ŞÖYLE BİR İFADEYİ NASIL YAZARIM BUNUN KURALLARI NE ONU BİLE BİLMİYORUM OT GİBİ HİSSEDİYORUM KENDİMİ AGLIYACAGIM YA ACABA AKLIM YETMİYOR MU YA KURALLARI TANIMLAMALARI NASIL BİLMİYORUM /*if($gorev=="duzenle"){ $sorgu = @mysql_query("select id,baslik,metin from duyurular where id=$gid order by id desc"); $sayi = @mysql_num_rows($sorgu); $i=0; $baslik = @mysql_result($sorgu,$i,"baslik"); $metin = @mysql_result($sorgu,$i,"metin"); $baslik=eregi_replace("<br>","\n",$baslik); $metin=eregi_replace("<br>","\n",$metin); echo " <form name=\"form1\" method=\"post\" action=\"?islem=duyuru&gorev=duzenle2&gid=$gid\"> <table cellSpacing=1 borderColorDark=#ffffff cellPadding=1 width=100% border=1> <tr><td>DUYURU BAŞLIĞI</td></tr> <tr><td><input type=\"text\" name=\"baslik\" value=\"$baslik\" size=60></td></tr> <tr><td></td></tr> <tr><td>DUYURU İÇERİĞİ</td></tr> <tr><td> <textarea id=\"metin\" name=\"metin\" cols=60 rows=15>$metin</textarea></td></tr> <tr><td></td></tr> <tr><td><input type=\"submit\" name=\"Submit\" value=\"DÜZENLE\"></td></tr> <tr><td></td></tr> <tr><td></td></tr> </table> <form> "; }*/
3 yol; 1-Eğitim; okul,kurs vs. 2- internet 3- kitaplar Bu arada sorunu anlamadığımdan böyle bir cevap çıktı.