Merhaba Arkadaşlar PHP'yi 1 hafta önce ilk kurdugumda port hatası verdi ve bende sildim olayı hallettim ve şimdi tekrar yükledim yüklendi. Xampp kullanıyorum ve Xampp klasörünün içine örnekler diye bir klasör açtım içinede notdefterinden index.php açtım Sonra dosya gezgini Tab'e geldim ve önce videodaki gibi index.php yazdım hiçbirşey çıkmadı sonra dosya yolunu kopyaladım yapıştırdım bu sefer bulunamadı dedi . Cevaplar için şimdiden teşekkürler Eğer Php bilginizi danışabileceğim birileri varsa Facebook'dan iletişime geçebirim özelden adresi atarsanız
emrahkorkmazE
kullanıcısına yanıt
bence su sekılde yap wampserver i kur sonrada chormeden localhost yazarak dosyayı göster yanı projeni sec bnce hata oranını boyle düşüreilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: zekaigulin
bence su sekılde yap wampserver i kur sonrada chormeden localhost yazarak dosyayı göster yanı projeni sec bnce hata oranını boyle düşüreilirsin
hocam halletim nasıl hallettim derseniz xampp üzerinde yanlızca bir dosya üzerinde kurulan php dosyaları gözüküyormuş yani bende farklı bir dosya üzerinde yapıyormusum o yüzden hata vermiş :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme