Şimdi Ara

PHP'de yazdığınız kodun çıktısı nasıl alınır bilmiyorsanız...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Php kodun çıktısını alabilmek için öncellikle Apache Server programını kurmanız gerekiyor ...

Burda bazı sitelerde kurulumu anlatmış bakabilirsiniz :

Apache Server Kurulumu 1. site

Apache Server Kurulumu 2. site

• PHP'de yazdığınız kodun çıktısı ne demek? Yazıcıdan çıktı almak mı?
    PHP kodlarının çalıştırılmasını kastediyorsanız ayrı ayrı Apache, PHP, phpMyAdmin,... falan filan kurmak yerine WampServer, XAMPP gibi gerekli materyallerin tamamını kuran paketleri kullanmak çok daha kolay oluyor.
  • Revenge_94 kullanıcısına yanıt
    Açtığınız konunun kimseye bir yararı olacağını sanmıyorum. Sizin dediğiniz şey biraz şöyle oldu html diliyle yazdığınız kodun çıktısını almanız için siteadi.html yapmanız lazım :)
    Php dilini kullanmak için apache zaaten şart olan bişey. php kodunu yazabiliyorsa zaten bunu bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksoydesign

Açtığınız konunun kimseye bir yararı olacağını sanmıyorum. Sizin dediğiniz şey biraz şöyle oldu html diliyle yazdığınız kodun çıktısını almanız için siteadi.html yapmanız lazım :)
    Php dilini kullanmak için apache zaaten şart olan bişey. php kodunu yazabiliyorsa zaten bunu bilir.

Apache sadece bir web sunucusudur ve kendi başına PHP çalıştıramaz.Apache üzerine PHP modülünü kurularak PHP desteği verilir. Kullandığınız localhost paketleri ise tüm modüllerin birleştirilmişidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.

quote:

Orijinalden alıntı: aksoydesign

Apache sadece bir web sunucusudur ve kendi başına PHP çalıştıramaz.Apache üzerine PHP modülünü kurularak PHP desteği verilir. Kullandığınız localhost paketleri ise tüm modüllerin birleştirilmişidir

Aksini söylemedim zaten. yanlış birşey söylemişim gibi alıntı yamişsınız. merak etmeyin 15 senedir php kullanıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.