Şimdi Ara

Php & Staj yeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben bilgisayar programcılığı 1. sınıf öğrencisiyim . Bu yaz staj yapacağız ve ben stajımı ofiste veri girerek değilde php uzerinde yapmak istiyorum okuldan sonraki iş hayatım için onerebileceğiniz yerler var mıdır Ankarada ?

Ayrıca : C dilini Html Css yi biliyorum Wordpresste siteler yapıyorum ancak video izleyerek yapıyorum bazı şeylerini. Programlama mantıgım iyidir phpninde tabanını aldım gibi halen kendimi geliştiriyorum staj için yardımcı olacak arkadaslar var ise yorumlarınızı bekliyorum...

• Meslekyüksek okulların staj süreleri 30 iş günü değil mi? Yani bizde öyle sizde de büyük ihtimal öyledir. Staj yeri bence gelecek için çok önemli. Yani eğer iyi bir çalışan olursan yeni bir kapı daha açık bırakmış olacaksın. Ancak 30 iş günü çalışacağın bir firmada pek bir şey öğreteceklerini sanmıyorum. Yani bu durumda bence bir şeyler öğrenmekten çok geleceğe yatırım olarak düşünmeliyiz(Üniversite stajı için). Ankara da büyük bir yer. Umarım aradığını bulursun. Kariyer nette bir araştır derim.
  • inşallah kardes
  • Hacettepe Teknokent'te Kapıdağ Yazılım'da yaptım ben stajımı. İstersen bir görüş onlara. Web programlama üzerine çalışıyolar. Biraz atılgan olursan çok şey öğrenebilirsin.
  • Odtü Teknokent'te YD Yazılım var PHP kullanıyorlar.
  • @eleasar Teşekkürler YD Yazılıma mail attım inşallah geri dönerler.
  • @deniai tam dediğin gibiyim . Gordüğümü anlıyorum anladığımı farklı farklı biçimlerde yazabiliyorum. pm attım bakarsan sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Staj işletme not girişi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.