Merhaba arkadaşlar, PHP'de admin paneli yazdım web sitem için. Güzel hoş site'den admin paneline girince kullanıcı şifresi soruyor. Lakin proxy gizlen ile admin paneline girdiğimde şifre sormadan direkmen giriş yapıyor. Üstünde ise her türlü düzenleme yapmaya izin veriyor bunu nasıl kapatabiliriz neyle alakalıdır. Pek fazla php bilgim yok bilginize.
quote:Orijinalden alıntı: [ Slim Shady ] Merhaba arkadaşlar, PHP'de admin paneli yazdım web sitem için. Güzel hoş site'den admin paneline girince kullanıcı şifresi soruyor. Lakin proxy gizlen ile admin paneline girdiğimde şifre sormadan direkmen giriş yapıyor. Üstünde ise her türlü düzenleme yapmaya izin veriyor bunu nasıl kapatabiliriz neyle alakalıdır. Pek fazla php bilgim yok bilginize. Eğer session'ları düzgün kullandıysan proxy gizlen v.s. ile bir problem çıkacağını sanmıyorum.
quote:Orijinalden alıntı: oyynak quote:Orijinalden alıntı: [ Slim Shady ] Merhaba arkadaşlar, PHP'de admin paneli yazdım web sitem için. Güzel hoş site'den admin paneline girince kullanıcı şifresi soruyor. Lakin proxy gizlen ile admin paneline girdiğimde şifre sormadan direkmen giriş yapıyor. Üstünde ise her türlü düzenleme yapmaya izin veriyor bunu nasıl kapatabiliriz neyle alakalıdır. Pek fazla php bilgim yok bilginize. Eğer session'ları düzgün kullandıysan proxy gizlen v.s. ile bir problem çıkacağını sanmıyorum. Hocam düzgün kullandım bir yardımcı olurmusunuz.
sifre_kontrol.php diye bir php dosyası var içeriği bu şekilde __ <? if($_SESSION['sifre']=="") { ?> <script> location.href='sifre_gir.php'; </script> <? } ?> __ Burada hata nedir ? bunun yuzünden proxy gizlen ile direkmene admin paneline sokuyor.