Şimdi Ara

PHILIPS Xenium Champion ( 9@9k ) izlenimler (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
37.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk kendi yaptığım şarjın 2. haftası içerisindeyim batarya tek çeyrek kaldı korkarım ki
    diğer söyleyen ark.lar haklı çıkacak .
    bu telin max 2,5 hafta batarya ömrü olacak gibi gözüküyor.
    diğer detaylı incelemeyi hafta sonu yazacağım merak edenler için.
    philips sanırım 2 hafta yazacağına 2 ay yazmış diyorum.
    stand by max bekleme 2ay yazıyor ama yinede bu kadar yanıltılmaz
    tüketici.

Batarya durumu şöyle
    --------------------------
    1. Kendi içinden çıkan batarya: tek çeyrek doluydu 8 gün gitti.
    2. İlk kendi şarjım ( 16 saat bıraktım şarjda teli.) 2. hafta içerisindeyim dün tek çeyrek kaldı. max 2,5 hafta
    gidecek gibi duruyor net skoru bitince yazacağım.
    3. bir ay dayanacak diye umutluyum

• yahu bekleme süresi ne demek? Telefonu açık bırakır kullanmazsan 2 ay bekler demek. tabiki iki hafta süresinde gidecektir ne olacaktı ya? Konuşma mp3 dinleme radyo mesaj vs bunlar etikili rol oynar şarj süresinde
  • tamam işte daha ne olsun 2 hafta bekleme süresi süper ...
  • * telefonu alalı 1 ay ı geçti. 2 defa şarz ettim. iş telefonu olarak kullanıyorum. ortalama günde 5 dk. dan az konuşmuyorum. bu şekilde şarjı 10-12 gün gidiyor. tel. sadece konuşmak için kullanıyorum.

* yeni bir micro sd kart aldım. fakat tel. görmüyor. baya kurcaladım ama olmadı.....
    arkadaşın birisi format atmak lazım falan demiş ama öyle bir menü yok format atacak!

* yardımlarınızı bekliyorum

10 üzeriinden değerlendirirsek....

şarj: 7 (2 yada 1 ay dayanmıyor..)
    görünüm: 8
    kullanım kolaylağı: 7
    kamera: 4
    ağırlık: beklediğimden ağır: 5
  • Şuan izmir yenifoça 'da koruma eğitimi alıyorum arkadaşlar ben askerim ve dağıtım bu cuma olacak. bu telefonu önerirmisiniz? yorumlara bakarsam ben almaya razım şimdiden
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartallar_yalnız_uçar

fiyat-performans iyi bir telefon

aynen anneanneme alcam bitane
  • alıpta satmak isteyen varmı?
  • eşime hediye olarak almayı düşünüyorum
    yorum yapan herkeze teşekkür ederim.
    tipini beğenirse hemen alıcam.
  • Bekleme ve konuşma süresine önem verenler için ideal bir telefon hem hoş görünüyor hemde sağlam
  • telefonu kullanan arkadaşlardan normalde şarjı bittiğinde kaç saatte doldurulduğunu öğrenmek istiyorum...teşekkürler
  • 4.5 saat diye biliyorum
  • arkadaşlar bu telefondan almayı düşünüyorum kesinlikle güzel bir telefon ama yorumlardan baktığımda ahize kulaklık sesinin yetersiz olduğu ve gürültülü ortamda çok net duyulamayacağı yazışmış bu sorun gerçekten varmı? birde blutoot kulaklıkla müzik dinleme imkanı varmı telefonu kullanan ardaşlardan ricam deneyip haber verebilirlermi şimdiden tşk ediyorum
  • bende bu telefondan aldım. ama bir sorum var bilen arkadaşlar varsa sevinirim.

şimdi kulaklık girişi mini usb ve miniusb kulaklık hiçbir yerde satılmıyor. intenette sadece "Hp Fb061aa Ipaq Stereo Kablolu Mını-usb Kulaklık" buldum ama bu kulaklıklar usb olduğu için her cihazda çalışıyormu ondanda emin değilim. hp nin sitesinde uyumlu olduğu cihazlar bölümünde iki tane hp cihazı yazıyor sadece. ve işin ilginç yanı telefonun üreticisi philips bile bu girişe sahip kulaklıklar satmıyor. şimdi merak ettiğim telefonla birlikte gelen bu mini usb kulaklık bozulursa ne yapacağım ? veya benim gözden kaçırdığım mini usb kulaklık satan markalar varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Extrem

alıpta satmak isteyen varmı?

Eski telefonum Sony Ericsson K750i'yi 2,5 metreden yere düşürmüştüm dolayısıyla ekranı kırılmıştı kasanın bir kenarı ikiye ayrılmıştı. . Tamir olmaz diye düşünerek bayramda telefonsuz kalmamak için Philips 9@9K aldım. Daha sonra bir arkadaşımın çalışmayan K750i'sinin ekranını filan benim K750i'ye aktardım tamir ettim. Sorunsuz çalışıyor.

Bu nedenle elimdeki henüz 1 haftalık bile olmayan Philips 9@9K ihtiyaç fazlası durumuna geldi.

Yanında 2 GB Micro SD hafıza kartı ve adaptörü mevcut.

Aynı zamanda askere gideceğim için paraya ihtiyacım var.

Almak isteyen varsa anlaşırız.

Telefonu kullanmıyorum. Kutusunda yeni sahibini bekliyor.

Telefon gerçekten çok hoş.
    Menüleri Sony Ericsson K750i gibi.
    Mesaj yazması çok rahat.
    Ahize sesi konusunda endişeniz olmasın.
    MP3 dinlerken sesi gayet iyi çıkıyor.
    Telefonun yazılımında öyle yavaşlık filan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynet478 -- 3 Ekim 2008; 0:05:16 >

• arkadaşlar selamlar şimid 2. hattım için bu telden bir tane almayı düşünüyorum.Ki şu anda s.e w810i 1.hattım takılı çok memnunum 2. hattımda nokia1200 emanet ondan aslında çok memnunum ama fiyat özellik bir de tipi bakımından bu tele bayıldım.Alamayı düşünüyorum.Ancaaakkk kafamda bazı soru işaretleri var.en önemlisi bu telefonlarda çin üretimi olmasındanmıdır nedir bazı kullanıcılar hiç sorun yaşamazken bazıları ahize sesinin az gelmesi mp3 lerde birden 2.00 dk dan sonra kapanması gbi sorunlar yaşamışlar.demek ki bazı ürünlerde yazılım v.b hatlar var bazılarında yok philips bu noktaya özelllikle Türkiye piyasasına verdiği telefonlarda dikkat etmeli.şimid bende alsam işim şansa kaldı yani:!!!!:(
    Bilmeyenler için söyleyelim....
    2 ay bekleme süresini sağlayan telefonla verilen bataryanın 1800 küsür miliamper olmasından kaynaklı yani basit bir deyimle enerjiyi tutma depolama kapasitesi yüksek.Ancak bu 2 aylık süre sim cartsız normal oda sıcaklığında ve bayarta tam dolu şarjda iken hiç ama hiç telefona dokunulmadan telefonun olduğu yerde açık durarak verdiği bir süredir.Günlük şartlarda baz istasyonun uzak olduğu az çektiği yerlerde günlük mesajlasma ve konusma trafiği radyo mp3 dinlenmesi oyun oynanması sonucunda batarya 7 gün ila 10 gün az kullanımlarda 12-13 gün gitmesi normaldir.2ay diye boşuna beklemeyin.Ancak 3 gün gbi süreler batarya yada telefonda bir hata olduğunu gösterir ki bunu servis ile görüşmelisiniz.
    mp3 sesi bildiğim kadarı ile dısarı verilebiliyor ancak radyo dısarı verilemiyor ki bu kötü bir özellik.
    ben buna rağmen almayı düşünüyorum.
    sizden ricam kullanan arkadasların daha doyurucu bilgiler yazıp hatta resim yayınlamalarıdır.mesela menüsü nasıl?? gbi
    şimdiden teşekkürler...

• Mp3'lerde 2.00 dk da kapanma olayı sanıldığı gibi bir yazılımsal hata vs. değil.

Zil sesi için filan MP3 seçerken yada dosya yöneticisinden MP3'lere bakarken sadece 2:00 dak kısmını dinleyebiliyorsunuz.

Yani intro olarak değerlendiriliyor.

Normal müzik dinlerken dediğiniz gibi 2:00 dakikada kesilmiyor.

Telefonun menülerini ilk fırsatta çekip burada yayınlamayı düşünüyorum.
  • +1967
    quote:

Bilmeyenler için söyleyelim....
    2 ay bekleme süresini sağlayan telefonla verilen bataryanın 1800 küsür miliamper olmasından kaynaklı yani basit bir deyimle enerjiyi tutma depolama kapasitesi yüksek.Ancak bu 2 aylık süre sim cartsız normal oda sıcaklığında ve bayarta tam dolu şarjda iken hiç ama hiç telefona dokunulmadan telefonun olduğu yerde açık durarak verdiği bir süredir.Günlük şartlarda baz istasyonun uzak olduğu az çektiği yerlerde günlük mesajlasma ve konusma trafiği radyo mp3 dinlenmesi oyun oynanması sonucunda batarya 7 gün ila 10 gün az kullanımlarda 12-13 gün gitmesi normaldir.2ay diye boşuna beklemeyin.Ancak 3 gün gbi süreler batarya yada telefonda bir hata olduğunu gösterir ki bunu servis ile görüşmelisiniz.
  • merhaba arkadaşlar öncelikle bu topikte de verdiğiniz fikirler için teşekkür ederim. benim birkaç sorum olcak; ben bu teli ikinci hattım için alacağım ancak yoğun kullanan birisiyim,
    1- telin şarjı konusunda tam bir bilgi verirmisiniz yani biri 5 gün gidiyo biri de 25 gün gidiyo demiş acaba arada arızalı ürünlermi var?
    2- mesaj trafiğim yoğun oluyor nokia daki gibi rahat ve hızlı bir menüsü varmı? benim için iletildi msjları çok önemli iletildi haberi ayrı bir msj olarakmı geliyor yoksa gönderilen msjların iletilmiş olanlarının yanına işaret falanmı koyuyor.
    birazda olsa aydınlatırsanız sevinirim şu şarj konusunada çok takılı kaldım yani belli bir durumu varmı çünkü kimisi hiç memnun değil kimiside çok memnun şuan ikinci hattımda nokia 1100 kullanıyorum ve bu bile bana 2 gün gidiyo eğer philips bu ağırlık ve büyüklükle 4 gün falan giderse almam yani. lütfen açıkça ifadelerinizi yazın yorum bekliyorum. ya philips yada nokia 3110 alıcam zaten yaptığınız yorumlara göre. şimdiden teşekkürler . . .

---uğur---
    ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

• Menüsü oldukça hızlı, ayrıca şarjı bende 3-4 hafta arası dayanmıştı standart kullanımda. Ama bu model yerine yakında çıkacak olan ve tip olarak çok benzemesine karşın daha ince olan X500'ü beklemeni öneririm, o da 2 ay bekleme süreli ve benzer özelliklerde bir model. Ayrıca bir arkadaş Xenium'un enerji kullanımının sadece yüksek kapasiteli pil kullanımından ibaret olduğunu yazmış ama sadece bundan kaynaklanmıyor, komple düşük enerji tüketimi için devrelerine kadar özel olarak tasarlanmış. Sadece pilden olsa Nokia'lar gibi 900'lük pille 5 gün gideceğine 1800'lük pille 10gün gitmesi gerekirdi ama 3-4 hafta arası idare edebiliyor, tabi ne kadar fazla kullanım o kadar az şarj gücü
  • çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ancak benim için fiyatıda önemli tahminim x500 daha pahalı bir ürün olacaktır. peki x500 de bu tarz bir makinamıdır yoksa şu dokunmatik olanlardan falanmı bilginiz varmı. sizce birazdaha 1100 la idaremi edeyim :)

saygılar uğur ...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.