Selam arkadaşlar bazen sitelrede çok güzel resimler görüyorum bazıları resim prgoramlarryla felan düzeltilmiş araştırmalarım sonucu genelde butür şeylerin photoshop programında yapıldığını duydum yada gördüm benimde aslında biraz ilgim var bu konulara onun için bu programı nerden nasıl öğrenebilirim birde bu programı nerden bulup kurabilirim
www.inndir.com vb. sitelerde 30 günlük deneme sürümleri var, tam sürüme de çevirebilirsin bi kaç şekilde... photoshop dersleri için kitap alabilirsin, nette ki ders sitelerinden yararlanabilirsin. ama en önemlisi bence sürekli bişeyler yapmaya çalışarak, kurcalayarak öğrenebilirsin...
güzel bir soru on puanlık uzman sorusu
şimdi ilkönce program bulunur sonra program ile ilgili dersler örnekler vs. bulunur tabii hepsi internetten olur ondan sonra olmadı bir photoshop kitabı alınır ve hatim edilir
bu dediklerimi bir nebze de olsa yapar ve de programı kurcalar deneme yanılma olayına girersen söylediklerini yapabilme imkanın var.
şu an aklıma gelmiyor linkleri hatırlasam sana yazardım ama google da arama yaparsan photoshop ile ilgili birsürü ders bulursun. saygılar
önce offline dersler bul araç kutularını öğren bunları iyice kavra. daha sonra bir kitap al ve iyice kavra internette alıp incelemediğin offline ders kalmasın.
Aynı başlıllar açılıp açılıp duruyo ya! 2. 3. sayfalara bi bak kardeş. Dikkat et!
www.donanimmerkezi.com un hazırladığı dersler var. Onlara bak istersen.