Bildirim
php localhost sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:42:51 > -
İçe Aktarırken böyle bir hata oluşuyor
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:42:51 > -
utf8mb4 mysql 5.5 ile gelmiş senin mysql sürümün eski olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcnd -- 12 Ocak 2013; 23:08:52 > -
Tabloları komutla değilde manuel olarak oluşturabilirsin.Ya da 'id' ile başlayıp engine olan satıra kadar kopyalayıp komut satırına yapıştırabilirsin. -
<?php
$baglanti = mysql_connect("", "", "");
$sec = mysql_select_db (" ", $baglanti);
?>
SİTE ÜZERİNDE MANUEL VERİTABANI YAPSAM, TABLO ADINA DA ÖRNEĞİN veri KOYSAM YUKARIDAKİ KODDA NEREYE NELER YAZMAM GEREKLİ ACABA.kendi pc imde aşagıdaki gibi kodları nasıl değiştirmem lazm
<?php
$baglanti = mysql_connect("localhost", "root", ""); -
quote:
Orijinalden alıntı: ozen74
<?php
$baglanti = mysql_connect("", "", "");
$sec = mysql_select_db (" ", $baglanti);
?>
SİTE ÜZERİNDE MANUEL VERİTABANI YAPSAM, TABLO ADINA DA ÖRNEĞİN veri KOYSAM YUKARIDAKİ KODDA NEREYE NELER YAZMAM GEREKLİ ACABA.kendi pc imde aşagıdaki gibi kodları nasıl değiştirmem lazm
<?php
$baglanti = mysql_connect("localhost", "root", "");
Merhaba,
localhost default olarak veritabanı sunucunuzu gösterir, ellemeyin.
root veritabanı kullanıcınızdir.
boş olan kısım ("") ise sifredir. Kullanıcının şifresi. Database wizard'dan oluşturup ona göre düzenleyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
denedim olmadı sürümden kaynaklanan sorun olabilir mi bilmiyorum ama ne denedimse olmuyor -
yüklenen sql dosyasının karakter setinden kaynaklı bir durum gibi gözüküyor. bunu değiştirir veya uygun hale getirirseniz yeni ekleyeceğiniz db''ye göre sıkıntı çekmezsiniz. -
konuyla alakalı olarak nottepad++ da html5 olarak yaptigım dökumanı xampp programına kaydettiğim zaman veri tabanında sorun oluyor..xampp icine kaydettiğim site taslağına localhost/..../ etkeni ile ulasamadım nedeni ne olabilr... -
xampp kurdum sildim bidaha kurdum.
localhosta giremiyorum.
apache ve mysql start almıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X