı yeterli, güneş ışığında rahat görülebilecek bir ekranı olan bir telefon arıyorum
    9@9k kullanan arkadaşlar bu modelin ekran parlaklığı hakkında yardımcı olabilir mi acaba
    güneş ışığında rahat görülebiliyormu acaba...
    teşekkürler...
  • arkadaşlar bu cihazı bilgisayara bağlamayı başarabilen varsa nasıl olduğunu anlatır mı
  • merhaba
    ben bu 9k yı bir arkadaşım için almıştım.
    telefon ilk 3-4 gün çok iyiydi ve memnunduk.
    ama daha sonra donmaya ve tutukluk yapmaya başladı ve bizde henüz 7 günlük değiştirme süremiz dolmadan firmaya geri dönderdik. fakat firma cep telefonunun ekranındaki bizim göremediğimiz bir çizikten dolayı değişim yapmadı ve ve telefonu tamir edip yolladı.
    daha doğrusu bize tamir ettiklerini söylediler ama tamir falan edilmemiş. gönderdiğimiz gibi bize aynen geri yollamışlar.
    yine bozuk çıktı ve bizde telefonu firmaya geri gönderdik.

telefon güzel. kullanımı fena değil. ama firmanın garanti hizmeti sıfır.
    alacaksanız bunlardan haberiniz olsun
  • Çarşamba akşamı şarja takıp perşembe ilk kullanıma başladım. Bugün itibariyle 6. gün ve daha 1 dilimi eksildi bataryanın. Çok güzel valla her özellik var.

Bilgisayara bağlama konusunda ben de sıkıntı yaşadım. İçinde dahili flash bellek gelmiyor. Başka telefonunkini takınca da görmüyor kendi formatına uygun olmasını istiyor. Yani ya yeni sıfır micro sd kart alacaksın ya da kullanılanı menüsünden biçimlendirme yapacaksın. Ben 1 gb toshiba micro sd aldım canavar gibi şimdi..

Benim sormak istediğim 2 konu var. Acaba telefonda bu özellik yok mu. VArsa bile yardım ederse sevinirim.

1- Görüşme esnasında karşı tarafın sesi çok kısık, arttırıp azaltmak için bir tuş yok mu? Yandaki ses açmalar ve yukarı aşağı oklar bu işi yapmıyor!!

2- Ahizesiz görüşme (Hands free) yapılmıyormu bu telefonla? Konuşma yaparken ekranda sadece bitir seçeneği var onun dışında hiç bir tuş aktif değil?? Bu çok önemli aslında arabada vs iş yaparken..

Saygılar..

• Ben de 2 ay stanby süresine kanıp aldım. İlk üç şarja çok dikkat ettim şu ana kadar max. 5 gün gitti. ^şarjdan sonra düzeleceğini umdum. 4. şarj'ı 16 mayıs perşembe gece taktım, 17 cuma sabahı kulanmaya başladım, şarj bugün öğlen bitti. bu süre içinde yaklaşık 1 saat görüşme yaptım. Onun dışında hiç bir multimedia özelliği kullanmadım, hatta gece 00.30 da otomatik kapanma özelliği aktif sabah 10 gibi telefonu açtım siz düşünün gerisini. Diğer telefonum Samsung E 840 başabaş gidiyor şarjları.
    Şimdi aldığım Philips'e bu durumu anlatıcam , telefonu alma nedenimin özellikle standby süresi olduğunu umduğumu bulamadığımı ve telefonu geri almalarını istiycem. Eğer olmazsa Tüketici mahkemesine gidip, yanıltıcı reklamdan dava edicem. Çok ciddiyim. Halkı bu kadar rahat kandıramamaları lazım bunun bir yaptırımı olmalı, Bu ülke dışında da bu firmaların bu kadar ciddiyetsiz davranacaklarını düşünmüyorum.

• sizin telefonunuzda bi sorun olabilir bence önce değiştirmeyi deneyin. Bende ki de söylendiği kadar uzun gitmiyor ama sizin ki kadar da kısa sürmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekyek -- 21 Mayıs 2008; 16:47:46 >
  • 2-3 arkadaşım çeşitli modellerde Philips cep telefonu kullanıyor.
    Philips genel elektronik eşya kalitesini ne yazıkki mobil telefonlarına yansıtamadı.
    Keza genel olarak menüleri yavaş, malzeme kalitesi Philips adına pek yakışmıyor; hemen deforme oluyor.
    Kameraları vasat, donanımları iyi ama uyumsuz...

Özetle iyi bir konuşma süresi verebiliyor kullanıcıya ama bunun dışında pekte numarası yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.