Şimdi Ara

phılıps226vl monıtor dalgalanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 226 vl phılıps monıtor aldım oyun oynarken 2 dk sonra kadar ekranın ortasında bazen ustunde dalgalanmalar oluyor
    abımın pc sınde samsung lcd monıtor var degıstırdım bu monıtoru abıome takltım gıne yapıyor yanı kablo toprak veya pcde sorun yok oyunun hz sını dusurdum yukjselltım herseyı yaptım
    gınede var bunu bı cozumu va<rmı video cektım 22. sanıyede cok bellı oluyor bakın bılen yardım pls buda vıdeo lınkı ızleyın lutfen
    http://youtu.be/4HDyISPjj4w

• monıtor hertz ayarlarını degıstırebılrsınız ..ama ben aslında vıdeoda bor sorun goremedım acıkcası .. dıger sıstemde de aynısı oluyor demıssınız bu sadece vıdeoda goruen oyunda olan bırsey mı .. ? nette vıdeo ızlerken baska oyunda yada masaustunde de benzer sorun varmı ?
  • monıtoru baska pc ye taktım aynı sorun olustu sorun oyunda oluyo ekranın ortasında şerit seklınde bı donma olusuyo hareket ederken
    videoda tam 22-ıle 24. sanıyelerın arasında sılahın arpacıgının ustunde belırgın olusuyo telefonun vıdeo kalıtesaı dusuk oldugu ıcın her yer bıraz oyle gozukuyo :(:(:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qasva -- 16 Mart 2012; 17:17:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.