yaptığım iş: html sayfaya form yaptım(alengirli). Action daki php sayfasınada uzunca bişeyler yazdım ama bu yazdıklarımın yanlış olduğunu düşünüyorum. Sadece yaptığım hatayı söylemeniz yeterli.
Neden öyle düşündünüz?
quote:
Orjinalden alıntı: un.real
Neden öyle düşündünüz?
Olayı anlatayım... Normal bir formda (sadece boşluk doldurma-ad,-telefon vs.) sadece kutucuğa yazılacak yazının kutusunun adı dolar işareti+kutuadı olarak yazmak yeterli birde location adresi ve e-posta...
ama ben açılır kapanır seçimler yapılması için formu hazırladım. sorum gene şu şekil mi yazmam gerektiği açılır kapanır için: $kutuadı. Böyle yapınca hata veriyor,göndere basıtıktan sonra. Farklı bir yazma tekniği var mıdır? Bunu öğrenmek istiyorum. Php hakkında bir bilgim yok sadece ufak uygulamalar yapıyorum böyle.
inşallah kendimi anlatabilmişimdir...
uzun zamandır php ye dokunmadım ama direk kutuadı alamazsın (register_globals durumuna göre tabi) $_POST[KUTUADI] şeklinde alman daha doğru olacaktır. Ama sayfayı çalıştırıp hatayı yazsaydın veya kodu buraya koysaydın daha iyi olurdu. böyle yardım etmek çok zor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme