arkadaslar php hakkindan en ufak bir bilgim yok web sitelerinden arastirdim bir kac kod var onlari indirdim baglantilari istedikleri gibi yptım ama bir türlü olmuyor kodlar su sekilde
yukaridaki kodlar bu sekilde bir kac arkadasimada göstertim herhangi bir sorun olmamazi lazim dediler web sitesi php özellikli ben ne yapacagimi bilmiyorum sadece kodlarimi kullanaraka indx sayfasi olusturdum phpmi ftpye attım ama yok gene banamisin demiyor göndermiyor bir programmı yüklmeme lazim bilgisayara bir baglantimi olmasi lazim bilen arkadaslar yada kendilerinde bulunan ufak capli bir iletisim formu varmı ad mail mesaj gönder bu kadar bundan baska bir sey istemiyorum yardım ederseniz cok sevnirim simdiden tesekkürler arkadaslar
aldığınız hata nedir ?
arkadaslar sorun su indexde olan kodlarda bir hata var bir türlü anlamadım yazıları kopyalayıp html uzantısı olarak kaydediyorum bastıgım zamanda içindeki yazılar geliyor yani bir nevi ortada görüntü yok sadece yazili olan kod var ama kodların temiz oldugunu bir çok yorumda okudum dedigim gibi hiç bir bilgim olmadigindan yorumlara dayanarakda bu kodu gönderdim :S yazılardan baska bir sey göremiyorum anlıyacaginiz yada sizin önerdiginiz bir kod örnegi varsa ordanda yardım alabilirim
üstadim ben daha php koduna gecmden önce html deki görüntüyü göremiyorumki html görüntüsü ordad yok bölümler gözükmüyor
peki ben php dosyasini ftp ye atsam indexleride bir sekilde ayarlayip yayinlasam calisirmi diyorsun hocam yani