Şimdi Ara

Phoneixte[NEW] 60xbow+70M Gold = 400 Silk / 65 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
16.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nick:EvilClown
    Server:Phoneix
    Lwl:60
    Build:Xbow-Bard

Üzerinde 70M GOLD İLE BİRLİKTE SADECE 400 SİLK veya 65 TL

İtemleri yeni server oldugundan tam iyi değil ;
    İtemleri rev6 = http://www.rev6.com/player.asp?id=2186863 Linkinden bakabilrsnz.

Skiller Ve diger SS'ler

Giriş:
     Phoneixte[NEW]  60xbow+70M Gold = 400 Silk / 65 TL

C Ekranı :

Pet İnv :

Xbowu:

Char İnventory 70M GOLD DAHİL :

Rogue Skilleri:

Bard Skilleri:

Özel notlar: Charda 5342k Sp vardır. Ayrıca Kasası full item doludur 2 sayfa elixir var kasasında. Ölü perisi var ve 7 gün DEVİL SPRİT bulunmaktadır.

DİPNOT:
    70M Gold normalde Phoenixte 27 ytl ediyor.. Gold bedavaya geliyor. Alacak kişi bunuda hesaplarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se®can -- 23 Ocak 2009; 15:59:33 >

• Güncel
  • Güzel Chara Benziyor Fiyattı Bi Konuşalım .
    PM den Msn attım
  • Aege de 80 lwl nuker ile takas düşünür müsün?
  • Sadece silk karşılığı yada 65 ytl karşılığı arkadaşlar...

dipnot: Saturnde güzel bir char teklifi gelirse anlaşabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se®can -- 24 Ocak 2009; 18:16:22 >
  • Güncel.. crazy ile 60 ytl anlaştık ama bi up çekem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mrb. arkadaşlar ben Ugur. uqurrrrr uyeligim uzaklaştırıldıgı için emre arkadaşımdan rica ettim o yazıyor benim için

EvilClown'u "Elky" İle takas yapıcaktık.Referansı yoneticiden diye ßende guvenip verdim sonra kazıklandım ve bir suru kufur yedim. Ve konu açtım ; msnde olan olayları kopyalaıp yapıştırdım. Bu olaydan oncede sercan'a char benim hacklendi dedim . o,adama soledim ben alcam dedi. ßunun ardından alıp forumda konuyu gorunce kufur ettim ve banlanmadım ilk baş. bunun ardından konuyu editledim sonra 7gun uzaklaşştırma aldım. Charı başkası çaldı , sattı , forumda ilanı var ve elky bana kufur ediyo ben sadece 1mesajımda birşey yazdım diye banlandım.
    Ve Tekrarr soluyorum o charın ilk sahibi benim . Forumda gs verdigimde yanlış yazdılar . sonra msn'den niye gs soluyon dedi. O char'ı elky çaldıktan sonra ben o charı haram ettim ve içten içnte kotu soz soledim.
    Dun msn'de Elky'i yakaldııgmda ise "Oh ne guzel sercanın basına kaldı hiç ...mde deil dedi" ve yine engelledi.
    Yani KORUDUGUNUZ KİŞİLERİ VE BANLADIKLARINIZI İYİ SEÇİN BU ARADA TEKRAR SOLUYORUM CHAR
       Haramdır    

ßU ARADA CHARI Elky çaldı ama başkasının başına kaldı . o charın gs elimde . oyundada pm atabilrm .

Kolay gelsin İyi forumlar

Benım Konuyla Bır Alakam Yoktur Ugurcum Cezalı Oldugu Icn Ben Yazdım..

P.S : Beyler Bu Konu Hakkında Sercan Kardesımın Bı Sucu Yoktur.Kımse Ona Yuklenmesın

P.S [UGUR] Ugurdan :. Char "Elky" tarafından çalınmıştır . Sonrası bizi ilgilendirmez. Char hacktir ama adam karşılıgında bişey vermiş. Nese benim içimden pek gelmesede hayırlı satışlar demekten başka bişey yapamıcam    

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seraphine -- 25 Ocak 2009; 0:39:24 >

• iyide bu char için sercan abi 50 lvl spli char +100m gold verdi sercan abiyle alaksı yok bunun
  • Benim konuma gelipte, bu char hack charıdır kimse diyemez! Dedirtmem !!

Charı kime nasıl kaptırdığını bilmiyorum, fakat bu charı ben @hotmail.com msn adresinin sahibinden aldım..

Beni ekledi ve bu char için bana char kasarmısın dedi. DH de char kasıp sattığım için.. Bende de hazır 50 lvl rogue vardı spli ve +100m gold verdim. Char karşılığında... ve takasımı yaptım...

Kimse karşıma geçipte bana hackledin çaldın diyemez! ağzınızı toplayın! ben bu forumda 35-40 char sattım takasladım! Hepsindende referansımı yığarım önünüze! 1 kıçı kırık char için kimsenin malına göz dikmem ben! Karşılığını verdim kimsenin bana laf demeye hakkı yok..

Rev6 dan bakın charın nick WickedBoy... bu charı verdim + 100m gold !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se®can -- 2 Eylül 2017; 3:14:16 >
  • Beyler Benım Dusuncemde Bu Charı Sercanın Ozgurce Satabılme Hakkına Sahıp Oldugudur.Bır Bedel Verıp Chara Sahıp Olmus..
  • Öncelikle Merhaba Olayı Bilmeden Atlayan Artist İmam Olan Hoca Arkadaslarımız Var

Bakın Yiğitlerim BU Char İle Takaslanmıs Bir Char Var Mal Müşteriye Satılır Adamın Konusunda Ne BU Haramdır Vs

Seraplineye Güvenin Takas Konusu Vardı O Konuda da Gördük Kimin Ne OLdugunu

Ciddi Olarak Charı Satın Olacak Arkadasa Ben Takası Yapacagım

Peki Ugur Aracı Olmadan Neden Takas Yapmamıs Özellikle Senin Konunda Vardı Takas İşlerine Bakıyordun

Bak Ben Bu Konuda Ciddiyim Dh De Güvenilir Adamları Toplarım

Yiğit Mücahid Kaan Sercan Ve Sinan Giderim Acarım Bi Takas Sitesi Ondan Sonra Ne Oldugunu Görürsünüz Arkadaslar Az Mantıklı Yapın Bu İşleri Sırf Takasta Aracı Olsun

Birde Mesajlarınızı Editleyin Ugurun Yaptıgı Hatadan Buraya Yazı Yazıyorsunuz

Neyse Sercan Ben Her Zaman Arkandayım Sen Chara Karsı Karsılıgını Verdin Adam BUna Char Verdi Ve Bunla Takasladı Artık Bunu Kabullenin

• bu chara karşılık char verdiği zaman hacklenmiş char olduğunu bilmediğini ve bu charın ederi bir char ile takas ettiğini düşünürsek Sercanın bu konuda bir suçu günahı yoktur bence. Ugur sana da geçmiş olsun umarım kimsenin başına 1 daha böyle 1 olay gelmez. Hayırlı satışlar.
  • Böle adamları gördükçe tepem atıyor.. Gece gece gene sinir ettiler.. Kale2 sen sakın gözüme görünme! Uğur bile Sercanla alakası yoktur diyor sana ne oluyor birader ? kimden alıon bu gazı ?
  • Arkadaşlar ben uqurrrrr.

İlk olarak sercan abiden ozur diliyorum . ama belirtmeliyimki ben tum yazdıklarımı "Elky" adına yazıyorum. Ya millet ya bana ya ona laf soluyo..

Charı sercan emek verdigi bi char karşılıgı almış . Hayırlı satışlardan başka bişey demek dusmez

Elky bana okadar laf soledi , Sonunda benim banlanmam bana çok koydu

Id pw gs vermemin sebebi Yoneticiden referansı olmasıdır.Konularda sercan hackerdır diye bi yazı bile yazmadan sercan'ı suçlamayın. Ve ben sanki onu suçluyomuşum gibide beni suçlamayaın

İyi Forumlar Uqurrrrr

ßU ARADA BEN SERCAN SUÇLUDUR DEMİYORUM SİZ DİYOSUNUZ. ßIRAKALIM BUNDAN SONRA SATSIN ARKADAŞIMIZ CHARINI. LUTFEN HACK DİYE YAZMAYIN VE "ELKY" DOLANDIRICIDIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seraphine -- 25 Ocak 2009; 0:51:07 >
  • @Kale2

zurnanın son deliği diye bi tabir vardır bilir misin bilmem ama o tabir tam sana göre
    çarı uqurrrrrrrrrrrrrrrr nickli üye biriyle takaslıcakken önceden ıd pw vermiş ve diğer adamda çarı almış.
    son bu kişi sercan a takas için teklifte bulunmuş ve sercanda karşılığında saturnde sp kasılmış çar vermiş ve phoenixteki çarı almış.

şimdi burda

1-sercan çara karşılığında değeri kadar çar vermiş olup parasını bi yerde ödemiş sayılır...
    2- çarın hacklenmesi olayı sercanın almasından 1 etap önce
    3- sercan çarın hackli olduğunu bilse uqurrr a söyler bi şekilde çarı uqurrr a geri teslim ederdi...
    4- sercanın bu durumda hiç bi suçu olmadığını 5x5(kerestelerde ebad) edabındaki kütük kafana sok...

• quote:

Orjinalden alıntı: Seraphine

Arkadaşlar ben uqurrrrr.

İlk olarak sercan abiden ozur diliyorum . ama belirtmeliyimki ben tum yazdıklarımı "Elky" adına yazıyorum. Ya millet ya bana ya ona laf soluyo..

Charı sercan emek verdigi bi char karşılıgı almış . Hayırlı satışlardan başka bişey demek dusmez

Elky bana okadar laf soledi , Sonunda benim banlanmam bana çok koydu

Id pw gs vermemin sebebi Yoneticiden referansı olmasıdır.Konularda sercan hackerdır diye bi yazı bile yazmadan sercan'ı suçlamayın. Ve ben sanki onu suçluyomuşum gibide beni suçlamayaın

İyi Forumlar Uqurrrrr

Umarım herkez mutludur... Olay bundan ibaret.. eğer şu saatten sonra 1 kişi dahi bu char hack char diye karşıma gelirse açarım ağzımı yumarım gözümü!

BEN BU FORUMDA YAKLAŞIK 35-40 CHAR SATTIM GEREK KNİGHT ONLİNE, GEREK SİLKROAD GEREK CS SERVERI! HAVALE YADA ELDEN HER TÜRLÜ ALIŞ VERİŞİM OLDU! 1 KIÇI KIRIK CHAR İLE KİMSENİN 2 LİRASINA GÖZ DİKMEM BEN! BENİM 1 GÜNLÜK YEMEK PARAM BİLE DEĞİL..

• ßu olayları oldu bitti sayalım VE Hepsini kocaman bi up kabul edelim
  • Keşke hiç olmasaydı... ama şu kale2 ye harbi sinir oldum nese.. up
  • Olay Acıga kavusmustur hayırlı Satıslar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.