Merhaba arkadaşlar. Bunu nasıl yapabilir. Sabit 1 tane tablom var bunda veriler kayıtlı tablo 1 tablo 2 sutun sutun stun2 1 1 a 2 2 b 3 3 c 4 4 d
bunun gibi 1 tane liste kayıt ekli
Liste kayıt 3 4
diye Ben burda listelerken 3 4 değilde bunların 2 tabloda bulunan kaşılık gelen c ve d olarak görmek istiyorum. Nasıl yapabilirim şimdiden ilginiz icin teşekkür ederim.
ramonmurat
kullanıcısına yanıt
ne istediğini tam olarak anlamadım, biraz daha açıklarmısın
şimdi 1 tane sabit tablom var dıyorsun örnekte tablo1 tablo2 yazmıssın. mysql de ıkı tablo var ve tablolarda 3 sutun var sen ıkı tablonun sutunlarındakı verılerı aynı anda yazdırmakmı istiyorsun? benmı yalnış anladım buna bir açıklık getırısen yardımcı olmaya çalışırım.
Şimdi arkadaşlar benim 1 tane firma listem var. tablo
Firmakodu firmadı 1453 donanim aş. 1908 haber a.ş
gibi. Ve 1 tanede bunları kayıt ettiğim tablo liste
firmakodu durumu 1453 acık
kayıt eklerlerken listeye
firma adını görünüyor ama kayıt yollarken firma kodunu gönderiryor listeye ve birde durumu acık diye yolluyor.
ben bu listedikileri 2 ekranda görmek istiyorum normal kullanıcılar firma kodunu görecek admin olanlar ise kodun yerine firma adını görecekler. bunu nasıl çözebiliri. kayıt eklerken firmayı secince o firmaya karşılık gelen goduda aynı anda da kayıt edebilirsemde sorun olmaz ama onuda yapamadım. şimdi biraz daha acıklayıcı olmuştur inş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme