Şimdi Ara

PHILIPS Xenium Champion ( 9@9k ) izlenimler (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
37.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ancak benim için fiyatıda önemli tahminim x500 daha pahalı bir ürün olacaktır. peki x500 de bu tarz bir makinamıdır yoksa şu dokunmatik olanlardan falanmı bilginiz varmı. sizce birazdaha 1100 la idaremi edeyim :)

saygılar uğur ...
  • X500
    9@9k

X500'ün 9@9k'ya göre önemli artıları RDS radyosunun olması, bluetooth stereo kulaklık desteklemesi ve Edge gösterilebilir.

• şu kapaklı 9@9 f nasıl acaba teknosa 2 adetini 199.00 ytl ye veriyo
  • pardon 9@9h modeliymiş o. nasıl bişi acaba kapalı hoş bi model aslında.
  • x500 ne zaman gelecek acaba? fiyatı ne olur?

PHILIPS Xenium Champion ( 9@9k ) izlenimler
  • bir kaç aya kadar gelir sanırım
  • ben kararımı verdim alıcam artık ama şu iletildi raporlarına kafam takıldı. ayrı bir msj olarakmı geliyor yoksa ekrana iletildi ibaresi çıkıp gönderilen msjların yanınada iletilmiş olanlarına bi işaret falanmı koyuyor. yani diyelim 5 msj gönderildi bunun 3 ü iletildi diyelim nasıl anlıyoruz hangilerinin iletildiğini?
  • millet bende aldım bu telefonu şimdi anlatayım

şarjı harika bişey
    menüsü sony ericsson a benziyor
    tip olarak eh işte çokta güzel deil
    kamera 1.3 demişler alakası yok vga bile deil çok kötü

foto ekleyeceğim saygılar
  • şarjı harika. 2 ay bekleme süresini 2 ay gider diye zanneden yoktur zaten. günde ortalama 25 dk konuşuyorum ve 2-3 hafta arası gidiyor. bundan önce n70 vardı bende o 4-5 gün arası gidiyodu maksimum. bu açıdan oldukça güzel. ama başka da bir şey yok. yani berbat bir mp3 player ve kamera. benim zaten sony nwz -a826 mp3 playerım olduğu için ihtiyaç duymuyorum. kamera içinde hiç telefon almadım bugüne kadar. bir de telefona micro sd kart koymazsanız şarjı daha uzun süre gidiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xptnc

ben kararımı verdim alıcam artık ama şu iletildi raporlarına kafam takıldı. ayrı bir msj olarakmı geliyor yoksa ekrana iletildi ibaresi çıkıp gönderilen msjların yanınada iletilmiş olanlarına bi işaret falanmı koyuyor. yani diyelim 5 msj gönderildi bunun 3 ü iletildi diyelim nasıl anlıyoruz hangilerinin iletildiğini?

Rapor mesajlarının nereye depolandığını bilmiyorum ama gelen mesajlar bölümünde kalmıyorlar,için rahat olsun ..

Benim sorum telefon ile bilgisayar bağlantısını bir türlü kuramadım bunu başarabilen varmı ?
  • iyide ben o zaman hangisinin iletilip hangisinin iletilmediğini nereden anlayacağım ki? bi işaret falan koymuyorsa benim işime gelmez. çünkü ben şirketlere toplu mesaj gönderiyorum iletilene dönüyorum vs.
    yine yardımcı olursanız sevinirim.
  • Ya şu ahizedeki kulaklık sesi gerçekten az mı?. Benim bi arkadaşımda PHILIPS 189 ( Xenium 9@9a ) var. Daha bugün baktım ve sesi çok az geliyor. Bu telefonu düşünüyorum ama ahize sesi eğer gerçekten bu kadar az ise cayıcam. Ayrıca şarj süresi de hala meçhul
  • quote:

iyide ben o zaman hangisinin iletilip hangisinin iletilmediğini nereden anlayacağım ki? bi işaret falan koymuyorsa benim işime gelmez. çünkü ben şirketlere toplu mesaj gönderiyorum iletilene dönüyorum vs.

Rapor mesajı geldiğinde zaten sana söylüyor teslim edildi diye teslim edilmediği takdirde rapor mesajı gelmiyor ki zaten gidenler klasöründede mesajı görebiliyorsun iletilemedi diye yada iletildiği takdirde teslim edilen kişi xxx diye görünüyor.

Ahize sesine gelecek olursak yan taraftaki ses açıp kapama tuşları ile görüşme esnasında ses yükseltilip alçaltılabiliyor ve ses seviyesi gayet yeterli seviyede ki zaman zaman cırtlak tonlu sese sahip kişilerle konuştuğumda kulağımı rahatsız edebiliyor sesini kısma ihtiyacı duyabiliyorum ki kişiden kişiye göre değişen bir şey olabilir bu ama ses seviyesi gayet yeterli ..

• quote:

Orjinalden alıntı: AnarKin

quote:

iyide ben o zaman hangisinin iletilip hangisinin iletilmediğini nereden anlayacağım ki? bi işaret falan koymuyorsa benim işime gelmez. çünkü ben şirketlere toplu mesaj gönderiyorum iletilene dönüyorum vs.

Rapor mesajı geldiğinde zaten sana söylüyor teslim edildi diye teslim edilmediği takdirde rapor mesajı gelmiyor ki zaten gidenler klasöründede mesajı görebiliyorsun iletilemedi diye yada iletildiği takdirde teslim edilen kişi xxx diye görünüyor.

Ahize sesine gelecek olursak yan taraftaki ses açıp kapama tuşları ile görüşme esnasında ses yükseltilip alçaltılabiliyor ve ses seviyesi gayet yeterli seviyede ki zaman zaman cırtlak tonlu sese sahip kişilerle konuştuğumda kulağımı rahatsız edebiliyor sesini kısma ihtiyacı duyabiliyorum ki kişiden kişiye göre değişen bir şey olabilir bu ama ses seviyesi gayet yeterli ..

Garantisine kim bakıyor bu makinenin? Nereye göndericez cihazı benim ses te artık kısık geliyor.

• mesaj problemi dandik tam 4 sayfaya kadar yazabilirsn ve karsı taraf msn yazdıgnda 4.sayfaya kdr görebilirsn daha faslasnı göstermio
  • iletim raporu olayı da kötü 1 sayfalık msj yazdıgında iletim raporu gösteriyo 1 sayfadan cok yazdıgın zaman"durum raporu kapalı" yazıyo rapor göstermiyo
  • arkadaşlar abartmayın ben bu temmuzdan beri kullanıyorum.bu fiyata gayet iyi.resim kalitesi kötü evet ama ben fotoğraf makinam olduğu için kullanmıyorum.zaten telefonla nereye kadar resim çekilirse oda ayrı bir sorun.mp3 olarak bence güzel tabiki normal bi mp3 player ile kıyaslanamaz bile.kulaklığı kötü ama iş görür.radyo çekimi her ne kadar kullanmasamda gayet ii.ben 1 gb kart ile sorunsuz kullanıyorum.şarj olayına gelince günde ortalama 1 saate yakın konuşurum ve telefonum sürekli açık.bana 14-15 gün arasında dayanıyo batarya.diğer telefonum mpx220 yi hemen hemen her gün şarj eden biri olarak gayet memnunum şarjından. bu fiyata gayet uygun bi telefon.
  • aralık kasım gibi telefon elime geçti o zamandan bu yana bi ton müzik dinlediğim halde şarj aletini hala kaybediyorum (4-5 ayda 5-6 kere anca şarj ettim) eski telin şarj aleti pirizden çıkmazdı
    vasat telefonlar arasında iyi bi konumda sayılır fiyatına göre

4 mesajdan sonra göstermesi için mesajı açıp kapatınca gösteriyo 1 msjdan fazla yazınca durum raporu kapalı oluyo malesef

bilgisayara bağlamak için

AYARLAR ->
    BAĞLANTILAR->
    USB FONKSİYONU->
    PC senk

şeklinde gidince oluyo sanırım daha denemedim deneyince yazıcam
  • Telefonda eksik olan ozellık sessızdeyken alarmın calmaması bence sarj acısından mukemmel ekran bıraz zayıf gunesteyken okunmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cigogir

Telefonda eksik olan ozellık sessızdeyken alarmın calmaması bence sarj acısından mukemmel ekran bıraz zayıf gunesteyken okunmuyor.

telefonun 4 ışık kademesi var eğer maksimuma alırsan güneşte çok rahat görürsün pil tasarrufu için yapılmış bişi

ama alarma hala çözüm bulamadım aynı sorun aldığımdan beri bende de var
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.